kā sieviete var iepriecināt vīrieti?

Manuprāt ir diez gan daudz runāts par to, kā vīrietis var iepriecināt sievieti - ziedi, dāvanas, romantiskas vakariņas utt. Bet būtu interesanti dzirdēt, kā pēc jūsu domām sieviete varētu iepriecināt savu mīļoto vīrieti?

solvitas  Elsa, ka tu varētu atšūties! Neviens neapgalvo, ka attiecībās kaut ko pērk par naudu vnk iepriecina ar naudu. Saproti? Tāpat kā ar bučiņu, smaidiņu un glāstiņu vai puķīti var arī iedot 100 eur vnk tāpat un nejusties kā kaut ko nopirkuši vai uzpirktai.

Geisha  Neiešu tak visiem stāstīt te kā kuru savu vīrieti esmu iepriecinājusi. Ja man tas vīrietis patīk un esmu viņā ieinteresēta tad arī padomāšu ka konkrēti savu vīrieti iepriecināt. Galvenais ka tiks piedomāts un būs no sirds.

OnslovaMaargrieta  Ja dikti grib var sarikot sekssu trīssatā . Parsti vīrieši par to sapno .

raima  JurisK- tas par golu labs. Jāuzmanās!!!

valmierietis333  Kā jau patērētāju sabiedrībā , kā iet runa par iepriecināšanu - tā uzreiz tiek pieminēta nauda un dāvanas ! ;D

Ja arī mana meitene tik debīli domātu ,tad laikam es nemaz nevēlētos tikt iepriecinātam !

Edgars37  13:47

...a vrb cilvekam tiesi gribas, lai kaut reiz dzive nu vismaz kads ar divdesmitniecinu uzpirkt megina😃...ko tur pa simtnieciniem vel runat😁😁😁

slieks  Pavisam vienkārši - paslavējot. Vienalga par ko.

Piparkuka  Kurts ir Torpēdis????!!!!!! Nu gan fargo pārsteidza...
Pilnīgi 2 citi atšķirīgi un pretēji sevi pasniedzoši cilvēki/vīrieši/tēli.
hmmm.... Tad jau nav pat interesanti atbildēt:(

Bet īstiem vīriešiem- domāju, būtu labi, ja viņā paklausās, pasmaida, iepleš acis izbrīnā par viņa teikto- OO!!!, smejas par viņa joku. :)

valmierietis333  Fargo nav vienīgais ,kurš tā domā , es jau ilgu laiku abus tēlus tik tā vien uztveru - pilnīgi identisks psiholoģiskais portrets un aura!

Tam pūķim te daudz to galvu un personību , to starp pietiekami daudz ir zem sieviešu un visādiem izvirtuļu profiliem , jo tikai tā naudu var nopelnīt , jo mūsdienu izlutinātos cilvēkus neinteresē normāli cilvēki ,normālas tēmas utt , viņu uzmanību var piesaistīt tikai šokējot ar stulbībām!

Edgars37  16:16
...Torpedis ir vairak imaginativs, ka Kurts (atbilstosi max deriguma matricai😉) un radosaks, tape atskirt vinus ir viegli😃, tapat te raksta divi/tris viriskie niki ar nevirisku domasanu😃. Ar nezinu, no ka F to ir izsecinajis, vrb vina riciba ir kadi X faili, kas nav mums...😮...😁

Rondijs  "smejas par viņa joku" ja priekšnieka - padotās attiecības, tad tas būtu vēl Ok. Bet ne jau savstarpējās tuvās attiecībās ienest tādu teātri.

Aukstums  Lai zinātu, kā iepriecināt SAVĒJO, viņš ir jāpazīst... knifiņi ir daudz un dažādi,..un tas, lai paliek nepubliskots...

fargo  man vīrieši iedalas trīs pamatkategorijās, kuras es nevēlos te iztirzāt. un abi iederas vienā. vai tas ir viens cilvēks, es nezinu. es izvēlos(cenšos) vārdus, tāpēc nebija no manis neizskanēja apgalvojums, bet varbūtība. bet tas arī nav nāvīgi svarīgi.

par tēmu. man vairāk iepriecina tad, ja mani nekaitina. piemēram ar glupību, vai rīcību, kura ir ārpus jebkādas manas spējas to racionāli pamatot. vai strīdēšanās pretim, tikai strīda pēc. un jā, tas mani iepriecina. un no cilvēku puses vispār.

bet ja par vīra/sievas attiecībām, tās neklājas iztirzāt vēlējuma formā šeit. man liekas.

Epifanija  ir tik daudz veidu, kā to izdarīt!:)

Tessa  mda, neko prastaku un vulgaraku par 100 eur un buču nevaru iedomaties :DD
Kurt, sava jautajuma tu ljoti klišejiski verte sievietes un ljoti maldies par prioritatem un vajadziibam. mani iepriecina visupirms viirieši, kuri nesola un neruna tukšu, netaisa histerijas uz liidzenas vietas un nespoguljojas savas acas spogulii, ir riciibspejiigi un viiriškjiigi.
parejais ir pakartots un atkariigs no situacijas.

riebekle  Pēc gada OHO kaut ko labāku par minetu tiešām grūti ieteikt. Ja nu vienīgi tiešām labu minetu. :D

zemitis60  Neko nav japerk ,jadāvina,vienkārši būt kopā,ceļot,apmeklēt pasākumus kopā. Sieviete jau pati ir kā dāvana vīrietim ar kuru vajag pareizi apieties lai nezaudētu.

EIZHENIJA_FINKA  fargo, torpēdis ir bumpastiks, nevis kurts!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu