Kā iekarot vīrieti...

Kā savaldzināt un iekarot vīrieti Latvijā?!!

Edgars37  06:37

Tessa, tak beidz😃, kurs ta sito varisanos nopietni nem😃, tak protams, ka neapvainojos, ja satiktu dzive, apskautu un vel bucu uzspiestu👍😃!!!

nazis  08:26
Makšķerēšana prasa pacietību. Tās sievietēm trūkst. Es ieteiktu elektrozveju - elektrošoku.

C_hloe  9:20 :D nezinu vai dumjš vai tukš, bet laikam kārumnieks esi :D

riks086  Ļoti vienkārši:
- nostājieties taisni pretī vīrietim 20-30cm attālumā
- rokas brīvi nolaistas gar sāniem;
- skatieties vīrietim tieši acīs;
- ar lēnu plaukstas kustību, virziet roku uz augšu gar vīrieša augumu - tieši pa vidu;
- kad sasniegta jostasvieta, nolaidiet roku atkal lejā un atkārtojiet vēlreiz;
Parasti pietiek ar 1-3 kustībām.....

Edgars37  Ja tiri pa viriesa iekarosanu😃😃😃, ir par so temu vecs uzskates videoklips, jutube saucas You can leave your hat on, virietis bus tavs minutes piecas😃😃😃, ari LV viriesi un ari oho😃, katra gadijuma, es nespeju iedomaties, ka varetu tadam triecienam😃 pretoties😃😃😃.

riebekle  "Es atbildēšu: 1) Esi skaista, 2) Esi tieva (zem 60 kg), 3) Uzsmaidi viņam. Viss. Nekādas viltības. Tas ir burtiski viss, kas tev ir jādara." (C) Drosh_plecs

Vienkārši vāks! :D Pēc šiem parametriem man būtu jābūt vientuļai, nu labākajā gadījumā ar pāris kaķiem, bet tak labi, ka vēl ir idioti, kuriem patīk apaļīgas, neglītas un nopietnas. :D

Piparkuka  mammas nekad nemācā- kā iekarot vīrieti.
Kur Tu ko tādu esi redzējis?!
Ja nu dziesmas "Piepacēlu kleitiņu, parādīju kājiņu...", no tā kaut kas kļuva skaidrs.
Taču. Priekš kam vajag kādu iekarot??!! Šķiet, ka tā ir vīriešu darīšana un lieta. Pat prātā nenāktu kādu iekarot:) Kaut kā paši grib un iekaro...

Epifanija  87 gados? kādam ir pieredze? apšaubu! ja nu vienīgi specifika - Latvijas vīrietis! ķeras uz naudu, sievietes izskatam vairs nav nozīmes, Latvijas vīrietis ir gatavs uz visu naudas dēļ, pat Vācijā mazgāt traukus! tā kā bankas konts galdā un visi veči tavi!

Edgars37  10:55

...nu a ko darit, ja LV sievietes to visu naudu sev iesnaukusas un mums neko neatmet😢...😃. Tu jau sac ka Labrador bruncos😃!

Epifanija  11:19 vai tad tu nemaz nevēlētos kādu banknotīti par savu apburošo smaidu? nu beidz ne pa velti izsludināji savu iebraukšanu Latvijā droši vien ceri, ka tevi sagaidīs, kā čikāgas piecīšus un tev par to nekas nebūs... vai arī dzen mantkārīgajām papildināsi kontus, kas vismazāk ir ticams?

Edgars37  11:34

Epifanij, Epifanij😉,...nu saki, kurs D tevi ir ita aizkaitinajis😊? Bet ja isi-vai sievietes dotas banknotites mani iepriecinatu? Nea, nav manis pelnitas😉. Vai papildinatu kadas kontu? Noteikti, bet ar noteikumu, ka vina iegadajas sev ko tadu, ko loti karo, bet nu biki😉 vinai tam pietrukst😉. Ja vina ir laimiga, ari es esu laimigs un vairak man neko i nevajag😉.

mis_parkere  Bēdīga situācija...Latvijā vīriešu maz,labākie stipri turas pie ģimenes.Bet atlikušie nav to vērti,lai dēļ viņiem karotu.

Epifanija  ..tas ir tevi, ja!? :D es varu tikai iedomāties, kas notiks tagad lidostā... tu tikai iepriekš pārliecinies vai starp viņām nav kāds maskējies krāpnieks vīriešu dzimtē, kāds vēl neizturēs tavu piedāvājumu!

Droshs_Plecs  Vau, manu komentāru izdzēsa. Laikam kādam nepatīk skaudrā patiesība. Atkārtošos:

1) Esi skaista

2) Esi tieva (zem 60 kg)

3) Uzsmaidi viņam.

Viss. Nekādas viltības. Tas ir burtiski viss, kas tev ir jādara.
Īstenībā ļoti vienkārši.

C_hloe  13:13 nepsiho, nekas nav izdzests :D
kam vajag badainu skaistuli, kursa izmīgi ņemas pie vīriesu iekarošanas?

neko  kam vajag badainu skaistuli, kura izmīgi ņemas pie vīriesu iekarošanas?
----
Visiem tiem, kas meklē paklausīgu sievu:) Sākotnējās dispozīcijas izvēle; kurš kuram pa dzīvi skries pakaļ:)
Dīki sēdoša sieviete, kas gaida ka viņu iekaros savukārt meklē tādus, kas viņai skries pakaļ. Kaut kā tā.

EIZHENIJA_FINKA  Drošā Pleca recepte der tikai sociopātiem ar kompensācijas mehānismu uz izradīšanos. Ja skaistajai un tievajai ar smaidu nebūs smadzenes - ilgi attiecibās viņa nenoturēsies.

Flints  Vai glancētie sieviešu žurnāli par to vairs neraksta? Kaut kā neticas. Un ar ko vīrieši Latvijā tik ļoti atšķiras no vīriešiem citur pasaulē? Un vārds "iekarot" jautājuma kontekstā izklausās ar tādu nedaudz vardarbīgu, pat biedējošu, nokrāsu, un prātā nāk kareivīgās būtnes - amazones... :)

Eiropa  savaldzināt - jebkuri līdzekļi labi, protams ar sievišķību,
iekarot gan nevajadzētu (lasīt iepriekš ieteikto), izklausās pēc tīkošanu uz jau aizņemtu,
bet dzīvē viss atgriežas kā bumerangs...

Gints_Maukelsons  Skatos, ka joki vien sarakstīti. Es pamēģināšu par tēmu.

Nejauši internetā atradu, ka šīs nedēļas nogalē Rīgā tiks pasniegta dziļās rīkles meistarklase, turklāt vēl šodien var pieteikties ar 40% atlaidi (lai komentāru neizdzēstu kā reklāmu, sīkāk nerakstīšu, bet gan jau interesentes pašas mācēs saguglēt). Ar šādu arsenālu, domāju, krietni pieaugs arī to dāmu izredzes tikt pie veča, kuras neatbilst drošā pleca uzrakstītajiem kritērijiem.

Lai izdodas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu