Profilu skaits iepazīšanās portālos.

Vai šeit ir bieža prakse,ka viens cilvēks taisa 7 profilus ar dažādiem vecumiem un citiem anketas datiem?

marmorakaraliene  A par ko īsti sāpe? Par profilu skaitu, vai par to, ka vīrišķis nedodas rokās un paralēli tiekas ar citām?

Edgars37  21:11

...plasas rokas specialists;D - sakot no darzniecibas un beidzot ar transportu;D;D;D

21:20

...doma bija, lai jaklus izkertu jau sakuma, lidz gultai nemaz nelaizot;D

peonoija85  t.s .tessa ir ginta un aijas mauķelsonu kopīgs profils, par ko bez tehniskiem palīglīdzekļiem var pārliecināties, pateicoties šamējās tupībai nelaikā izbāzt purnu no ierakumiem, par palīglīdzekļu sniegtajām iespējām id noskaidrošanā pat nerunājot.

Edgars37  22:20

...klau, mani tiri saintereseja, kas ir Gints un Aija Maukelsoni;)?

Minkans22  Idiotu bars!

neko  "mani tiri saintereseja, kas ir Gints un Aija Maukelsoni;)"

nu redz, bija tomēr jēga tasīt tos 30 profilus - atradās vismaz viens, kam tas interesē:)

coldlands  Uzrakstu nevainīgu komentāru, mani nobloķē. Sākuma pofig, un aizeju oho atvaļinājuma, bet tad parādās viena tēma kura vēlme ko iebubinat. Tāpēc uzbūvēju papildus profilu, un jau pēc pirmā komenta tieku izbanots, a dvēsele vēl pilnībā izrunājusies nav, tad nu buvejas vēl viens profils.
Rezultāta 3 profili, bet izmantoju tik kad nobloķē, es mol parjadocnijs onka.

Edgars37  22:33

...nu ta neturi sveci zem pura;), dod raskladu;).

draboss  Kaut kad es biju uztaisījis vēl vienu profilu, iemeslu neatceros, bet ja jau taisīju tad vajadzēja. Tad ar izmantoju un aizmirsu, neatceros ne nikneimu, ne paroli ne cik kg es tur sev norādīju :)

janka42  Tā viš i...virtuālajā vidē "savi" noteikumi. Katrs rīkojas pēc saviem uzskatiem...
Dzīvajā tas būtu daudz sarežģītāk un prasītu daudz talanta un izdomas....bet te viss pa vienkāršo...

Vaukskis  Edgar37, Mauķelsoni esot mārupieši. To iegaumēju šeit reiz citā diskusijā izlasījis, jo arī mani ieinteresēja šie tēli ar neskanīgo iesauku. Tieši tā- iesauku, jo īstenībā Mauķelsoniem uzvārds skolas solā sēdot, kad tā tapa, bija un joprojām ir cits. Neviens ar uzvārdu Mauķelsons vai Mauķelsone nav reģistrējies dr.lv. Laikam plašāka informācija ir jāprasa Tessai, viņa šeit aizdomīgi daudz zina un tika tieši šajā sakarā pieminēta- kā tautā saka: nav dūmu bez uguns.. ! ;) Pēc lasītā un deduktīvi spriežot, ne Gintam, ne Aijai pašlaik nevajadzētu būt vecākiem par 30-40 gadiem, jo diezin vai jau "krievu laikā" bija aktuālas tamlīdzīgas palamas.

Tessa  Tessu personiski paziist daudzi ohujieši un Tessa netaisas komentet šizofrenijas slimnieces murgus.

tadi cilveki parasti nonak attieciiga iestade un tas ir labakaja gadijuma. sliktaki varianti ir aprakstiiti mamma buble zem nosaukuma Šizofrenija.

DanaL  Jā, mani arī jau sen interesē, kas ir šis nabaga nelaimīgais pāris G un A M..., un ko ļaunu viņi nodarījuši, kā pareizi minēja Tessa, ar šizofrēniju smagi sirgstošajai personai ar šībrīža palamu peonija kautkādatur, agrāk pazīstama arī kā regija, liete utt. (pārējos 30 nikus nav jēgas minēt; personības dalīšanās procesā viņa tos sen pati jau aizmirsusi).

Nodarījums ir bijis tik baiss, ka persona gadiem ilgi nespēj atjēgties.

Ja arī turpmāk dzirdat pieminam šo pāri, tad ziniet, peonija/regija/liete/zieddeja utt. atkal un atkal kā fēnikss ir atdzimusi no pelniem (lasi: izmukusi no psihiatriskās slimnīcas) .

Edgars37  08:32

...man akal skita, ka biju lasijis, ka kekaviesi, bet nu laikam busu kludijies😃, lai i marupiesi😃.
Ta visdrizak Aija Gintu vnk ir pievakusi sev, atstajot Personu gribot...tads man izskaidrojums radas tik negantai interesei par viniem. Vispar Persona varetu iztekties kadreiz ari plasak😃

DanaL  Jā, Edgars37, iespējams, ka tas ir īstais iemesls, - persona nespēj šim pārim piedot, ka pati nav tikusi Mauķelsones kundzes godā :D

Luusila  Tas naids ir tiešām pataloģiski negants. Bet es nesaprotu jēgu cept atkal un atkal jaunus profilus, lai nedēļas laikā kārtējo reizi iebrēktos par nīstamo pāri un atkal izgāztos, visiem atklājot, ka šis profils ir tai slimajai nīdējai. Nu nav tas normāli! Tak saņemies reiz, nospļaujies un ej tālāk pa dzīvi!
Man reiz atbildēja, ka tā Aija esot neglaimojoši izteikusies par viņas istabas apmēbelējumu. Tad vēl te klejo versijas, ka daudzniku personu šis pāris esot pieaicinājis kā trešo uz seskainām izklaidēm, bet rezultāts nu ir tāds, kāds ir.

Visiem skaidrs, ka tie ir jamai iekakājuši dvēselē, bet visiem tāpat ir apnikušas tās gaudas par ļaunajiem A.+G. M.

av2  man ir 3. Vai 4. Neatceros. Lietoju praktiski 1. Reizeem otru. Ne deel komentariem. Senos laikos saaka man personiigaa kastee uzbraukt nostopaa vienaa no , kaa tur bija, laikam jau..Lienes ielas. Nu peec tekstiem izklausiijaas taa. Naacaas nosviist uz laiku. Man vienkaarssi nepatiik striideeties. Man oHo patiik relax :)

Edgars37  10:19

...ta Persona vrb nav izturejusi threesome testu😃? Kaut kur ne ta iekodusi vai lidz zilumiem nozidusi😃😃😃? Nu, tas tiri labi varetu sasaukties ari ar apmebelejuma izbrakesanu😃😃😃.

11:11

...nu, tas varetu but visam pamats😃, bet 10:19, lai sevi tomer pieraditu, bet skiet, ka akal nekas nav sanacis😢😃😃😃

Zhenija  Kas to prieku var liegt? Ja kāds grib, var kaut 20 profilus sataisīt.Var paskatīties uz kādu profilu vairāk rakstīs.Uz to kur ož pēc seksa, porno un maucības. Un tas par kautko liecina šajā portālā.

Kurts69  ir jābūt nopietnai motivācijai un daudz brīvam laikam, lai varētu māžoties ar vairākiem kontiem. Bet 100% te tādu kadru netrūkst.
Kāpēc to vajag? Kaut kāds uzmanības trūkums, kompleksi vai slima humora izjūta?

Piparkuka  Nezinu. Jo tā nedaru.
uN 7??!! Tas ir nedaudz slimi, taču, gan jau te kāds tāds ir. Pats raksta, pats sev komentē utt. Te dažreiz tā aizdomīgi šķiet tie bezbilžu profili- nereālie cilvēki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu