Vai ir reāli sākt baudīt dzīvi, ja esi aizmirsis kā tas ir?

Sākumā ir grūti aizmirst par savām interesēm, darīt tikai to, ko vajag, lai izdzīvotu. Pēc tam, kad kāds piedāvā atpūtu, vairs nemaz negribas. Visu laiku galvā griežas panikas ritenis - jāstāda, jātīra, jākārto, jāpērk.... Šķiet, ka nedrīksti apstāties, tad viss sabruks. Ja piedāvā seksu, tad jau ātri sarēķini, cik tas paņems laika, un ko varēs izdarīt pēc tam, un nespēj iedomāties, ka varēsi palikt guļam, ja pēc TĀ varēsi vēl paspēt ieskriet veikalā un mājās grīdu izmazgāt. Tāda ir normāla sievietes dzīve.
Varbūt bauda vispār ir tikai iedomas? Varbūt cilvēki var iztikt bez tās?

draboss  man par laimi trāpījušās tadas neriktīgās, neviena uzreiz pēc seksa nav skrējusi mazgāt grīdu :)

marmorakaraliene  furnitura atgriezusies ar jaunām problēmām! |Diez, kuir šis "normālas" sievietes rīcības algoritms izraksts? Pašas furnituras pieredze, vai?
P.S. Man grīdu mazgāšana nav porioritāro darbu sarakstā nekādos apstākļos.

Piparkuka  Muļķības!!! Pilnīgas muļķības ir tas, kas tēmā aprakstīts. ") Jo, ja tu gribi baudīt dzīvi, tu vienkārši to baudi, vienmēr. Un nezinu, kurš mazgā grīdu 5x dienā!:)) Kaut kad jau izmazgās.

Rodzerina  Kops man ir puteklu alergija,e ari maju tiru katru otro dienu,bet protams ne generalo,vienreiz nedela kartigak iztiru,es pat sienas mazgaju vienreiz nedela.
Un isteniba tie putekli sausmigi nezinu kur vini rodas,bet ja no rita iztitra,vakara jau ir atkla putekli.Un nav ne mazi berni,ne dzivnieki.
Bet es paspeju ari izklaideties,seviski tagad pedeja menesa laika tik daudz izklaides un plani.
Sekss gan nav aktuai,bet iespejams ari ta vieta ka furinura apsvertu,ka varetu labak sienas pamazgat nevis seksot :D lielaks labums

Edgars37  16:43

...reizi pusgada iztiri aiz un zem mebelem, puteklu nebus;).

Sarkangalvite23  "Ja piedāvā seksu, tad jau ātri sarēķini, cik tas paņems laika"

Jā, patiešām, un ko tas dos :)
Ir taču labi, ja sieviete pati ar savu darbu var sevi nodrošināt, izvēlēties arī atpūtas veidu, bet te sekss, vnk tāpat, kādam GRIBAS.
Un tiek notērēts laiks, kuru varētu izmantot lietderīgāk.
Ar seksu nekādus pamatus savai dzīvei ielikt nevar...vismaz spriežot pēc dzirdētajiem oho personāžiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu