veidot attiecibas ja Tev ir pari 60

Vai tas ir nosodami ,ja sieviete velas attiecibas,ja vinai ir pari 60

solvitas  Oi ja klausīsies visu kas tik varētu būt kādam nosodāmi, tad tev tajā musulmaņu burkā būs jāstaigā lai plikumus piesegtu un arī tad atradīsies citi, kuriem atkal tā burka pati par sevi nepatiks. Dari kamēr vari!

neko  Ja bērni piekrīt un varēšana ir - kāpēc gan ne.

Torpedo  gribēt jau var visu ko - es, p., gribētu tiem abiem prinčien Viljamsiem un kā tur to otro sauca ragus uzlikt - un lai neviens neiedomājas man aizliegt gribēt! :D

Lapsa18  Jàprot būt stilīgam jebkurá vecumá.Esmu bijusi laimīga un gribu būt laimīga.Jūsy spriedelējumi ir vienkárši (daudziem)nepàrdomáti,jo nevarat saprast.ko nozīmē dzīvot vienam.

Tinte  22.50 - aga, vĕl bērniem atļauju prasīt. Ka tik ne ar´.
Nesen jūtubē redzēju video, kur pāris jau krietni pāri 60 precējās, bija laulību cermonija uzfilmĕta un arī vēlākais baļļuks lauku māju pagalmā. Feins pāris izskatījās, un visi radi arī apmierināti.
Preci tik nost kādu "jaunēkli"! :)

Torpedo  nu, neticu, ka kāds vīrietis, lai viņam kaut 100 gadu būtu, izvēlētos sievieti 60+ tāpēc, ka viņam tā patiktos labāk par sievieti 20+. Viss no bezcerības un zemas pašapziņas

Tinte  Torpēdi, esi tak reāls. Kurai 20 gadniecei vajag vectētiņa vecuma vīrieti? Es jau saprotu, ka Tu te tikai kaitini tās dāmas, bet smieklīgi tas ir pāris-trīs reizes. Pēctam jau garlaicīgi.
Un tad jājautā-ko tad pats kādu 20 gadnieci neesi noprecējis? Pareizi, neviena adekvāta meitene uz neko tādu neparakstās.

Torpedo  Tinte, es esmu par slinku, lai speciāli te nāktu, rakstītu un kaitinātu kkādas svešas dāmas. Vnk rakstu, ko domāju. Neesmu vainīgs, ka viedokļi nesakrīt - es par viedokļu daudzveidību!

Felde  22.50 piedod,bet berniem kaada dalla?

Tessa  neko, kads sakars ar berniem? nu gan tu nolaidi. bernam vecaku dziive attieciigaja posma, protams, ir teikšana. bet tikliidz mazcilveks sak dziivot savu dziivi, ne vecakam nav teikšanas par vinja gaitam (vieniigi padoms, ja ludz. ja neludz, arii nav jalien), ne arii mazcilveks diktes, ka riikoties un ko dariit pieaugusajam. es, protams, runaju par adekvatam gjimenem.
nevajag parvertet un nevieta lietot bernu noziimi musu dziives.

Felde  00.54 ja virietis 50+ skatas uz 20 vinam ir novirzes! tie,kas izmanto bernus-arii lidzigi domaa...iekaaro...siekalojas..... Slimu sunnu murgi-guleet ar meitaam! (loooti nelieli iznnemumi,ja arii sievietei 20+ ir tendence-teevisskkku aizbildniecibu mekleet,gulet ar teevu....vai,vienkarsi-kaast-preciizaak-slaukt...) -bet arii sievietei,ssada gadijumaa ir traumeta psihe,un visas ssis novirzes-nak no ggimenes.... Torped,lai kaq tu te necenstos....-tu tikai atbiede no sevis...un panaac pretejo-skaidrs ir viens,visticamaak-esi llooti mazspejigs..... Zinu,reklamejies kaa sportists,domaa-taaa ir atsledzinna?! :) Piedod,es arii braucu ar velo,pietam regulaari-katru dienu pa 30-42km.... Un? Laigan-atkartosos-sievietes var vienmer,pat,ja nesporto..... viirietim taa passvakaak,bez pornikka nekaa....arii ta 20....nepacels.....pasapzinu! :) Ar katru savu pieteikumu klluusti smiekligaks,lai neteiktu vairaak.... :)

0_0  tipa 20 gados cilvēks negrib būt viens, bet 60, pēc tā tik alksts?

protams , ka nav nosodāmi:)

neko  "neko, kads sakars ar berniem?"
"ne arii mazcilveks diktes, ka riikoties un ko dariit pieaugusajam."

Nu kam mamas jaunajam pielūdzējam naudu viagrai jādod šis mammas bērniem, bet tēvs prasa vadāt viņu pa randiņiem, jo pašam ar varēšu tā pašvaki bērnu viedoklis par to visu sāk kļūt visnotaļ svarīgs:) Pēc 60 tā pašu varēšana diezgan strauji sāk samazināties un bez 40-gadīgajiem "mazuļiem" ne nu vairs uz randiņu aizskries ne a pārējo tiks galā. Gadās jau pa retam izņēmumam kas pat pēc 70 un 80 gadiem ir gana sprigani lai paši visu darītu, bet tādu nav daudz.

Piparkuka  Kā tas var būt nosodāmi??!! Vai ir tāds pants?!:))
Loģiski, ka tas ir forši un daudz visapkārt redz gadījumus, kad vecumā sāk kopdzīvi. Daudz.

jadore  10:24
nu ja jāsāk bērniem lūgt, lai uz randiņiem vadā, tad gan laikam šim pasākumam jāmet miers :DD.

Par tēmu:
kas gan varētu būt nosodāms vēlmē dzīvot un vēlēties.

Torpedo  Felde, paldies, ka tu tā domā un satraucies par manu necilo personu, vai es te ko dabūšu vai nedabūšu. Es pats zinu, ka nedabūšu, jo šeit nav mana mērķaudiotorija, tik vienas vienīgas vecas tantes, tāpēc nav kā priekšā izlikties labākam, kuras neņemtu pat ja man kāda miljonu piesolītu
Bet par tām tēvu un meitu attiecībām gan tev nav taisnība. Palasai metru VR vai kaut vai to pašu Fridriha Engelsa grāmatiņu par ģimenes izcelšanos. Ja visa cilvēces pastāvēšanas vēsture būtu gads, tad tikai pēdējās 5 minūtes no tā meitas vairs neguļ ar tēviem (visticamāk tas notika pēc kristietības aizlieguma). Tā kā sievietes zemapziņas dabisks stāvoklis ir tieši gulēt ar tēvu, nevis otrādi

korneelija1958  Visi vecumi ir labi ,lai sāktu attiecības tur nav nekā nosodoša.Tai vecmēbelei torpēdai gan tāda laba nodarbošanās-vieni vienīgi sapņi kur var justies varens.Mērķauditorija viņam neesot īstā,bet laikam jau pats tik vecs ,ka neatceras cik pašam gadu.Vajag jau kādu galma ākstu!

jasmina10  Ja kāds kādu nosoda, tad jāsāk aizdomāties, vai tā nav klaja skaudība. It sevišķi šajā 60+ kategorijā, kas nav no vieglākajām, kad cilvēkiem mūža garumā katram ir izveidojušies savi paradumi un kas tik vēl ne.
Ja cilvēki satiek viens otru, ir kopīgas brīvā laika pavadīšanas intereses, ir māka savstarpēji saprasties, tas, vienkārši, ir brīnišķīgi, lai neteiktu vairāk.
Es arī tā gribētu, bet man līdz šim kaut kā tas nav sanācis. Jā, bet cerību pagaidām vēl neesmu atmetusi.

Felde  12.11 Luuzu,vienmer laipni! :) Cik labi,ja esam tik atskkiriigi....ja visi domatu vienadi-buutu pasaules gals.... :) perversi ir gan macitaaji,gan citi izdzimtenni, robeza,kuru nevajadzetu parkapt-katram sava... Ja gribi gulet ar meitu-guli! :)

minkalove  Mīlestībai NAV vecuma !!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu