Kad onkas kļūst nopietni?

Kādēļ vīrietim pēc 50 ir vajadzīgas nopietnas attiecības tikai ar vienu sievieti, kāds tam būtu iemesls? ...kaut kas ir nogājis greizi? onka vairs nedraudzējas ar galvu?

solvitas  Cik tad var skriet? Re kā Torpēdis savos 50 gados viens dzīvodams ziemā bija saslimis un pat ģimenes ārsts negribēja pie viņa nākt mājas vizītē. Traki ir vecumā vienam palikt. Nevienam tas cilvēks vairs nav vajadzīgs. Un impotence jau ir mazākais ļaunums, tam vecumam līdzi nāk daudz citu vēl nejaukāku kaišu buķete. Varbūt pat izņemami zobi, radikulīts un miokardīts. Kādas tur vairs vecenes tad galvā var būt? Tad tik par praktisko pusi domā, ka divatā vieglāk komunālos nosegt, būs ar ko parunāt un kam par savām vainām pastāstīt, atnesīs zāles, kad pats būs slims un tā.

aivars915  Vai solvitas bailes no vecuma?Lai dievs tev staav klaat!

Skaidrita  Man gan patīk Epifānijas tēmas un komentāri :)))
Lasīt interesanti, un teksti nav rakstīti ar mērķi pazemot vai apsmiet citus cilvēkus.

coldlands  Skreloze sāk uzglūnēt, un grūti paliek šmaukties.

minkalove  Solvitas komentārs vistuvāk dzīvei. :).

drufulis  Tici vai netici bet arī tu būsi reiz "Tanta" un kāda vai kāds tev paprasīs priekš kam tu vispār dzīvo.. Itkā pirms un pēc 50 ir kautkāda nozīme.

peonoija85  imho vīriešiem loģika vienkārša, un tai nav sakara ar vecumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu