Vīrieši, uzmanieties!

Visu vecumu merkantīlas meitiņas un tantītes oho ārēs izgājušas pRinču medībās! Tas tikai no sākuma jums liksies, ka esat satikuši savu sapņu "meiteni"- kas samierinās ar kafijas krūzīti, ko uzsauksiet kādā ēstuvē, kas blisinās acis un sarks pie katra vārda, būs kautra un klusa, izliksies par tiklu, tikumisku, čaklu, pretī nerunājošu, labu kotlešu cepēju un miņetčicu! Patiesībā pēc neilga laiciņa būsiet nokļuvuši slazdos, no kuriem izejas nebūs (nepalīdzēs pat broms skaustā!) - zeķes mazgāsiet paši un vārīsiet pelmeņus katru otro dienu! Sekss ziemassvētkos. Algas dienās jūs piežmiegs tā, ka maz neliksies! Par copi varēsiet nesapņot, labākajā gadījumā jaunlaulātā dosies jums līdzi! Man pieredze liela, drēbi runāju!

Labrador  Paldies par info! Par laimi neesmu princis , taa kaa man tas nedraud.

miers2  Par copi tas bija nežēlīgi :( vai tiešām var būt tik šausmīgi? Bet no otras puses man patiktu, ja šī brauc līdzi - muļķei reizēm veicās..vot! taču piesardzība pirmajā vietā - man negribās ēst pelmeņus :(

Torpedo  nu, par solvitas jau tāpatās viss bija skaidrs - pārdod sekss vairumsolīšanā

janka42  t...Varbūt "pūcei" sacerējumus rakstīt, vai kādu romānu..aiz gara laika..?

Kādam garlaicīgi!

peonoija85  Marmorakaraliene arī ir princis. P.S. bijušais Tālāk jau nav jāskaidro tiem, kam IQ virs 140. Bet tie ar to 120 lai lasa un atsijājas D:

peonoija85  no savas rozes neaizej

av2  solvitas - un sievietes sex negribees ?? Tas ir, peec cik gadiem tas viss taa iRa sievieteem ?

Vaukskis  ..Taapeec es ar nepaziistamaam sievieteem nesaejos, satiekos tikai, lai vinjaam kaut kaadu preci paardotu un nopelnitu vai- gluzji preteeji- kaadu mantu nopirktu !

solvitas  Av2, sievietēm sekss nav problēma, ja vēlas var dabūt jebkurā laikā. A tas, ka sievietēm vajag naudu un viņas izvēlas vīriešus ar naudu - tā ir jau kopš aizvēsturiskiem laikiem. Tā ir vēlme pēc drošības, jo tikai drošā un pārticīgā vidē var vairoties. Par cik vīrietis ir fiziski spēcīgāks un arī bērnus viņš neiznēsā, tad viņš ir tas, kurš sargā ģimeni un nes mamutu (lasi naudu) mājās. Tāpēc arī sievietes tīri instinktīvi vienmēr dos priekšroku vīrietim, kurām ir lielāks potenciāls gan spēkā, naudas, gan gudrības jomā.

solvitas  Un pat ja tā sieviete teiks, ka viņu neinteresē vīrieša nauda, tāpat viņa visus potenciālus būs jau novērtējuši un sapratuši, ka šitas ir tāds lihs, kurām to skaidri acīs nevar teikt un ir jātēlo stulba sedzacīte un jāblisina ar acīm.

Snowagain  Solvitas kundze!
"Visas sievietes vēlas vīriešus ar naudu!"
Ok, saprotu, merkantīli, bet biznesam jābūt rentablam un drošam, piekrītu. Bet man Jums retorisks jautājums. Priekš kam vīrietim ar naudu "stacionāra" sieviete, ja tādas, kurām vajag naudu, ir skaitliski stipri vairāk nekā vīrieši ar naudu? Nekā personiska, tikai bizness, bet kā jau mēs iepriekš vienojāmies, biznesam jābūt rentablam un drošam. Vai ne?

Tessa  votvot. to pašu gribeju pajautat, tikai ruki ne dohodili.
ja viirietim ir nauda, vinjam ir galva, kura strada. priekš kam tadam viirietim padziivojusi baltrociite solvitasa, kura lasa dzeltenas zinjas un ciere uz svešu naudu? kaut kadam segumam tak jabut.

solvitas  Snowagain, nu tak vnk lai saglabātu veselību, jo tas jau tikai tā no nabaga sapnīšiem šķiet, ka daudz sievietes tas ir forši. Varbūt austrumos, kur šeiham var būt 4 un vairāk oficiālās sievas, tas arī ir forši, bet ne jau demokrātiskā sabiedrībā. Tur tam onkulītis sirmi mati garantēti, jo sievietes nebūs apmierinātas ar tādu lietu stāvoklī. Turklāt, kur gan viņam spēks un nervi visām izdabāt. Tak katrai vajadzēs kaut ko dot. Tāpēc nekas rentabls un drošs ar daudzām vienlaicīgi nevar sanākt. Tas tāpat kā daudzas mājas un mašīnas cilvēku nepadara laimīgāku. Tāpat viņš pārsvarā dzīvo tikai vienā mājā, bet pārējās vnk rada liekus izdevumus un rūpes.

Epifanija  vispār solvitas viedoklim 11:52 var piekrist, cits pat nevar vienu māju apsaimniekot...

AijaT  Katra spriež pēc sevis. Bet vispār, jā, tās kuras daudz sola, maz dodot.

Snowagain  Solvitas kundze!
Pieņemsim, ka sievietes nav apmierinātas ar tādu lietu stāvokli. Un kas no tā mainās? Pareizi, tiek nomainītas sievietes :)! Šāds vīrietis nevienam neizdabā, viņš nosaka spēles noteikumus.

Edgars37  13:24

Oho sacies Supermenu festivals😃? Es par to, visu nosakoso virieti😃.

solvitas  Snowagain, nu varbūt pāris x viņš arī kaut ko tur var nomainīt, bet sievietes taču nav muļķe, ja redzēs, kā tā viņam sistēma tak neviena neparakstīsies ar tādu. Tad viņam atliks tikai ielenes pirkt un bimbāt saujiņā, ka viņas bez jūtām un vispār impotence var iestāties no tādiem kontaktiem. Tiem bagātajiem onkulīšiem taču arī ir jūtas, viņi grib mīlēt un tikt mīlēti, just ka viņi kādai patiesi rūp. Dibināt ģimeni, audzināt bērnus, tā tīri cilvēciski. Viņi nav nekādi monstri ar stāvošu daiktu, kam vienīgā interesē ir apčakarēt un uzmest kādu.

elsa  Marmorien, tevi neviens vairs negribēs pēc šitādas antireklāmas! Mani te iekšā nepin, es vnk pamuldēt ienāku. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu