Vai no tā atkarīgs dzīves ilgums?

Intresanti,ko teiksiet oho...isti par to,ka tās sievietes,kuras izvēlējušās dzīvot vienas,dzīvojot ilgāk par tām kuras dzīvo pārī...

elis  Tāds statistikas nav tas ir mīts...
Tik pat labi var teikt ka tramvaja vadītāji dzīvo ilgāk kā pasažieri

AGATE9  Nu sieviete viena dzīvojot var sev vairāk laiku veltīt, tāpēc dzīvo ilgāk, bet ja vīrietis dzīvo viens viņu nav kas apčubina, uzpasē, tāpēc viens nīkuļo, vīrietim labi, ja ir pārī, bet sieviete izpildot visu, lai tik tam otram labi, aizmirst par sevi, jānodarbojas taisīt ēdienus pirmo, otro, trešo, un ceturtais gultā vēl....un viss jāpaspēj. Es tā to tekstu saprotu.

neko  AGATE9 : Tev derētu Barontēva balva par lielu ieguldījumu mūslaiku folklorā, konkrētāk teiksmās un leģendās:)

neko  Bet ja par tēmu - visilgāk dzīvotie kam i bars bērnu kas viņus pieskata un vecumdienas par viņiem rūpējas.

AGATE9  ai, dzīvošu ilgi un laimīgi, bērni man ir...ceru, ka būšu labus uzaudzinājusi, bet šodien kaimiņiene jauna meitene teica, ka es izskatoties labi, neticoties, ka manam lielajam dēlam 19 gadi. Neko, ved tik šurp to zelta balvu...bet labāk puķuzirnīšus!

Gints_Maukelsons  Fakti liecina, ka tā varētu būt patiesība, jo esmu te, oho.lv manījis vismaz divas 87 gadus vecas tantes. Ak jā, viena no viņām ir tēmas autore!

Klau, bet vispār ir baigie sūdi!!!! Oho vientuļie tantuki dzīvos līdz simtam, bet vientuļie onkas...!!! Ko nu lai iesāk?!

valmierietis333  Vienai dzīvojot nav jātērē nervi uztraucoties ,kur viņas vecis klaiņo , kādēļ vēl nav mājās !

Vecis pārī ir apčubināts - nenodzersies , tādēļ varētu arī ilgāk dzīvot !

Apmēram tā arī varētu būt !

av2  kur to izraavi?

peonoija85  22:23 +10

alvis25  Ir lasīts par tādu pētījumu . Bet kas pasūtīja pētījumu

bika  Zinātnieki ir izpētījuši, ka precēti vīrieši dzīvo septiņus gadus ilgāk nekā viņu vienaudži, kuri nav precējušies. Noslēpums – sievas rūpes par sava vīra labsajūtu un veselību. Taču sievietes veselībai laulības dzīve tādu labumu nenes. Vientuļas un šķirtas sievietes dzīvo tikpat ilgu mūžu kā precētas sievietes.
Tā lūk!
:)

bika  Ak, vēl viens atzinums :

Universitātes zinātnieki atklāja, ka pēc sievu nāves , viņu vīru veselība pasliktinās, bet, kad sievas zaudē vīrus, tad viņas faktiski kļūst veselīgākas un vieglāk tiek galā ar depresiju un stresu. Zinātniekiem ir aizdomas, ka tas saistīts ar to, ka vīriešiem ir tieksme vairāk paļauties uz savām partnerēm, nekā otrādi.
Varam secināt, ka divatā ir jaukāk!, neskatoties uz faktu, ka sievietei kopā ar vīru dzīvojot, rūpes esot lielākas, nekā ar bērniem. :)

Felde  Nedomaju,ka dzives ilgums atkarigs no ssi aspekta. Driizak-no dzives kvalitates! lai gan ari sso var apssaubit! Tie,kas meetajas pa gravjiem-arii tur nav vajadziigi.... savukart,feinie- aiziet nebriidinati.... Liktenis?!-nezinu. Zinu tikai to,ka jadziivo ssodien! Jaabauda dzive un pozitivas emocijas!

13laumina  svariga kvalitate nevis ilgums,,,

miglainaa_plava  Nu bet paskatieties uz sievietēm, kas nomocījušas ar bērniem un vīriešu kaprīzēm, vēl papildus naudu pelna - jau 35-40 gados ir īstas vecenes ar krunkainu seju, nošļurkušām drēbēm, bezcerīgu skatienu. Sievietes, kas ir vienas to vien dara kā izdabā savām kaprīzēm, kopj sevi, pucējas, nodarbojas ar iemīļotajiem hobijiem - skaidrs, ka viņas lieliski izskatīsies un acis mirdzēs!

piladzoga  Katram savs :D ir sievas -mātes-barotājas ,kuras savus vīrus pārbaro un viņi nobeidzas nesasnieguši ne 60..
Tomēr ja dzīvo saskaņā ar sevi ,bez naida un stresa, tad nodzīvo ilgi abu dzimumu pārstāvji.

AivarsN  Sievietes dzīvo ilgi un laimīgi,kad var apkopt sava vīra kapu. Prāts mierīgs. Viņš vairs nevazāsies apkārt un nelūrēs uz svešiem brunčiem. Bet ja nopietni,tad tie īsti saderīgie pāri nonāk viņā saulē gandrīz vienlaicīgi,jo vienkārši nespēj viens bez otra dzīvot. Man ir divi tādi spilgti piemēri.

Reezija22  Nesen dzirdēju, vīrietis rada vairāk problēmu, nekā risina. Varbūt tā ir atbilde.

alvis25  Ak tie šausmīgie vīrieši . Atņem dzīves sievietēm . Liek par sevi rūpēties . u.t.t . Varbūt vajadzētu vispār tos vīriešus kā piedzimst aizsūtīt uz atsevišķu sala lai iztiek paši ar sevi . Un sievietes varētu dzīvot atsevišķi ļoti ilgi un laimīgi .

kvarts  Sievietes bez vīra varbūt ari dzīvo ilgāk, bet sievietes bez seksa vispār nedzīvo...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu