Tāda garlaicība, ka kaut kājā iešaut, nav pat ar ko parunāt, vai pašnāvība varētu ko mainīt?i

lūgums uztvert to ar humoru un tomēr jāsaka, ka zināma deva patiesības tajā ir... skatījos kādu izrādi un tur šī tēma tika apspriesta...vienkārša cilpa kaklā neesot kreatīvi, pie tam sejas izteiksme ne pārāk...:)))

Torpedo  Nu, mani sajūsmināja apraksts, ka vācu laiku viens strādnieks, bēgot no spīdzināšanām Gestapo, ieskrējies un ielēcis izkausētā metāla kausā Metalurgā. Nokupējis tik mazs balts mākonītis un darbabiedri nospieduši, ka nelaiķim bijusi balta dvēlīte. Nu, forši, ka var tā vienā sekundes daļā izšķirties un aiziet. Tik vajag saņemties uz lēcienu

Edgars37  00:20

Tas tiesam ir patiess notikums?

furnitura  Nekad nesapratīšu cilvēkus, kam ir garlaicīgi. Kaut kādi seklie ekstravertie tipi, kam visu laiku vajag izklaidētājus un cirku, vai kas?
Tiešām man nekad nav bijis garlaicīgi. Idejas rosās galvā un drīzāk jāsaka šausmīgi paliek no laika trūkuma.
Nav ar ko parunāt? Drīzāk jau teiktu - nav PAR ko parunāt. Ar ko jau visapkārt ir ar ko runāt - sākot no OHO un beidzot ar garāmgājējiem.
Nu tad ieteikumi no manis: 1) pamēģini apstādināt savas domas. Saka, ka esot nereāli grūti, taču pēc iestājas ekstāze un savas misijas apzināšanās. 2) atrodi enerģisku tanti ar putniem galvā - tā tevi dzīs un nodarbinās. 3) uzlabo savu karmu izdarot kādu labu darbu, pemēram, izgatavojot kaķu mājiņu, vai ko līdzīgu. Saka, ka Paldies vārdi no citiem rada narkotikām vielām līdzīgu eiforiju, kas kļūst par atkarību. 4) dodies avantūristiskā ceļojumā ar mugursomu plecos uz variākiem mēnešiem. 5) uzdod sev jautājumu - vai tiešām tava dzīve tev apmierina par 100%, vai tomēr kaut ko vēlies? Ja vēlies, tad sāc to sasniegt.

Kas attiecas uz pašnāvībām.... Tad ar neizdzīvotu dzīvi aizkapā būs lielas problēmas. Būsi Dieva nepieņemts un tas nebūs jautri.

DanaL  Iedomājies otru galējību, - tev kāds visu laiku pie auss vārās, mēģina ielauzties tavā privātajā telpā, tavā kārtībā mēģina ieviest savējo...
Iemācies makšķerēt, pie vajadzības varēsi slīcināties.

coldlands  Torpedi, man šķiet, ka baidās ne tik daudz no sāpēm, bet gan no nezināma, kas pecak piplu sagaida.
Es jau esmu vairāk neticīgais, bet labāk nodrošināties, jo par pašnāvību baigas mokas sagaida, a vārīties katla man kaut ka nav vēlmes.

burleska  Man patīk House profilā izvēlētie dzejoļi. Tādi cilvēki pašnāvību netaisa un garlaicīgi viņiem nav :P Bet depresīvi noskaņojumi mēdz būt. Un mīļais vēzītis- tad jau drīz būs dzimene un laiks dzīvi pārdomāt :D

burleska  https://www.youtube.com/watch?v=-S0tNmQIAfM

Geisha  Nu reku viena leca pa logu ārā. Kas iznāca? Noķēra glābēji. Ja nav pienācis laiks mirt tad nekas nesanāks - vai ūdens aiztecēs, lode iestrēgs vai striķis būs sapuvis.

fargo  es nesaprotu šito. laika nepietiek visam, ko gribētos. ir jāizvēlas. bet lai būtu garlaicīgi? grūti iztēloties domu gājienu, ja rokas kājas ir, tātad ir mobils, nav gultā jāguļ nekustīgam. viens virziens. redze un dzirde ir, galva strādā, tātad visi garīgie nodarbošanās virzieni vaļā. bet nē, ir garlaicīgi.
un es saprotu, ka runa ir par izrādi.

un par "neveiksmīgām" pašnāvībām... 2/3 pašnāvību mēģinājumu izdara sievietes, bet 2/3 "veiksmīgu" pašnāvību izdara vīrieši. vieni ´mēģina´, otriem ´sanāk´.

Edgars37  07:53

...tatad vnk neuzkurinaji publiku pareizaja virziena😃, kaut kas tava teksta bija nepareizi😃, ja butu viss kartiba, lieta aizietu ka velejies😉

Geisha  9.16
nu re arī šeit sievietei ir vajadzīga vīrieša palīdzība. vai sieviete var iesist labi naglu uz kuras pakārties? Nomauksies uz pakaļas ar visu striķi un naglu. Slīksi izglābs. Leksi pa logu noķers. Esenci dzert arī nav jēgas - tāpat izgriezīs sadegušo daļu un sašūs. No odzes arī nemirst. Atliek tikai vilciens. Bet kāda izskatīsies zārkā? fui, nesmuka

dogville  Nekad nav garlaicigi,bet kaaadreiz ir naudas trukums fikso ideju realizaacijai!:-):-)

riebekle  Ja ir garlaicīgi, tad meklēju izklaidi. Tepat OHO izklaides pietiek - var sarakstē parunāties (ir reāli forši cilvēki, ar kuriem sarakstos), var diskusijās viedokļus palasīt, var izklaidēties pa DG, lasot un komentējot, vai pa jautājumu sadaļu, izdomājot savādus jautājumus un uzdodot tos kādam nejauši izvēlētam.
Nu vēl nesen ar kolēģēm runājām par pašnāvību. Saruna beidzās ar to, ka uz manu "Es jau nu gan no tilta nelektu, jo negribētu, ka kādam manas smadzenes no asfalta jākasa" kolēģīte atbildēja ar optimistisku "Man jau gan nekas nebūtu pret tavas smadzenes no asfalta nokasīt". :D Dievinu cilvēkus, ar kuriem var pajokot par visu. :D

Piparkuka  Kāpēc 38 gados vīrietim jābūt precētam?! Ļoti labi, ka nav! Būs gudrāks un satiks gudrāku...
Tēma nemaz nav smieklīga, jo - vienkārši nav.
Par to Vanšu tiltu gan laba ideja- vismaz būs action.

Jurijs55  Paskaties profilu Olita1964 Viņa gribēja ar kaut ko parunāt, tieši pirms ziemassvētkiem, iedomāja beigt ar sevi, iespējams, to reāli ir izdarījusi. Visiem, uz visiem nospļaut !

Flints  Garlaicības mazināšanai varu ieteikt topika autoram tēmas sakarā noskatīties padomju režisora Jevgēņija Tatarska 1979.gadā uzņemto spēlfilmu "Prinča Florizeļa piedzīvojumi jeb Pašnāvnieku klubs". Aizraujošs sižets, izcili aktieri, asprātīgi dialogi… Bet uz jautājumu, vai pašnāvība varētu ko mainīt, atbildētu, ka, izšķiroties par šādu soli, jārēķinās, ka:
pārmaiņas būs radikālas un neatgriezeniskas;
tā ir klaja konfrontācija ar Dieva iedibināto lietu kārtību;
nav nekādas garantijas, ka tas dos gaidīto pozitīvo rezultātu, jo neviens par to nav sniedzis nekādas liecības…
”Furnitura”! (02:20) Ļoti labs un vērā ņemams komentārs.

burleska  Flint, saki, ka tur ir vēl garlaicīgāk? Bāc, par to nebiju iedomājusies :)

Jurijs55  Kā pateica krievu dzejnieks V. Visockā dziedātā dziesmā :
Mi uspe(jem), v gosti k Bogu,
Ne bivaet opozdanij

Tas ir, nesteidzietes !

minkalove  DZĪVĒ ir tik daudz skaistu mirkļu cik mēs paši tos radam !!!

Sarkangalvite23  Droši vien runa nav par garlaicību, dzīvē vnk vajag kaut ko vairāk, nekā nepārttrauktu rosīšanos.
Protams , ja ir nopietna problēma trisināma, tad daudz kas atkal nostājas savās vietās, nekādas garlaicības vairs nav!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu