Kādas sievietes vīriešiem labāk patīk?

pakļāvīgas, uzmanīgas kas vīrietī saskata bez maz vai elku.Vai tomēr nepakļāvīgas, neprognozējamas, kas var jebkurā brīdī pasūtīt bekot ja kaut kas nav pa prātam?Jo pie pakļāvīgajām viņi izlaižas kļūst neuzmanīgi, jo domā ka tāpat nekur nedēsies.Līdz var gadīties ka tāda sieviete apnīk.Ar stervām atkal esot ekšens un nav garlaicīgi, bet smadzenes esot izzāģētas.Tad nu ej saproti ko tiem vīriešiem vajag?

Anita73  Nezinu, kādas patīk. Droši vien katram savs, bet vienu gan varu pateikt - vislabākās lietas ar tevi notiek tad, kad to vismazāk gaidi. Un nesakiet, ka te nav iespējams satikt sakarīgus vīriešus vai sievietes. IR!!! Viss ir iespējams, pat vairāk kā sakarīgus. Lai Jums arī izdodas!!!:) Un vēl mazs vēlējums - neķengājiet viens otru! Ja nav nekā laba, ko pateikt, tad slikto vienkārši noklusējiet. Redzēsiet - zāle atkal kļūs zaļāka un debesis zilākas.:)

VILFORS  Vīrieši ir dažādi. Katrs ir personība ar savām vērtībām un skatījumu uz dzīvi un uz sievietēm. Tieši tāpēc uz šo jautājumu nav iespējams atbildēt, jo atbildes no katra būs atšķirīgas.

Rodzerina  Man druzkai bralim patika sievietes modeles,tievas kauli un ada,pat biski apalakas smagakas par 60 kg saukaja par resnam cukam.Bija tads iekarojams vecpuisis,visas vinu gribeja,smuks,labi pelnija,ipasums utt.
Un tad samilejas apala sieviete ar bernu,apprecejas un tagad ir pasiem savs berns.
Un tagad atceros ka vins teica vnm,ka nekad nebus kopa ar apalu veceni.
Bet ka saka dzive nekad nesaki nekad,milestiba medz but akla.

Felde  dzives laika velmes,vertibas,un pat attieksme mainas. agrak nekad nebiju aizdomajusies,un ieciklejusies,bet tagad patik buudigi viriesi.... nezinu kapec.... protams,ne llumigi,bet lieli,plecigi,ar vederinniem-ne alus mucaam! un arii pazistu virieti,kurs,klaji izsmeja sievietes,tad izsskiraas,un tagad vinu redzu kopa ar burtiski- resnu sievieti.... nezinu,vai precejusies,bet kopdziive ir. nebeidzu brinities-vinss?-un taaaada? piekriitu 16.36 nekad nesaki nekad!

multi  Pirms vai pēc impotences?
Skaistu un vienmēr gribošu sievieti, pēc tam... saprotošu sievieti.

Epifanija  saimnieciskas protams, švaki švaki mums tiem vīreļiem ar to mamutu medīšanu sokas, ja arī atnes uz alu kādu kārnu eksemplāru, tad to jāprot sadalīt, lai tā nediena nepienāk tik pēkšņi :D
te jau daža laba prot no kājām nobliezt daudz brangāku medījumu!:)
labi labi... patīk praktiskas, iespēju robežās prot radīt omulīgu, neaizmirstamu gaisotni, mājīgumu, pieskaņojas situācijai, nesalīdzina, iedvesmo, prot labi, vēl labāk, ja ļoti labi, prot gatavot - neatņemama sievietes sastāvdaļa, uzticama, uzticīga, kārdinoša, apburoša, mīloša, maiga, sievišķīga, neatkarīga, ir savas intereses, savi hobiji, saprotoša, pacietīga, mātišķa, labs draugs... ja es būtu vīrietis, pēc šī izvēlētos sev sievieti un dzīvotu laimīgi! :))

valmierietis333  Tādas ,kas nerunā pretī , prot sarunāties , arī ieklausīties - nečakarē smadzenes un netaisa skandālus no nekā ,
nav karjeristes un patērētāju sabiedrības pārstāves , pilnībā uzticamas ,ar kurām mierīgi var doties izlūkos un neuztraukties ,ka iešaus mugurā ;

gatavas tev sekot kaut uz elli , galvenais ,lai es viņai patīku no visas sirds , tad jau varēsim abi viens otru dievināt - kopīgi rušināties piemājas dārziņā un skaitīt tārpus , vai cept pankūkas skatoties saulrietā ! ;)

###Svarīgi ,lai arī galva nesāp , vismaz pāris reizes dienā - atlikušajā laikā var arī sāpēt ! ;D

Laikam jau meklēju tādu ap gadiem 24 (personas kodu nesaukšu-jaunā datu aizsardzības regula), ;D
ar burvīgām un ugunīgām acīm , vienreizēju augumu un atmiņā paliekošu smaidu , meitenīgu izskatu , strauju un kaislīgu dabu , nu īstu romantiķi , tādu ,kas spētu mani pieciest visu atlikušo mūžu un mīlētu kā savu suni , saprastu manus jokus utt!

Tādu ,ko nespēju no galvas izmest , lai arī kā mēģinātu !

Edgars37  18:30

...vai man okularos fokuss nosities;D, vai ari tu esi kritusi pa upuri mamutu virusam;0...;D;D;D???

Felde  18.37 :) :) :) izklausas pec garigi nestabilas,bezjutigas,kura skatas actinaas un smaida-lai ko tu nedaritu.... sievietes arii ir cilveki.... :) un nez vai esi ideaals,lai blakus tev taaaa justos,uzvestos.... :) Visaizraujossak-saprast tos tavus jokus.... :) Bet paldies,liki pasmaidit! :)

Eneile  18.37. Strauju un kaislīgu dabu un nerunā pretī? Impulsīvu cilvēku, kas rāmi seko? :) Kaut kā pretrunīgi izlasās.

RRAGANA  Kailas.

Geisha  Felde! Paldies par atbalstu

Eurika  VALMIERIETIS 333 ir pārkarsis saulē...

valmierietis333  Es nedaudz noapaļoju , atstājot atkāpītes uz katru pusi ! ;)

Ja es teiktu ,ka rāmu un mierīgu ,kas nerunā pretī , tas izklausītos egoistiski , un tad vēl nebūtu skaidrs vai man pašam viņa tāda neapniktu ,tādēļ pievienoju nedaudz uguntiņas !

Jautājuma būtība bija , kādas patīk vislabāk , tad ,lūk, varēju arī ideālo sievieti noraksturot , bet biju piezemēts un noraksturoju piezemētas prasības , turklāt ideāli neeksistē - tie ir butaforija ,kuru uzbūrušas mūsu smadzenes ...

Pa lielam orientējos pēc savas līdzības - no dabas mierīgs kā ziemeļnieks , bet iekšēji kaislīgs vulkāns !
Velk uz mierīgajām , bet tai pat laikā saprotu ,ka tas ir retums , tādēļ neieciklējos vienos rāmjos , pieļauju atkāpītes !

Torpedo  valmierietis333, pasakot, ka meklē 24 gadus vecu sapņu meiteni, tu esi smagi noziedzies pret PA valdošo dāmu Dievietēm, jo viņas tam nekvalificējas . Tagad sagaidi Dievietes dusmas un atriebību - lai ko viņas te arī teiktu, ka viņām vienalga, viņas to tev pieminēs līdz kapa malai! :D

Labrador  Uzdot šādu jautājumu ir analoģiski jautāt GULAGA ieslodzītajam, ko tas gribētu ēst vakariņās. Latvijas feministiskaja sabiedrībā vīrietim ir vēl mazāk tiesību, nekā politieslodzitajam GULAGa un savienība ar sievieti esošs vīrietis dzīvo relatīvi īsāku, bet grūtāku dzīvi, nekā GULAGa ieslodzītais.

Edgars37  22:32

Labrador....YEAAAHHHH;D;D;D!!!

22:17

...a ja ta ir ar zirgasti;0...vispar sev gatavo koka makintosu;D;D;D!!!...un pats par saviem lidzekliem;D;D;D!!!

Eneile  Torpedo, turpinot Tavā stilā, kļūdies! Kas tiek piedots trīsdesmitgadīgam puisītim, netiek piedots piecdesmitgadīgam onkulim :)

Epifanija  onkuļi šķiet paši par sevi ir stāvākā sajūsmā, kā par sievietēm!:D

Edgars37  22:50

...a kas mums cits atliek, ja sievietes par mums nejusminas;(...daram ko varam;D;D;D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu