Vai dāmas par labu"haļavu" būtu gatavas paciest ne visai pievilcīgus kungus?

Man te acīs iemetās kāda no tēmām-"Cik lieli avantūristi spējat būt?" kur jautājums par to vai braukt na haļavu atpūsties pie pilnīgi nepazīstama kunga-nezinot patiks vai nepatiks tas kungs, a ja nu tomēr kāds manjaks un pat ja nav manjaks būtu naivi cerēt ka kaut ko tomēr neprasīs par savu dāsnumu.Nu seksu noteikti gribēs, ja tikai protams pašam dāma liksies pievilcīga, bet ja dāmai kungs neies pie dūšas, bet šams būs kārtīgi patērējies tāpat tak vajadzēs iedot!
Tad vai nu dāmas būtu gatavas par ceļojumiem, dārgām dāvanām un vispār labu izklaidi paciest to čiki piki pat ja kungs šķiet seksuāli nepievilcīgs?A ko, kā saka "na haļavu i uksus sladkij"!?:D Un par prostitūciju ar jau gluži nenosauksi, jo nav jau it kā samaksas par noteiktu pakalpojumu?

pavadonis1971  Carnikava saki..nu nez nez..aadazi veel vareetu.tu galiigi naudu neskaiti..kur adazi kr carnikava!..veseli sessimt gramu diizeljdegvielas..es par dabiigoo.ekologiskko sex..;-)

Stika  Bumpastik, un bieži Tu ierauj 100 g, izdzēs gaismu un iztēlojies ekšenu ar Bredu. Pitu? 😃😃
Man ir citi kumīri, turklāt es nemēdzu plivināties iedomu pasaulē.
Ak jā, viens jau nupat atrakstīja pastā un piedāvāja ceļojumu uz Valmieru, tāpēc esmu spiesta paskaidrot, ka šeit biežāk mēdzu jokot nekā runāt nopietni. Tāpēc lūdzu nesūtiet vismaz citi tamlīdzīgus piedāvājumus.😀

Aukstums  es jau esmu rakstījusi,bet, man nav žēl atkārtoties... iepazinos, nē, neiepazinos, mani cītīgi lenca vīrietis, kurš PĒC IZSKATA, man nepatika....rezultātā mēs aprecējāmies...... rezumē, katrs , lai pats sev izdara...

LaskovijMerzavec  " no viņa bērni baidītos un tantiņas pārkrustītos" ... sīkums, tantiņas mani ieraugot nekrustās, tur uzreiz infarkts. Bērni arī neraud, no šausmām klusē, nedēļu. Putni no zariem uzreiz mani ieraugot krīt zemē. Spoguļi, pat visizturīgākie saplaisā pēc pāris sekundēm...

Diezvai, Sticka, piekritīs ceļojumā līdz Gaiziņam, vai tomēr būs līdz Munamegim jāved. Vai pat līdz Zilupei...

Stika  Nu jā, Laskovij, ar tādu paskatu vismaz uz Munameģi jāved.😄Un kalnā jāuznes, Merzaveconkul.😃 (kaut kad sabīdīsim to Munameģi)

OnslovaMaargrieta  Jā noteikti varētu to uskusku paprovet . Esenses jau vairs nava . Nu tad deres adškaidīts .

Torpedo  Ja atmet nost liekās putas par trāšanos, tad būtība jau sievietes un vīrieša attiecības ir stāsts par draudzību - kurš no mums prot, neprot draudzēties, ar kuru gribam, negribam draudzēties un kāpēc

LaskovijMerzavec  Paņem aiz rokas Sticku.

Nu tad ejam dārgā... do Taļina daļeko, doļeko, kā tauta saka.

Ceļa i iepazīsim viens otra daiļās dvēseles i nesmukās pēcpuses i paspēsim gan sastrīdēties, gan mieru salīgt...

Gunitaa  19:12 Aha, Minhauzen (Bumhauzen), mēs "ļoti" ticam visam, ko Tu mums te pūt. ;))
Liels jaut.joprojàm, vai Tev vispār ir dāma, nemaz nerunàjot par pārējo.
Vai arī kā teikts "12 krēslos": "Komu i kobila ņevesta..." :D

Gunitaa  1) Bumhauzen, Tu labi zini, ka nav bijis nekādas konkurences te par Tevi un kur nu vēl no manis :))
2) Cilvēks, kuram ir attiecības (arī es, piemēram), tak nelieku tēmas, cik viņš man greizsirdīgs vai ko lai citi iesaka seksā mums vai ka mums aiz sienas viņa māte pa naktīm klausās - kā Tu esi rakstījis. :DD Nu nedara tā normāli cilvēki! Tā visa ir Tava iedomu pasaule. Bet muldies vien tālāk - man naz žēl. :))

OnslovaMaargrieta  bumpastik
Vēl tagat istāsti kur kad un kā baudi gamas un cik reizes un cik bieži ! Lai bilde pilnīgi klāra !

studentka  bumpastik-savus pusimpotenta stāstus, ka uz visām nestāv, vari stāstīt saviem mazbērniem, ja tā būtu taisnība 2/3 Rīgas prostitūtas būtu nomirušas badā un tādi teksti kā "čauseksugribi", nebūtu acīs redzēti. Veselīgam vīrietim stāvēs uz uzbudinātu,gribošu sievieti, pie tam vēl ja par labu haļavu. Ja nestāv, tad vai nu pelīte paēdusi un milti rūgti, vai problēmas ir jau sākušas izpausties, vai arī pats tu neesi uzmanības vērts, lai tevi pavedinātu.

fata  Ja var ticēt vēsturniekiem, tad Kazanova ar neesot bijis nekāds dižais skaistulis, arī tie materiālie labumu šim, kā jau spēlmanim esot bijuši nepastāvīgs lielums, toties dāmu piekrišanas trūkumu jebkurā viņa dzīves periodā, neviens neapstrīd... :)

studentka  Par Kleopatru tas pats-skaistule neesot bijusi, bet katrs vīrietis sapņojis nokļūt viņas apskāvienos.

av2  zinu preteejo variantu. Meiteni uzaicinaaja ciemos diezgan .....intresantaa valstii, nu nekas, izciemojaas, bet pa nakti maajaa , ar lloti daudzaam istabaam, meiteni guuldiija citaa malaa, un kadrs pat nemeegginaaja nekaadus maajienus dot. Un ticat, neticat, meitene bija viilusies :( Vairak vinniem nekaadas romaces nebija naakotnee. Taa kaa....iznnmet "nedossanas ierochus" no rokaam sievietem arii nevajag. Buus piktas atkal.

studentka  av2-protams, ka palika neapmierināta, jo nebija saprotami nolūki, kādēļ tad uzaicināja. Man pašai svaigs gadījums, kad divus mēnešus viens kadrs nēsāja puķes, šampaniešus, uz jūru vadāja, gala beigās pat dāčā zāli nopļāva un malku sakrāmēja, bet nekādu īpašu seksuālu interesi nejutu-pāris kusli mēģinājumi,kas tika pārtraukti pēc manas niecīgas neiecietīgas roku kustības un viss. Jau visi maņu orgāni man bija saspringti nelabās nojausmās un gala beigās arī sagaidīju- čalis paprasīja 10 tūkstošus aizdevumu, nez no kurienes bija izsecinājis, ka man tādi ir. Kad atteicu-pazuda ar visām puķēm.

Aukstums  08.:59- labs..:D

Batiskafs  Lasu, ka studentka ir pabijusi reālā situācijā, bet no otras puses - kungs bija gatavs saistīties ar ne pārāk pievilcīgu dāmu, taču vēloties par to nelielu atlīdzību. Tāpēc jautājums viņai - ja Jums būtu tie prasītie desmit tūkstoši, vai būtu piekritusi tādām attiecībām? Un kā Jūs jutāties brīdi, kad sapratāt patiesību, ka kavalieri interesē jūsu pūrs, nevis sirds un pat ne caurumiņš? Šķiet, ka tie ne pārāk pievilcīgie kungi, kuri uzpērk meitukus, to neņem pie sirds, jo iespēja izbaudīt savu varu, ieteikmi un, protams, jaunu miesu, notušē apziņu par to, ka īstenībā esi niecība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu