Kāpēc vīrieši nedāvina ziedus mīļākajām?

neko  Man škiet ,ka ja vīrietis dāvina sievietei ziedus,tas ir kā cieņas izrādīšana.
---
Nav gan, tikai pieklājība.

Aukstums  a kāpēc viņam būtu jādāvina??? Seksis pusdienslaikā ir, pati tak esi apmierināta... abas puses dabū ko grib, tātad viss jums tur līdzsvarā... nav ne jāmedī, ne jāiekaro, priekš kam pūlēties... ?>??

riebekle  Mani vienmēr māc jautājums - kā ir ar tiem iedāvinātajiem ziediem randiņā. Pēc savas pieredzes varu teikt, ka ir samērā neērti, lai neteiktu tizli, visu laiku randiņā kreņķēties, ka nav kur tos ziedus grūst, nav vāzes, bet šie bez ūdens mirst ātri. Labi, ja ir fiksais randiņš, pēc kura tos ziedus ātri var ielikt vāzē, bet ja gribas pasēdēt kafejnīcā, pastaigāties kopā un parunāties, tad ir tā kā ir - būtībā ar tiem ziediem tikai neērtības un lieka klapata. Ja vīrietis naāktu ciemos pie manis uz mājām, tad droši vien uz to skatītos iecietīgāk, nu vismaz uz kādu podiņpuķi, bet citādi, nu nesaprotu. :)

piladzoga  mīļākajām dāvina zeltu un smaržas..bet puķes nes sievai,jo jūtas vainīgs ,ka krāpj :D

Bellatrixa  Vispār jau kafejnīcā parasti var ziediem arī kādu vāzi dabūt, tāpat kā tālākai iešanai turpat saslapināt salvetes vai kabatslakatu, aptīt ap kātiem, un var mierīgi izvilkt.
Vienīgais nelabais variants, ja plānota pailga pastaiga karstā saulē, bez jebkādas ēnas.
un ij tad, puķes var arī mājās atdzīvināt.

burleska  Man vienas no romantiskākajām atmiņām saistās ar rožu pušķi randiņā, kad tālāk bija plānots braukt uz Jūrmalu un diena bija ļoti karsta. Nu dikti nevietā it kā. Bet nogriezām minerālūdens pudelei augšu un ierakām smiltīs. Tās rozes smiltīs izskatījās fantastiski. Un pēc tam vēl ļoti ilgi svaigas mājās vāzē stāvēja :)

bella_  iedomājies precētais vīrieties skraidīs pa ziedu veikaliem meklējot puķes... , ja gribās puķes pasaki, ka vēļies ziedus un lai atsāj aploksni tam, jo tad pati izvēlēsies skaistākos un labākos ::)

Torpedo  Jā, var kātus aptīt ar slapām salvetēm, bet var arī ik pa laikam apstāties un nodziedāt Šveika grāvāju: "Lai tā puķīt nenovīst, vajaga tai virsū mī*t!" un izpildīt attiecīgās dabības

alvis25  Neciešu grierztus ziedus , tie ir miruši . Ja dāvinu tad tikai podiņos .

Gints_Maukelsons  Ilita, rakstot par ziediem, formu "mēs" es lietoju tāpēc, ka te ir "pārstāvējušies" arī vīrieši, ne tikai sievietes. Vai tad noliegsiet, ka Jums par šiem veckadriem nav intereses kā par potenciāliem gultasbiedriem, nemaz nerunājot par kaut ko nopietnāku? Tāpat arī es atklāti atzīstu, ka mani pārstāvējušās šejienes rozes neinteresē pat vienam vakaram.

Skumji, ka Jums laikam galvā uzreiz domas par pederastiju, ja vīrietis piemin ziedus. Paskatieties plašāk uz pasauli, ieraudzīsiet daudz jauna un skaista!

Postremo  Davina gan.

peonoija85  Tas ir nesvarīgi, ko kāds kādam dāvina vai nedāvina! Svarīgi ir, ka mani mīļākie ziedi ir alpu vijolītes!

ube  Ja ziedu vietā dāvina Parīzi, tak nebūsim dusmīgas.:)

Sienazutrenkataja  Lai dāvinātu ziedus..par to ir jāpiedomā jau pirms dāvināšanas...citiem vārdiem-tas ir jāieplāno..
..ziedu dāvināšana ir apzināta , laikietilpīga un piņkerīga:))
Tām, kurām dāvina-Jūs esat īpašas:))

Piparkuka  Nu kaisle un ziedi ir dažādas lietas. Tāpat- dāvanas. Viņš par to neiedomājas!!
Pasaki....
Vai- neuztver tevi kā Sievieti, mīlestību. Ar cieņu. Pat vislielākais nedāvinātājs vienā dienāņem un atnāk ar ziedu rokās!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu