Krāpšana afekta stāvoklī...

Te uzskrēju tādam vārdu salikumam vienā no profilā,bet diemžēl ar nesņēmu atbildi no īpašnieces.Šamējā rakstija,ka varētu piedot krāpšanu afekta stāvoklī.Kas tas ir par zvēru un ko tas ziemā ēd?Kā tas izpaužas?Man jau liekas kreisais pagrieziens ir un paliek kreisais pagrieziens un tas afekts vienkārši tikai atrunas pašam priekš sevis...

LaskovijMerzavec  Ja pielabo marmorakaralienes 10:18

.... jo ir tā saucamais patoloģiskais afekta stāvoklis, kas rodas stipri satraucošu, negaidītu notikumu (ierauga sievieti) brīžos. Tādā stāvoklī cilvķs var sastra´dāt dajebko, turklāt viss notiek automātiski, bez pienācīgas apziņas kontroles. Afekts beidzas ar pilnīgu fizisku un psihisku spēku izsīkumu. Vēlāk šo situāciju un nodarījumu vainīgais neatceras un kritiski novērtēt notikušo spēj tikai pēc ilgāka pārtraukuma.

borzomi  Afekta stāvoklī..man domāt ..cilvēks nav spējīgs uz sexu.
Afekta stāvoklī cilvēks vairāk posta,kā bauda...jo apziņa nekontrolē instinktus....un tad,kad afekts beidzas...tad ir nožēla.

Droshs_Plecs  Piedos krāpšanu tikai lupata bez pašcieņas.
Musulmaņu valstīs ar šo problēmu tiek galā.

nakunakutekuteku  Vai tad afekta stāvoklis nenozīmē "uz pussešiem"?

riebekle  Dažiem afekta stāvoklis ir katru reizi, kad kādai tiek klāt. :D

peonoija85  Nodarījumi tiek vērtēti pēc seku smaguma, nevis vainīgā noskaņojuma. Piemēram, ja mana mūža mīlestība afekta stāvoklī tiktu pie bērna ar citu, tad es neapvainotos, bet palūgtu turpmākos 99 gadus mani netraucēt ar savu klātbūtni. (Lai spiego pa gabalu, ja bailes nav).

peonoija85  00:51
kādu piemēru varētu? parasti uztveru metaforas, bet.

peonoija85  Sanāk, ka ja neievēro drošības pasākumus, tad cilvēks var ne tikai nomirt, bet arī piedzimt.

piparbecinja  Taisni afekta stāvoklī cilvēks nedomā saprātīgi, bet rīkojas ļoti impulsīvi un emocionāli, širmis aizkrīt ciet. Kā to var savienot ar piedošanu - īsti nesaprotu.

Labrador  Zinu gadījumu - sieva krāpa vīru, tas pieķēra. Sieva afekta, plika, izlēca no 4.ta stāva.

siltummile  Piekrītu minkalove.

Sarkangalvite23  Patiesībā interesanti, ka tikai sekss ar citu tiek uzskatīts par krāpšanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu