Cik daudzi TE centīsies uz Līgo nakti dabūt kādu" papardes ziedu"?

Mēs ar manu dāmu pavadīsim Līgo nakti pie dabas krūts un papardes zieds mums nav jāmeklē, jo tāpat jau zied gultā gandrīz katru vakaru.Tad nu varbūt tikai kaut kā šerpāk "paziedēsim".Bet cik daudzi te dzīvojās bez patstāvīgas "ziedēšanas", ja tik pa reizīti kāda pagadās vai pat vispār bez tās.Tad nu vai centīsies uz to nakti dabūt kādu vismaz apvītušu puķīti (ja nekā labāka nebūs) kaut izmisīgu nezālīti?Vai nu Līgo nakti "ziedēs" tepat Oho sapņojot un rakstot par "ziedēšanu"?
p.s.Domāju pat īpaši neapķērīgie sapratīs ko es ar to "ziedēšanu" biju domājis!?

nakunakutekuteku  Torpedo 21:21
...viņam pienākas medaļa par izturību(kā nekā 5gadi) un man arī..:):):):):)

Aldis211  Dabūt var tikai tripperi,papardes ziedu iegūst. :)

minkalove  izmisīgu nezālīti ... :)))))

av2  "Mēs ar manu dāmu" ? Tas ir, trijataa? Nice ! Pastaasti siikaak mums....

janka42  Neko nemeklēs...

coldlands  Interesanti, a pirmatnējie cilvēkiem bij priekšspēle, vai vienkārši gruva izdrāza savu tantu. Kura gadsimta pipli saka bučoties?

JurisK  Ir zinjas, ka miilestiibas glorificeeshana, t.s. romance saakaas kaut kur ap 15 vai 16 gadsimtu. Pie tam tik pie augstaakajaam sabiedriibas kaartaam. Puulis turpinaaja taa pat, un pat liidz muusdienaam reti kursh izaug liidz gariigumam attieciibaas. Censhos, bet gruuti aizstaat miesu ar deveeseli. Kas ir papardes zieds? Luuk kas! - jums ir iespeeja atklaat lielo Zelta Zieda nosleepumu. Zelta zieda, kas ir Augstaakaa Zelta zieds. Taa, virs kura vairs neviena nav. Pirmatneejais gars, jeb patiesaa buutiiba maajo kvadraatcollaa starp aciim. Apzinjas gars maajo zemaak - sirds apviduu. Parastam cilveekam apzinja paarspeej pirmatneejo garu un to nomaac. Anima - sievishkjaa buutiiba, vada cilveeku un ir saistiita ar taa miesu. Anima ir tumsha un virza uz naavi. Veel kjermenii ir animus, pa dienu aciis, naktii aknaas, kur rada sapnjus, kas ir celjojumi starp 9 debesiim un zemeem. Tas, kas piekjeeries miesai, ir animas sapiits. Vaajinot animu, t.i. piekjershanos miesai, stiprina animusu, liek cirkuleet gaismai(gars-uguns) caur erosu(seekla-uudens), liekot kristalizeeties domai(doma-zeme) un taa rodaas sveetais auglis - Papardes zieds vai Zelta zieds. Noziime, Jeega ir tas, kas eksistee caur sevi. Tam nav vaarda vai speeka. Pirmatneejs gars. Garu un dziiviibu nevar redzeet. Tie ietverti Debesu Gaismaa. To nevar redzeet. Taa atrodas aciis. Tas tad arii ir Papardes Zieds,

Jason  Kāpēc tik nievājoši izsakies, bum? Lai jau arī tiem, kas nav tik ļoti izskatīgi un iekārojami kā Tu, tiek kāds prieciņš dzīvē. Kas tur slikts? ;)

burleska  Bumpastik, esi aizmirsis profila tekstu nomainīt: "Lai gan esmu vientuļš.Izdomāju ka te tomēr sev dāmu nemeklēšu." Nav labi dāmas maldināt un sevi par vientuļu pasludināt :)

Vaukskis  Es, necentīšos neko dabūt un arī "neziedēšu" !

m600  Izskatās ka sievietes ir dabūjušas palutināt papardes ziedu. Šodien neviena dienas plānā vairs seksu nevēlas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu