Jautājums vīriešiem

Vai jūs par miljonu EUR doto savu dibenu kādam bagātam homītim vienreizējai izmantošanai? (No sērijas - "Oģin raz - ņe pederaz!")

Vaukskis  ..Ak, kaut jel nekad nevajadzētu izšķirties !
VILFOR, labi, pieņemsim, ka paliek uz mūžu gailītis un nelaimīgs, bet ja tāpat vīrietis visu laiku ir viens un tāpēc nelaimīgs, un nekas netiks turpmāk darīts, tāds stāvoklis saglabāsies visu mūžu ?! Droši, ka paliek tikai goda un pašcieņas jautājums, jo, kā kaut kur lasīju, labāk esot lietū vinm raudāt mersedesā nekā salijušam gaidot transportu pieturā (apmēram tāda doma).

coldlands  Valmierieti, tad cik lielai naudas summai ir jābūt, lai tu atdotos dibena, jo tev parādījās tāda ka interese par manam finansēm.
Naudas man nav, tāpēc sēžu un gaidu to baiso dienu, ar ko onka valmierietis baidīja.

Piparkuka  Īstenībā ļoti sarežģīta tēma vai varbūt- aktuāla?! Jo ĪSTENĪBĀ tādu ir daudz..... cik nu ir info utt. Un it sevišķi- tādu ir daudz turīgu, viņi vispār ir viena liela mafija, jeb, kā kāds izteicās- čūsku midzenis.
Un par tiem mersedesiem nebūs pat teiciens- tā būs īstenība, ja ievilktos tajāmidzenī.
Viņi arī seko viens otram-nu tā kā savs tīkls, visaptverošs.:) Un diezgan traks, ja ir ieinteresēti kādā foršā / smukā puisī.
Tā ka.
Te laikam ir iekšējās sajūtas jautājums- k
a MrJones un fargo saka.
Pat teorētiski.
It kā jā. Un it kā varbūt tomēr nē. Var iztikt ar maizīti vien. Varbūt.

kokaCirtejs  Pat divreiz iedotu. otru pa virsu.

VILFORS  Man te jautāja, vai var būt nelaimīgs ar miljonu? Ja tas nācis tādā ceļā tad var. Pašcieņa pazaudēta, sirdsapziņa grauž. Gods ir svarīgāks par visu.

HOUSE  Tā jau runā, ka tas pirmais miljons esot visgrūtākais... Tas izskaidro kādēļ mums Latvijā tādi biezie...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu