kas ir krāpšana?

te oHo daudz runā par krāpšanu. .bet kas ir krāpšana [runa par attiecībām], kādas darbības vai bezdarbība uzskatāmas par krāpšanu? Vai tas tomēr nau stipri indivuduāli .. katrai par attiecību kopu [2 un vairāk cilvēku apvienības attiecībām, cilvēks + dzīvnieks izlaižam] uzskatāmai vienībai ir citas sociālās norunas?

Gints_Maukelsons  solvitas, es izvēlēšos citu variantu - nebūt kopā ar tā saucamo "uzmanības mauku", kurai tīk domāt par citiem. Katram savs.

Luusila  Nu, C_P, tu ar prasi kā bēbis!
Kamēr mans cienītais tikai lūrē uz jaunām, smukām meitām, tikmēr tā nav krāpšana, lai lūr (ja ikurāt slienas netek). Dzīvs cilvēks tak. Abet ja šis tikai solīti spertu uz dabūšanas pusi, aijaijai...
I man arī brīv muldēties un vārdiski ampelēties uz nebēdu, bet kaut pussolītis uz kreiso pusi liktu manam cienītajam no manis novērsties uz visiem laikiem neatgriezeniski.
Šai sistēmā nav nekā sarežģīta, viss klārs un saprotams. :)

dodekaedrs 11:18 - ja savējais nesaista, neinteresē, ir vienaldzīgs, tad nafig tas vispār tiek saukts par savējo? Tas vairs nav mīļotais cilvēks, tas ir augonis miesā...

riebekle  Krāpšana ir privātīpašuma tiesību pārkāpšana. Jautājums - cik ļoti tu otram un otrs tev ir privātīpašums.

peonoija85  Uzticība arī ir vērtība. Ja tā ir, vai vajag meklēt ko citu? Ja tās nav, tad gan var paskatīties, vai personas pārējie parametri konkurētspējīgi salīdzinot ar citiem eksemplāriem)))

jadore  Protams individuāli, kas ar partneri sarunāts. Ja tiek darīts pa kluso/aiz muguras, melojot tā ir krāpšana. Es to nepielīdzinātu privātīpašnieieciskumam, drīzāk pašcieņai.

Gunitaa  Krāpšana zināmā mērā notiek arī šeit, P A. Piemēram kad dažs ir it kā pieklājīgs un izglītots, bet aiz tādas fasādes slēpjas nelietis, kad nodos pirmajà kilometrā gan sievieti, gan draugu, lai kā viņš te sevi nepozicionētu un aiz cik nikiem lai neslēptos. Neliešus es sajūtu pa gabalu, bet vārdā šoreiz nesaukšu, gan jau paši (-as) jūtat...

rokons  Paldies Dr Solvitas par brīdinājumu...............vajadzības gadījumā varēšu atsaukties :)

Viss jau ir pareizi, ka solās mīlēt un cienīt, bet tak nesolās ar citiem nepārgulēt, solījma pārkāpumu nevar konstatēt.
Un ko darīt, ja nav tāds solījums dots? Nav reģistrēta laulība?

baluba  Krāpšana ir krāpšana - katram sava, bet kas to veicina ? Vai tas bieži nav suns uz sienakaudzes ? :)

Stika  Gunitaa, nevis vienkārši nelietis, bet gan zemisks un atriebīgs nelietis!😩 Un nevis viens, bet divi te tādi. Uzrakstīja uz pastu, piedāvājās iepazīties, bet par cik nepavilkos uz viņiem, pēc tam atriebjas caur mani aizskarošiem komentāriem PA. Un nevis vienu reizi, bet neskaitāmas.
Būtībā tie nav nekādi vīrieši, bet zemiski pļerzaki.(Paldies Gvenai par šo apzīmējumu!)😜

LaskovijMerzavec  Turpmāk, mani godāt neviss par Laskovij Merzavec, bet pilnā vārdā:

Laskovij Merzavec Shokoladnij Mstitelj

:)

Edgars37  14:00

...nu un kuri ta tie ir, kas nevar bez ristisanas un vemstisanas sagremot kurviti pasniegtos labumus😉?

Gints_Maukelsons  Jadore (13:07), jūsu komentārs man atstāj cerības, ka kaut kur tomēr ir arī godīgas un uzticamas sievietes! Paldies! Citādi, uzturoties te, jau biju sācis zaudēt ticību tīrām un skaistām attiecībām.

Stinky (14:00), varbūt kļūdos, bet man šķiet, ka jūsu komentārs bija tēmēts man. Atzīšos, ka tiešām neatceros, vai kaut kad esmu Jums rakstījis vai neesmu (ticamāk jau, ka nē, jo galīgi neesat mans formāts, bet var jau būt, ka joka pēc vai viena vakara pasākumam). Kāpēc reizēm aizrādu Jums PA sadaļā? Tāpēc, ka jūsu teksti par vīriešiem ir nicinoši un starpdzimumu naidu veicinoši.

kokote  Lūsila 12:01 > uzzīmēja shēmu, kas darbojas laulībā. Tas ir labi un apsveicami, ja pārim ir tik striktas robežas, motivācija pareizā. Es Ceriņainā problēmas uzstādijumu citādi uztvēru, tā filosofiskāk. Mani uzrunāja tā doma par bezdarbību kā krāpšanu - tur būtu daudz ko piemeldēt, bet jebkas, ko teiktu šī jautājuma sakarā, būtu personisks un ar to nevēlos publiski dalīties. Man patika formulējums "sociālās norunas" - tas būtu tikai apsveicami, ja, cilvēki attiecību veidošanās procesā, to uztvertu un realizētu, nevis censtos ietūcīties klišejās, iepriekš izveidotos pieņēmumos, kas reti kad realizējas un tad seko aizvainojumi, apvainojumi u.tml.

Stika  Jāāā, kurš nu būtu vervelèjis par starpdzimumu naida kuināšanu... ddd
Maukelsonnij, otvezhitjesj nakoņec ot meņa i navsegda! ! !😎 Jo latviski acîmredzot, Jums nepielec.. dd😬

jadore  14:36
ne mans komentārs būs noteicošais vai jums būs skaistas un tīras attiecības, bet gan tas, kā jūs pats spēsiet savas attiecības veidot, sarunāties, izteikt domu un rīkoties. Jo pamanīt un piesaistīt variet tikai to, ko pazīstat, kas ir jūsos.

Eurika  KRĀPŠANA sākas domās !!! Vispirms lūr uz citām. Tad sāk fantazēt par to . tad pie izdevības realizē. Tieši tik vienkārši. !!! Arī ar porno lūrēšanu. VISS sākas domās.

riebekle  Eurika, parādi man vienu vīrieti, kas nelūr uz citām. :D Zilie? :D :D :D
Un naivi ir dzīvot rozā brillēs, rozā pasaulītē ar rozā pasaciņu par kaut kādu uzticību. Nav tādas, tā ir ilūzija, lai cik skarbi un nepieņemami tas kādam arī izklausītos. Ja nesagrēkos reāli, sagrēkos domās, sagrēkos prātā. Un nezinu nevienu, kura erotiskajās fantāzijās figurētu vien sieva/vīrs. :D Un iepūtiet. :D

Labrador  Kraapshana , ja taa nes materiaalu labumu , tiek deeveeta par biznesu.

Luusila  Riebekle 19:48, nu bet fantāzijas tāpēc ir fantāzijas, ka tās nav reālas. Tās nekā neskaitās.
Nu es tak tikpat labi varu fantazēt, ka - blauks- man iekrīt nagos maiss ar pāris miljoniem, bet šo fantāziju rezultātā tak es ne par kapeiku bagātāka nebūšu tikusi, un, paldies dievam, nodokļi arī no šīs fantāzijas man jāmaksā nebūs. :)

neko  2:04..nu gan sasmējos... sieviete ņem naudu no sava darbadevēja/onkuļa, nauda ir par padarīto un nav seksuāla rakstura... sieviete šuj citam onkulim un , atkal ņem naudu par to, DZĪVAM VĪRAM BLAKUS ESOT.... ko nu? Krāpšana??? Ko /kuru piekrāpa??? :D
----
Par dabu saņemta nauda ir nopelnīta nevis iedota nauda:)
Naudas došana, tas ir tad kad vienkārši prasa/diedelē; no draugiem, no kaimiņiem vai no valsts:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu