Iekšējā laimes sajūta- kā to ietekmē cilvēki mums apkārt?

Pēdējā laikā bieži lasu/dzirdu, ka, ja cilvēks iekšēji nav saskaņā ar sevi un laimīgs, arī attiecības veidot neizdosies, jo neviens nevarot aizpildīt iekšējo tukšumu. Cik daudz tomēr otrs var dot? Esam taču kopā ar kādu, lai kļūtu laimīgāki priekš kam tad attiecības savādāk vajadzīgas?

Gints_Maukelsons  No tēmas autores teksta:
"Esam taču kopā ar kādu, lai kļūtu laimīgāki priekš kam tad attiecības savādāk vajadzīgas?"

Lai kļūtu laimīgāki. Tātad, jau esam laimīgi, bet attiecībās varam kļūt laimīgāki

Ja viens no attiecībās esošajiem "iekšēji nav saskaņā ar sevi un laimīgs", tad sanāk, ka var būt grūtības vispirms kļūt laimīgak, bet pēc jau laimīgākam. Domāju, ka gadījums no gadījuma atšķiras, bet mana nostāja ir, ka nedrīkst paļauties uz to, ka attiecības būs tā brīnumnūjiņa, kas izvilks no purva. Jo lielā mērā tas ir vispirms darbs ar sevi.

peonoija85  Attiecības IR brīnumnūjiņa, kas izvilks no purva! P.S. emocionālā, nekāda cita (((
Attiecības var būt ar jebkuru dzīvu dvēseli. Tāpēc tantiņām ir kaķi. Un laipna sejas izteiksme bez visiem fui šeņ utml mēsliem.
Negribu teikt, ka visi citādi domājošie būtu apdedzinājušies dzīvē un attiecībās, bet.

av2  diemzzeel daudzi cilveeki nepaartraukti saka, ka vinni ir tik lloti laimiigi ieksseeji , dod visiem "nelaimiigajiem" padomus utt . Tikai tas nekas, ka vientulli, iisteniiba?

burleska  Man šķiet, ka par to laimes sajūtu un vientulību- tas tiešām var būt vienlaicīgi un pat saistīts. Kad Tu nonāc harmonijā un līdzsvarā, tad grūti iesaistīties destruktīvās attiecībās. Jau iepriekš to pamani un neiesaisties. Bet tādu cilvēku, kas būtu harmoniski, ir ļoti maz. Un pie tam vēl jābūt sajūtai, ka attiecības ir nepieciešamas, nevis izjauc harmoniju.

raina1970  Vai gribēsies komunicēt ar tipāzu- kuram viss un vienmēr slikti un vēl sliktāk?Vai labak ar kādu mierīgu, pozitīvi noskaņotu, adekvatu biedru?Iekšējā saskaņa ar sevi un apkārtējo nenozīmē, ka dzīvē nav nekādu problēmu, vienkārsi- cilvēks tās risina saprātīgi, un pieņem, ka tā ir dzīves īstenība, nevis fatāla un nemaināma situācija.Ja kāds ir nelaimīgs,ļoti ieciklējies uz kaut ko nepatikamu savā dzivē, jūtas nelaimīgs, tad attiecībām -nav ne laika, ne spēka, ne arī vajadzības pēc tādām.

Letija  9.50 un vēl līdzīgie komentāri! Tātad sanāk, ka satikties var divi cilvēki, kad abiem dzīvēs viss ir ideāli. Laimes sajūta, iekšēja harmonija utt. Bet tur jau ir visu iepazīšanās portālu "sāls", ka nav tā harmonija tik liela bez sev tuva otra cilvēka.

burleska  Letija, parasti jau attiecības tiek balstītas uz kādām vajadzībām, un tad ir lielāka iespēja izveidot attiecības, ja tās vajadzības, ko var kompensēt otrs cilvēks, vispār ir. Ja tādu vajadzību nav, nu tad varētu interesēt vienkārši otrs cilvēks pats par sevi, bet tas jau ir cits līmenis. Re kur daži jau tik bieži te ir skaidrojuši, ka ilgstoši piesaistīt vīrieti varot tikai vai nu bērni, vai nu materiālā ieinteresētība. Tā ka satikties un saiet kopā ir reālāk ir tieši tiem, kam tās harmonijas vieniem pašiem nav.

Piparkuka  Ja ir attiecības, tātad ir jābūt visam kārtībā- tad ir ar ko parunāt, ar ko kopā būt utt.
Otrs var dot ļoti daudz! Ļoti.
Jo vienam nav ar ko parunāt, nav ar ko dalīties, ar ko kopā aizbraukt un tml. Arī neskatoties uz visaptverošu laimes sajūtu. Tāpat gribās padalīties, kaut vai brīnišķīgi skaistu skatu ieraugot!....

raina1970  Letija- satikties var visdažādakie cilvēki, visdažādākajās dzīves situācijās, gan priecīgās, gan ne tik priecīgās.. Tomēr lielāka iespēja , ka attiecības veidosies starp tiem cilvēkiem, un būs abpuseji patikamas- būs tad, ja katrs par sevi viņi arī būs bijuši, teiksim vienkārsi, patstāvīgi un apmierināti ar to, kas jau ir viņu dzīvēs.. Varbūt pieminēsu situāciju- manuprāt, tomēr katram gribētos , lai viņs/-a otram patik, ieinteresē ar savu personību, šarmu,arī izskatu, --nevis ar ieņemamo amatu, apdzīvojamo platību, iespēju uzlabot otram finansiālo jomu..

kvarts  Jo vairāk iepazīstu cilvēkus, jo vairāk man patīk dzīvnieki.
Ja nevari būt laimīgs vienatnē, kāpēc ceri saņemt laimi no cita...tas jau pēc egoista vai enerģētiskā vampīra izklausās. Manā skatījumā šadi cilvēki nekad nebūs patiesi laimīgi.

Letija  Kvart,- pirmais teikums ir arī mans iemīļotais teiciens, starp citu!

Paldies burleskai un rainai1970 par viedokļiem. Ļoti piekrītu arī Piparkukas viedoklim.

Tur jau tas skaistums- dalīties ar otru! Noteikti zinu, ir pieredze ļoti noturīgās un skaistās attiecībās!

minkalove  Komentētājs anis pateica lietas būtību . Tā arī ir ! Attieksme pret to kas ir ar tevi kopā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu