Vai analfabētisms vēl nav izskausts?

Ja esmu ierakstījis anketā, ka smēķēju, kāpēc man raksta tādas, kas meklē nesmēķētāju?
Ja esmu ierakstījis anketā, ka man ir vidējā izglītība, kāpēc man raksta tādas, kas meklē ar augstāko.
Ja esmu paudis anketā savu attieksmi pret horoskopiem, tad kāpēc pirmais jautājums ir:"Kas tu esi pēc horoskopa"?
Tak apskaties dzimšanas datumu, un darbojies savā smilšu kastē.

raima  Izņem savas bildes no profila, uzraksti īsākus tekstus bez pieturzīmēm un Tevi netraucēs tās, kas meklē ar augstāko izglītību (par sevi ieteicams rakstīt "esu tackac esu"). Domāju, ka tad arī nerakstīs tās, kas meklē nesmēķētāju.
Vispār jau pēc savas attieksmes esi klasisks ūdensvīrs :)))))))

coldlands  Nu ja man iepatiksies kāds tants, tad man pofig, kas viņai tur profila rakstīts, es noriskēsu.

coldlands  Da nu, tants grib vienkārši pazimuleties, tad nu saraksta prasības, bet gulta ar onku, izkust ka tāda sniega parslina, aizmirstot par visam savam prasībām.
Tants izpuce zobus, un nestāstot par savu smēķēšanas netikumu, noturas visu randiņa laiku, un samiledama tevi sevi, aizpipo papirosku. Ko tad?

fargo  anketās rakstītais var dot šādu un tādu, bet parasti vienalga ļoti miglainu priekštatu par personāžu. un viss. un ir jau arī tā, no rakstītāju puses: "gribu un rakstu un iepūt man".
un man ir grūti saprast, par ko te besīties. vislabākais ir dzēst nevēlamo. vai arī sekot padomam un rakstīt ieteikto pērli "esu tackac esu". ij miers mājās, neraksta neviena.

Skarlete  Kāds sirmgalvis anketā bija norādījis ka grib bērnus...kad pajautāju: "Vai tiešām??!"...atb. bija: "Nē, es tikai anketā parādu ka man vēl joprojām patīk tas process..." Lūk tā ir - lasām caur ROZĒM! :))

Gints_Maukelsons  Domāju, ka Gojko šķiet simpātiskam arī sievietēm, kuras neatbilst viņa anketā rakstītajam. Un savaldzinātas, viņas raksta cerībā, ka Gojko nolaidīs savu latiņu zemāk, lai arī viņas varētu pretendēt.

asteriks26  Analfabētisms kā tāds ir likvidēts sen, taču stulbums idiotisma fāzē ir neārstējams. Tas reizēm piemīt gan sievietēm, gan vīriešiem

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu