Vai var dzīvot ar nemīlamu vai tādu kas tevi nemīl?

Daudzi dzīvo tikai pieraduma pēc pat ja nemīl.Bet kas ir labāk?Tas ka Tevi nemīl vai Tu nemīli?Pati domāju ka sievietei ir pazemojoši pašai mīlēt un būt nemīlamai.Vīriešiem varētu būt savādāk, jo galvenais ka tikai sekss ir labs un var bez tās mīlestības.Varbūt jums ir cits viedoklis?

Felde  Iespejams,ka viriesiem ir savaak,tacu,ja nav lidzvertigas attieciibas-taa dzivot ir pazemojosi! Pieradums?-tikpat labi var pierast pie vientulibas,depresijas,nolemtibas... Vai taa ir dziive? -tikai eksistesana,bez emocijam un prieka! nudien,negribetu sev blakus taadu cilveku.

Aukstums  Ja ilūzijas ir spēcīgākas par realitāti, tad var...kamēr tas burbulis pārsprāgs un nemīlētais ieraudzīs patiesību...ka tas, kurš nemīl , visu laiku ir izmantojis...( pazīstamam cilvēkam tas beidzās ar nervu sabrukumu, cik ļoti tās rozā brilles bija spēcīgas..tagad jāārstējas, bet mēs, draugi, palīdzam....)...ļoti žēl..

Luusila  Vai var dzīvot...nezinu. Manuprāt, tā nav dzīve, bet kaut kāds dzīves izstrādājums. Falšs sūds.

AGATE9  Neviens vīrietis, ne sieviete nav tā vērti, lai pazaudētu otra dēļ saprātu, jā, pārdzīvojumi milzīgi, ja pirmā mīlestība un tā, bet lai turas Tavs draugs, Aukstum, dzīve no tā nebeidzās.
Es sev nosolījos, ka neviena vīrieša dēļ vairāk dzīvē neraudāšu(kas saistās ar sirds lietām).

edding  Kā skolnieki, mīlestība, nemīlestība. Pupu mizas.Galvenais, lai tas cilvēks patīk. Apprecas aiz lielās mīlas un skat, pilns OHO ar precētiem jaunekļiem, kuri caurām dienām meklē, kur nodrāsties. Kāpēc precējās, nav skaidrs, jo neticu, ka pirms kāzām seksa nebija un nezināja, ka šī kā baļķis, vai minetēt neprot.
Tādēļ-1. Patikšana. 2.Aprēķins. Usjo.

JurisK  Man vispaar gruuti iedomaaties viirieti, kursh saak dziivot kopaa ar nemiilamu sievieti. Seksa deelj noteikti nee. Varbuut reizeem sastopami amoraali tipi izmantotaaji. Bet tad pati sieviete ir stulba. Sievietes, cik dzirdeets, gan diezgan biezhi dziivo kopaa ar nemiilamu kaut kaadu savu apsveerumu vadiitas. Miilestiibas izpausmes gadu gaitaa mainaas, no malas tas pat var izskatiities shausmiigi vaajaakai buutnei, bet ticiet, kopaa reti satur tikai materiaalas lietas, vismaz viirieti ar taadaam gruuti notureet.

Torpedo  nē, nu ja tīk, var jau turpināt gaidīt Ziemassvētku brīnumu, bet nu neiemīlās neviens 40+ sievietēs, resnās vai nesmukās - tur ir kāda cita motivācija vīrietim. Vīrietis iemīlas vizuālajā, lai arī cik slikts būtu šīs sievietes raksturs

burleska  Jurisk, saki, lūdzu, ko Tu sauc par mīlestību? Es Tev kā vecākam, līdz ar to, pieņemu, ka viedākam jautāju :)

JurisK  Ak, burleska, neesmu sociaalantropologs, nav man atbildes uz neatbildamiem jautaajumiem!

burleska  Jurisk, un 10:27 Tu tik pārliecināti par mīlestību un tās izpausmēm runāji :( Kā tā?

Droshs_Plecs  Var

jadore  Ir tikai viens jautājums: priekš kam?

piladzoga  var ,ja ilgi kopā nodzīvojuši, jo pieradumam ir liels spēks,tomēr ar laiku apnīk remdenums:D

lapukoks  Par pazemojumu/šanu - kā kurš to uztver, bet sekss bez mīlestības, vai vismaz kaisles ir kā prostitūcija, kur čaukstoša nauda vai jauns każoks ir labākais afrodiziaks.

OnslovaMaargrieta  Tā var isdzīvot a ne dzīvot .

Ljekainiitis  Abpusēja cieņa jau ir pamats, lai turpinātu būt kopā.

Citra  Var dzīvot ar nemīlamu.
Pirmkārt, bērnu dēļ.

leone  Var. Bet vienmēr jādomā-vai un kam to vajag.

nakunakutekuteku  Kas tā dzīvo gan jau zina kāpēc un kāda daļa citiem?

vai17  kā nu kuram,kāds cieš,kāds spējīgs gaidīt,savu īsto.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu