Trakākais, ko esat darījuši mīlestības dēļ?

Sagribējās kādu pozitīvisma devu... Pastāsties, kas ir trakākais, ko esat darījuši mīlestības/ aizraušanās dēļ un vai šobrīd to nožēlojat. :)
Lai būtu godīgi, pastāstīšu pati- esmu iztērējusi mēneša algu aviobiļetēm, lai pabūtu ar mīļoto vienu nakti. Nenožēloju :)

Aukstums  Mauķelsona kungam viens aizrādījums: 17-45... nav veltu upuru... ja kas... tā ir dzive.. tās ir mācības... neviens nezin uz cil ilgu laiku mums dots otrs cilvēks un prātīgi dara tie, kas to novērtē..

neko  Skatos oho tāds vīriešu trūkums, ka dažai labi nākas tēlot vīrieti, lai tēma nepaliku bez (itkā) vīrieša viedokļa.

Edgars37  19:22

Tak kada starpiba, kas sauj;), galvenais, ka bliez pareiza virziena un makten labi;D!!!

Tessa  es ar pasmiineju liidzas neko. uzreiz tak bija zinams, kam tas niks :))

Mr_es  Daudz kas ir darīts, pat zilu aci dabūju un ziemā ar drēbēm ezerā ir peldēts! Bet tas bija sen un nav vairs taisnība, un ceru ka to atceros tikai es 😂

peonoija85  nav aktuāli šodien, jo tās mīlestības vairs nav.
bet potence uz ēverģēlībām palikusi!
sekss ziedošu narcišu laukā derēs?

Gints_Maukelsons  Hm. Ja pareizi saprotu, tad vienā no komentāriem esmu trīsreiz nosaukts par idiotu. Un to raksta cilvēks, kurš par tēmu ierakstīja idiotisku komentāru, ka ir griezis vēnas. Paradokss, vai ne?

Ja tiešām tās ir lietas, kuras jūs, dāmas, uzskatāt par baigajiem trakumiem, tad es esmu pasaules romantikas meistars. Tikai man tās lietas ir šķitušas pašsaprotams nopietnās attiecībās ar cilvēku, kurš ir svarīgs. Bet ceru, ka jūs vienkārši sakautrējāties rakstīt kaut ko vairāk, jo piekrītu Stinky, ka šeit ne par visām tēmām ir prātīgi rakstīt kaut ko personisku.

Aaaa, un vēl - vai man anketā jāievieto sava krāniņa foto, lai noņemtu dažu tēlu šaubas?

KalnietisNoKalniem  Atļāvu smadzenēm nokāpt lejā un ieodot sirdij pa muti...Nu jau būs gadi 5 kā viņa joprojām šokā par to...Esmu laikam sadists...

av2  jaa, ir bijussi randinni ...riktiigi pasaules otraa mala. Ntiee.Billetes ntajos tuukstossos, protams. Nenozzeeloju, protams.
Esmu jauniibaa, ziemaa,pamatiigaa salaa gaajis no kautkaada zvejniekciema uz Tukumu.Paari par 30 km. Meitene neatnaaca uz randinnu, jo bija ....aizmirsusi, ko runaajaam pirms nedeellas. Nu gadaas.

minkalove  ir laulība 20 gados, ko nevajadzēja darīt, jo bijām nesaderīgi.... Gunitas komentārā ir sāls. Atbilde kāpēc neizdodas laulības , attiecības ,jo cilvēki no sākuma nepārbauda , neizzin vai vispār ir saderīgi ! ! ! .

Vaukskis  Mauķelson, tas, par vēnu griešanas mēģinājumu, nav idiotiski, jo sievietes retu reizi tā mēdz darīt, tā kā uztver to mīlestības (ne)esamību pārāk nopietni, šķiet, agrāk tādi gadījumi bija biežāki, kad vecāki ļoti ierobežoja jauniešus.

Par tēmu- esmu gaidījis mīlestību kopš pagājušā gadsimta beigām, jo skaitās, ka īstā mīlestība gaida, tomēr tā tā arī nav pieteikusies pie manis vai arī es slikti saprotos ar līdzcilvēkiem. Nu, žēl gan ! Trakākais ir tas, ka es joprojām viņu bezcerīgi gaidu.. .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu