Kādēļ viņus izvēlas?

Kādēļ sievietes, kurām jau pāri trīsdesmit, uzsāk attiecības ar dzērājiem vai narkomāniem? Pirms vairākiem gadiem vietējam dzērājam redzēju blakus simpātisku sievieti. Tagad viņa izskatās nodzērusies. Nesen vietējais narkomāns bija kopā ar simpātisku sievieti. Tie vīrieši taču nemainīsies, bet var paraut līdzi savām atkarībām.

solvitas  Nav ne jausmas! Personīgi mani tādi neinteresē. Mani saista harizmātiski, pievilcīgi un naudīgi vīrieši.

peonoija85  Prieks lasīt aijas un ginta m(au)ķelsonu komentārus!

Edgars37  00:12

Peoncik;D, pagaidam tik Ginca;D komente, bet sasparojies un uzcep jaunu, kopigo profilu abiem M...soniem;D, ta ari bus vieglak, jo divu atsevisku profilu vieta bus jaadministre tik viens;D;D;D!!!

Zhenija  Nevajag runāt daudzskaitlī. Katrs dzīvo kā grib.

Kurts69  Ir tāds sieviešu tips - mātes varones/pasaules lāpītājas. Un katra jau domā, ka citas bija muļķes un tieši viņa izcels to "Zelta gabaliņu" no atkarību purva...
Domāju ka daudzi ir dzirdējuši par Sandi Ozoliņu. Reāls piemērs. Tikai vēl turīgs. Virkne sieviešu pamēģināja un aplauzās.

sharliz  Tadus izvelas, jo trukst emociju un izklaides dzive, bet narkomans vai dzerajs uz to bridi liekas interesants, kopeji tusini, adrenalins, izklaides, jaunas emocijas... un ta ari pasas taja iesaistoties nepamana ka nodzeras vai klust atkarigas no vielam. Sievietei atkariba atrak izveidojas neka virietim... un tas viss tikai garlaicibas del, jaunu iespaidu meklejumos..

Piparkuka  Tieši jaunas meitenes jau "parauj" līdzi. Vecumam te nebūs nozīme nemaz!
Kaut kādi "krutie" šķiet un, ja sieviete pati neattopas, ātri vien iekļūst čaļa kompānijā. Tā ar sievietēm ir- viņas daudz ko pārņem no konkrētā vīrieša- mūziku, visu ko.

Labrador  Pēc 30 prasības pret vīrieti ir krietni augstākas un tām neatbilst praktiski neviens dabā eksistejoss vīrietis. Tiem dzērājiem, iespējams, izkopts tāds aktiertalants, ka sievietes izraujas uz viņu leģendām.

Flints  Divreiz uzmanīgi izlasīju pasažieres jautājumus, bet tā arī īsti nekļuva skaidrs, kad būtu piemērotākais vecums sievietēm kontaktēties ar atkarībās nonākušiem vīriešiem. Ir viens pretjautājums. Kas liek nemaldīgi secināt, ka "simpātiskās sievietes" ir tikai un vienīgi šo vīriešu likteņa sabiedrotās uz mūžu, bet nevis vienkārši paziņas, radinieces, darba kolēģes vai kaimiņienes...?

Labrador  Esmu ievērojis, ka varbūt ne gluži dzērājus, bet vīriešiem ar antisocialu un kriminālu dzīvesveidu ir piekrišana. Eiropeisks vīrietis sovoku sabiedrībā tiek uzskatīts par lohu un geju. Par gļēvumu šāda sabiedrībā tiek uzskatīti intelekts, kultūras un izglītības līmeni.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu