Vai ir cerības iepazīties, ja sekss ir 17.vietā pēc svarīguma pakāpes?

Vai tomēr pagaidīt, kad seksu sagribēsies tā, ka acīs cērtas?

neko  Bet tev jau bija, iepriekšējā tēmā pati stāstīji ka ir viens kam 10 000 aizdevumu vairāk vajag un par seksu neinteresējas. Nākamo meklē?:)

riebekle  Varbūt ne pa tēmu, bet, diemžēl, daudzām sievām arī sekss ir tikai 17.vietā... Un tad viņas sūdzas, ka vīri laiž pa kreisi.....

Jurijs55  10:40 sapratu autori - ar TO viss kārtība, viņa vienkārši baidas no HIV un STS. Kāpēc "neērti" - ja tas skar Tavu veselību ? Kas vispār musulaik vēl paliek "neērts" ?!

Jurijs1962Augums163  Kāpēc nevarat skaidri un gaiši izteikt savas domas un mērķus ? :-)

Edgars37  10:40
...tape autore, tam, kuras dod tikai miluma😃 idejas varda, es eju ar likumu, jo tur ir loti iespejams, ka ir viesojies miluma makaronu😃 vecis, kas par veselibas parbaudem i nav dzirdejis, jo tadas vnk nevar atlauties😉. Pie kam, dazi STS var parcelot ari bez tiesi seksuala kontakta, bet vnk saskaroties glotadam.

burleska  Vo, vo, es arī domāju, ka turpmāk tikai- apmaiņa ar svaigām izziņām un tikai tad sekss :D

minkalove  Ir reālas iespējas. Vienkārši jāatrod vīrietis kuram arī tas nav svarīgākais. No seksa jau kults ir izveidots. Palasot citreiz PA rodas iespaids,ka tas vispār ir vienīgais dēļ kā tas otrs blakus vajadzīgs. skumji. :(

Mailija  Nu protams,ka cerības ir,jo nav jau uz pieres rakstīts kurā vietā tad Tev tas sekss,bet nu kā ar to turpinājumu,to jau grūti pateikt.Vai nu kā saka minkalove,ja ir tāds vīrietis kam pietiek reizi pa pusgadu,tad kāpēc gan ne.Un nav jau tā,kā minkalove te raksta ka sekss ir tas vienīgais dēļ kā tas otrs vajadzīgs blakus,ja tā būtu tad jau sen te visi būtu sapārojušies.Ir vajadzīgs tas vienīgais ar ko tiešām gribas to seksu un arī visu pārējo.Un vispār attiecībās labs sekss ir tomēr veiksmīgu attiecību pamats.Nezinu kā citām.man tas IR SVARĪGS!!

Kurts69  nesen lasīju, ka pēc 40 gadiem lai cilvēks būtu vesels, seksam jābūt vidēji 6. reizes mēnesī. Tātad ja sieviete ilgstoši izvairās apmierināt savu vīrieti, tad jāsāk apsvērt vai nevērsties ar iesniegumu policijā, jo kļūst saskatāmas noziedzīgas bezdarbības pazīmes...
Tiek apdraudēta vīrieša veselība un iespējams pat dzīvība:D

marmorakaraliene  Kādas problēmas iepazīties un kāds tam sakars ar seksu? Tev sekss ar visiem pēc kārtas, arī ar sievietēm?
Par tēmu kā tādu - kad sunim nav, ko darīt, tas laiza sev pautus (liek stulbas tēmas oho PA)

neko  Kurt69: "nesen lasīju, ka pēc 40 gadiem lai cilvēks būtu vesels, seksam jābūt vidēji 6. reizes mēnesī."

Izlasīji, bet nesaprati; stāsts par to, ka jau savu sievieti vismaz 6 reizes mēnesī neapmierināsi, tad viņa tavu dzīvi padarīs tādu, ka ka fizisko un garīgo veselību saglabāt būs neiespējami:)

Kurts69  neko, njā, tas laikam gan:D

cirteejs  Nu ja sekss ir iztikas pelnīšanas veids, tad diez vai tas ir 17.vietā!

Rondijs  uuuuh, nu gan iecirti :))))

Minkans22  Mana ome vienmēr teica: "Miesa pati zina savu laiku!"

baluba  Es nesaprotu kas seksā tik slikts vai nepatīkams, lai to nebaudītu ?
Un atrod vēl tādu pašu kam 17. vietā un viss ok. Vai sagaidīt kad gribās ka acīs cērtās, un tad notrīt ar to kas pa rokai :)

av2  tomeer , padomaa , baigi daudz zaudee dziivee, ja sex ir....tik 47 vieta...:(
UN ja tiessaam ir taa, tad to sex nesagribeesies nu nekad.

Epifanija  lai sekss ierindotos augstāk, vismaz 5 vietā, sākumā ir jāiepazīstas, jāiepazīst, jāiemīl un tad jau tas viss ir jānotur attiecīgajā līmenī..

coldlands  Kāds seks idritvai, lūk grillētas cuku ribiņas, zemenes ar putukrējumu, šokolāde, tortjiki......, tad apgulties uz saule sasilusajam klintīm, klausīties ka jūras vilni sitas pret tam, un vērot ka uz blakus salas, sauļojas roni.
Seks tas tāds lieks enerģijas patēriņš.

Vaukskis  Jā, ir cerības, jo iepazīšanās arī ir dažādas- tām var būt lietišķs mērķis, lai veidotu kopīgu biznesu, piemēram, uzrunājot svešus cilvēkus kā tiešajā mārketingā un tur sekss nav svarīgs, bet piesaistīšana sev gan. Tā var būt arī ierašanās uz pasākumu, lai nodibinātu kontaktus ar kādiem svarīgiem "čiekuriem", kas pēcāk noderētu dzīvē kāpjot pa karjeras kāpnēm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu