Ko domājat par piesmieto Fiļu un liktenīgo Zāmueli?

Vai viņa tagad ir gadsimta lielākā krāpniece? Par viņu rakstīs grāmatas un uzņems filmas?
Kā mana mamma teica: "Nu ko gan sieviete var vairāk dzīvē izdarīt, kā piekrāpt pašu bagātāko vīrieti? Tas ir pats krutākais, ko sieviete var sasniegt!"
Kā domājat jūs? Apbrīnojat viņu par prāta asumu un seksīgu šarmu? Fiļs viņu tiešām esot mīlējis un cienījis, tātad bija par ko! Vai arī domājat, ka visam būs bēdīgs gals? Nosodat vai atbalstat?

Torpedo  Labrador, fui, tu ar va zi runā kā tāds komūnists - mūsu labdarus, kas rada mums darba vietas, nosaukt par prastiem austrumeiropas brataniem :D fargo tev tūlīt pastāstīs, cik pateicīgam tev jājūtas viņu priekšā un ka tikai tāpēc tu dzīvo tik labi, ka ir tādi bratani, citādi, dies pasarg, vēl dabūtu strādāt valsts un sabiedrības labad - bail pat iedomāties, va ne? !! :D

jadore  Nepatīkami. Cilvēki naudas dēļ zaudē saprātu.

Jurijs55  Kam nav savas dzīves, "dzīvo" citu dzīves ? Ko mes varam zināt par svēšiem cilvēkiem ? Varbūt i piekrāpa viņu ar citu, a viņa no tām sievietēm kuras nepiedod, un atriebjas šitā veidā.

fargo  pateicība ir tikums, nevis vājums. ir labi, ja vīrs, pat ja ir veiksmīgs un spējīgs, izjūt pateicību pret sievietēm. par ko? par ļoti daudz ko.
tur nav jākļūst par glumekli, kas meklē atzinību, bet iekšēji un par daudz ko, kas notiek iekšā liecina vārdi un uzvedība.
tu esi maza gnīda. labradors nav. lai arī tā varētu likties. viņš ir vīrs, tikai kaut kādi notikumi ir atstājuši ļoti uzskatāmas pēdas. tam nav tā jābūt. viņam nav nekāda ieguvuma no tā visa. kas lai to zina, ka būs tālāk. bet labuma tajā attieksmē nav.

RRAGANA  Mans viedoklis-teātris. Jau sen sarakstīta ludziņa. Nu beidzot uzvesta un izspēlēta, katram sava lomiņa. Jaunā meitenīte gan laikam nav informēta par savu lomu...
Nauda. Un tikai nauda. Shēmas, smalki salodētas... Tak sen bija skaidrs, ka ABlv kritīs. Pirmais skaļi kliedzošais publiskais rādītājs-vairāki darba sludinājumi svarīgos amatos, kurus nepamet labās darba vietās kvantumā, un kur ir gana kārdinošas algas.
Takš nebūsim naivi-tādi cilvēki kā Fiļs, skaļi nekladzinātos tādas žurgas, kas pašlaik izskan...Vissmieklīgākais fakts par to, ka Fiļs piedāvājis jaunās brūtes vīram gaļu pacept kopā...nu smieklīgi vienkārši, kā no PA izkāpuši! :D

Labrador  Donalds Tramps izraadiijaas spalvainaaks viirietis , nekaa Filjs.

peonoija85  nu zināt, nebija jau tas fiļs salīdzinoši tik neglīts, un viņa tik skaista, lai obligāti vajadzētu viņam par seksu maksāt, un pie tam miljonus! atbildot uz jautājumu par zamueles popularitātes reģistru vēsturē, varu atbildēt apstiprinoši. Lieta noteikti jau ir atvērta.

C_hloe  tas no tā - bagātie arī raud :) delfu ziņu slejā viens vienīgs nesmukums
Ja cilvēks puevēršas skaistām lietām - garīgi un vizuālu, tad dzeltenās preses skandāluem neatliek vietas :)

Vaukskis  Piesmejamā Zāmuele liktenīgajam Fiļam nav pāris !

Jurijs55  Zamuele radoša sieviete un viņai nebūtu interesanti ar finansistu.
Pirmoreiz laikam "furnitures" tēmā neviens neizsmēja pašu "furnituru" :))))
A kā valsts prezidentes ? pat Latvijā bija; Vācijas liktenis tagad kancleres rokās, ko viņas "piekrāpusi" ?

VecmeitaARrunci  Neko nedomaaju.soreiz laikam nostraadaaja praktikanta sindroms.Tas mums taads iekseejs termins.Tipa,bija gadiijumi..naak praktikants.Straadiigs,it kaa sapraatiigs,nav galiigais tupenis.ha,kaa pieneema oficiaali darbaa,taa liekas,cilveeks programmatuuru sevii nomainiijis.
paaraak iis bija tas lauliibas laiks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu