Kādas iespējas sievietei ap 40, kas grib sex 4x dienā?

Atkal jau - nav par mani, vienkāršī pļāpājam ar druškām. Dāam dzīvo mazpilsētā, kas arī ir lielākā bēda. Vīriešu maz, nabagi un ar seksu ap 40 jau pieklibo - nu nesanāk 4x, kā dāma grib. Tad nu viņa savākusi vairākus - gan tādus, gan šitādus. Tomēr vīriešiem nervi netur - nepatīk, ka viņa laiž ar vairākiem. Arī dāma gribētu - vienu vienīgo. Tikai arī prasība tāda - jābūt bagātam un interesantam. Kā domājiet vai galvaspilsētā varētu kādu princi dabūt? Man jau šķiet, ka viņa būtu uz izķeršanu....????

Stika  Sliecos piekrist Piepei. Drīzāk viņa savā krajā atradīs kādu jaunu, spēcīgu, gribošu un varošu gados jaunu lauku puisi nevis te starp šitiem datorā tupētājiem, kuriem uz pakaļas jau no tupēšanas tulznas. 😀 ar muldētājiem nav aršana, es šajā portālā uz randiem tāpēc neparakstos, ka te pārsvarā precētie jākļi vai arī dzīvē un gultā caurkritušie. 😀😄 Ar retiem izņēmumiem drošvien, bet tie te ilgi nesēž.

av2  veel reaals variants/glaabinnss vareetu buut sexshopaa lai iepeerk toys, un nevis oHo, bet xvideos lai apmeklee. 4x dienaa.

marmorakaraliene  Furnitura, tās nabaga druškas, par kurām regulāri runā, laikam tikpat regulāri žagojas.

dr_K  Furnitūras ,,drušku,, tukšā tiršana nav jāņem vērā ...dāmas ir pornofilmas pārskatījušās un pa starpai sapinušās starp meliem un sapņiem, bet ja nu tas, ka citi lasa un notic shitam , sagādā baudu, tad jau labi, ka kāds gūst apmierinājumu, publicējot muļķības.

valmierietis333  Normālas sievietes tiks arī kaut pie 10x dienā ,

bet par feiko tēmu un piepūšamajām padruškām ... nav apspriešanas vērts !

Bumbotājam kā neiet tā neiet ar savām draudzenēm - pūt un palaid , viena tante teica ...
Maini tos nikus un personības cik gribi , gudrāks tāpat nepaliksi !

baluba  Gribēt jau nav kaitīgi.

EsparTevi  Nereāls pasākums, 4x dienā seksiņs ātri paliks neinteresants un piegriezīsies, tam visam papildus nebūs laika tērēt bagātību! :)

minkalove  Man te vienu rītu ap 5. 30. atnāca dāsns piedāvājums ar 2 viem uzreiz ! Žēl ka nezināju darudzenes koordinātas savestu šos kopā. :))))

VAZ07  Sludinajums PUH un problemu varetu risinat , apvienot lietderigo ar patikamo !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu