Ne jaunībā...

Ko gan var cetēt satikt,ja esi briedumā...

av2  Ko satikt? Dzives lielaako lovi. Nipietni.

dodekaedrs  Mana ome (90 g.v.) regulāri iepazīstas parkā, kad turp devusies barot putnus. Viņa stāsta, ka solīdi vīrieši (večuki) nākot klāt, runājas, jautā visādus jautājumus. Viņai ir spēcīgs akcents, tāpēc viens no pirmajiem jautājumiem ir par viņas izcelsmi. :D Daži večuki gribot nākt līdzi un iepazīties ar feinās dāmas ģimeni, bet omei ir stingrs NĒ, jo viņas dzīvē ir vieta tikai vienam vīrietim (vecamtēvam), bet viņš jau zem zemes. :D :D

Skumjudruva1950  Šeit vairāki personāži tā ķēmojas,ka pieraksta savā anketā liekus 20 vai 30 gadiņus.Autorei vismaz ir dzimšanas gada skaitlis.

JurisK  Briedums, t.i. apm. no 35 liidz 50 gadiem. Aktiivaakais cilveeka darboshanaas posms, manupraat. Briedumaa var visu un nekam nav nekaadu shkjeershlju. Cik nu esmu te pa oho padziivojies, taas virs 80 she parasti ir makten iekaarojamas kundzes zem 50. Taa kaa, viiri briedumaa, paliidziet tachu Robertai, lai buutu veel plashaakas izveeles iespeejas!

Geisha  Satikt var. Un cerēt arī var un vajag. Arī šajā portāla ir jauki vīrieši un tantes ir foršas. Ko Tu pati gribi atrast? Tas tevis norādītais vecums jau arī neatbilst iekārojamo kategorijā. Loģiski, ka Tev nav tie 99 gadi, bet 50 -55. Lai veicas!

edding  Ja kauns no saviem gadiem, tad ieraksta, ka 88. Divdesmit septiņgadīgs taču neraksta, ka viņam 87.
Autorei arī iepazīties noteikti traucē nepareizi cipari anketā. Nevajag pārcensties.

Epifanija  ...kaut ko nobriedušu! :D

Vaukskis  Personības brieduma stadijā var cerēt vēl satikt daudz jaunāku mīļāko, ar kuru kredītā doties ceļojumā apkārt zemeslodei itin kā Mārs Gailis ar jahtu, tikai ar mazāku komandu, var domāt par pašvaldības un citu struktūru amatpersonu satikšanu, "iztaustīšanu" un piekukuļošanu, , lai tās "pievērtu acis" uz tavas kotedžas būvēšanu aizsargjoslā, var cerēt apmeklēt un satikt domubiedrus, kad vienuviet pulcējas daudzi tūkstoši citu Dzesmu un deju svētkus daībnieki, var cerēt satikt un dabūt autogrāfu (-s) no vismaz kāda "Weekend Baltic Festival" skatuves mākslinieka, ja esi tā persona, kura pārstāv apskaņošans un gaismošanas, ēdināšanas, tualešu, apsardzes tenderā uzvarējušas firmu ar caurlaides tiesībām uzturēties apmeklētājiem slēgtajā zonā. Pastāv vēl 1000 un 1 iespēja, ko satikt vecumā līdz 50 gadiem.. !

Eiropa  sēžu un brīnos - man ir tas briedums vai vēl nav;)

JurisK  Maaris Gailis krediitaa? Smiekli naak! Nokaartoja Kaalija parkam 10milj. latu aizdevumu, kuru Lembis so tovarishkji taa ij neatdeva, un ar kaalija parkam piederosho Mildu smuki paceljoja. Luuk taa ir kaartiiga brieduma izmantoshana!

VAZ07  Ir tacu profesionali viriesi kas par naudinu izdaris visu ko velies !

Vaukskis  JuriK, es ar to nebiju domājis, ka M. Gailis burāja kredītā, bet gan, ka cilvēks ar mazāku rocību varētu cerēt aizņemties naudu, apceļot pasauli un vienā brīdī kaut kur pazust no kreditora redzesloka, piemēram, apmetoties uz dzīvi kaut vai Amazones tuvumā vai Āfrikā. :))

riebekle  Nu ja, neko nevar satikt. Jāguļas zārkā un jāmirī nost. Vot. :D

Flints  Briedumā var cerēt - es pat atļaušos apgalvot - būtu nopietni jārēķinās ar jaunībā iesētā ražas ievākšanu. Vai tā būs pašai vācējai tīkama vai nē, un kāpēc, jau ir cits jautājums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu