Socionika

Kādas Jūsu domas par socioniku un kā atrast sev atbilstošu tipu, ja ideālām attiecībām der tikai 2 mums?

furnitura  Palasīju, neticēju, bet ļoti sakrita un prieks, ka kaut kur tomēr iederos. :)
Par pārējo spriest ir grūtāk - nevienam onkulim jau nav uz sejas rakstīts, kas viņš pa tipu.

av2  kas veel taa par , ibj, socionku ? Horoskops?

lapukoks  Par socioniku nepateikšu, bet astroloģijā sinastrijas savulaik pārbaudījām...tās darbojas.

C_hloe  Socionikas testus aizpildīja paziņa darbā. Atbildes piekoriģēka tā, lai atbilst amatam.
Miķelsone izveidoja iepazīšanās biroju - biznesu - rakstus var atrast, godīgi, smieklīgi ir par maz teikts.
Bija randiņš ar socionikas fanu, kurš mani uzreiz iedalīja kaut kādā tipā, vēlāk sapratu, ka visu vakaru biju dtrjomā.
Tie, kas attiecībām pieiet ar prātu - kā karjerai - tiem var būt līdzēs.

Epifanija  man sanāca, ka es esot Hamlets, kas man būtu tagad tā kā jāmeklē, kurš personāžs, interesno kak?:)

solvitas  Epifanija, es arī esmu Hamlets un mums Maksimu vajag :D Bet nu viņi pēc apraksta ir nekomunikabli cilvēki un diez vai soctīklos tādus var atrast.

C_hloe  10:03 man tas socionikas tips teica, ka es esot Maksims :D tā kā..... nu naF tik traki :D

Epifanija  nu jā, Maksims man derētu, nekaitētu man disciplīna un rāmis, citādi jau galīgi izlaidusies, staigā, kur pašai patīk un dara, ko grib, nekādas kārtības, toties, kādas krāsas es ienestu viņa pelēkajā un konservatīvajā dzīvē!:) Kurš te ir Maksims?

Gints_Maukelsons  Epifanij, šajā saitā diez vai atradīsit kādu Maksimu (vismaz es nezinu nevienu latvieti vārdā Maksims), jo te pārsvarā apgrozās latviešu publika. Maksimu jāmeklē starp krievvalodīgajiem.

Epifanija  viens jau šķiet pieteicies uz krāsu paleti!:D klau, bet Maksims tas nav vārds, tas ir personības psiholoģiskais tips, ja tu nesaprati..

solvitas  Epifanija, nu principā ja ir vēlme pēc rāmja un disciplīnas var jau arī pieteikties darbā Maximā :D Čem ņe Maksis, i naudu tev tur dos, i disciplīnā, i rāmis būs!

Gints_Maukelsons  Ups, mazliet izgāzos... Sapratu, šī ir kaut kāda lomu spēle.

Bet dāmas, kas gan jūs par hamletiem, maksimiem vai gabēniem?!! Oho tantuki parastie, nelikvīdie!!!

Tinte  Solvita un Epifānija- meitenes, kāpēc Jūs tik vienu tipu izskatāt? Apakstā kā saderīgie norādīti tak 4. Nu labi, mirāžu varam atmest, bet paliek veseli 3! :)

Vispār kaut kā galīgi garām-tie, kuri man derētu, mūžīgi esot badā un šiem tik ēst padavai. :(

Epifanija  mani tur neņem darbā, jau mēģināju, visi dabūs strādāt, ka ak vai!:D
cilvēki, kas mani zin, ir ieteikuši arī cietumā strādāt, man esot spējas pāraudzināt, bet ne drastiski, tik vien kā ar aizdomīgu skatienu - ja ņepoņal?:)

Momo  Bija interesanti palasīt par sevi un par partneri, vairāk saprotams, kāpēc dažas lietas buksē un rada neapmierinātību un kašķi. Gudri izmantojot info, var labāk izprast otra domu gājienu un no kašķiem izvairīties, respektējot katra īpatnības. Karjeras ziņā interesanti un dažam pat atklājums, kāpēc vecāku bīdītā izglītība nerullē. Gribētos zināt, kad ir pašas bērni, lai neizdarītu kādu neapzinātu muļķību mudinot apgūt un pievērsties kam tādam, kas viņiem nederēs dzīvē. Bet visu dzīvi pakārtot socionikai netaisos.

solvitas  Epifanija, redz, es izlasīju, ka mums pašām tas Maksims jālenc, jo viņi esot kautrīgi. Un te nederot klasiskais stils, kad sieviete gaida, kad vīrietis viņu aplidos. Tā tikai kārtējo Napoleonu var sagaidīt, bet mums tāds valdonīgs neder.

JurisK  Nekad taadiem testiem, horoskopiem un tamliidziigaam lietaam neesmu ticeejis, bet, uz fikso aizpildot testu, kur atbildes var buut gan taadas, gan shaadas, kljuvu par Robespjeeru. Un, shkjiet, tur esmu ljoti pat preciizi aprakstiits. Jaapalasaas par citiem tipiem, varbuut tie arii man der. Jo taa parasti tiek sastaadiiti tie dazhaados meedijos publiceetie horoskopi, kur katraa ir kaut kaada atbilstiiba patiesiibai. Zheel tik, ka tur prasa naudu par to, lai uzzinaatu kaads esmu seksaa un kaadaa profesijaa straadaat. Lai gan tas jau vairs nav aktuaali.

Minkans22  Pretējie parasti pievelkas- tas no fizikas! Viens otru var lieliski papildināt.

Torpedo  Aizpildīju testu - sanāca, ka esmu Hamleta tēva gars! Nē, nu, kā humora tēma šitā socionika der, kad ir apnikuši horoskopi :D

Bazhix  Ja pareizi atceros no skolā mācītā, tad šie tipi dzīves laikā var mainīties.. :)
Tb šobrīd esmu Napoleons un meklēju Žukovu, bet pēc 2 gadiem kļūstu par Hamletu un tad jau vēlos Šekspīru.
Vai var uz šāda pamata nodibināt ilgtermiņa attiecības? Droši vien var. Bet tā iespējamība ir apmēram tik pat liela kā laimēt lielo laimestu loterijā :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu