papardes zieds

kaadi butu papardes zieda izmantosanas aspekti peec biologiskaas nozimes . Inficeeto papardes ziedu ekpresdiagnostika un profilakse ???

riebekle  Nu, prežus vēl izmanto tie, kuri ātri beidz...:D :D (nekā personīga, tikai papildina ketija64 )

ketija64  nloco
Ne visus interesē kauli,kādam patīk arī skaistums :D

Gojko  Negribētu es būt klāt jūsu svinībās, bail par dzīvību paliek.

marija19561956  Man tiesam zel te dazu jauno cilveku,kur zudusi jusu romantika? Ar" papardes ziedu"ir domata skaistu jutu veidosanas,atrast savu vienigo sirdsakiti.Tas mazohisms un vulgaritate tikai liecina ,ka neprotat skaisti dzivot un veidot normalas attiecibas.Līksmi, prieku Līgo svētkos.
Arī veiksmi Papardgrēkos!
Siers, alus, uguns liesmas,
Draugu pulkā jautras dziesmas!

Skarlete  Gojko! To ziediņu tikai drosmīgie redz!:D

Gojko  Aha, tie jau tikai ziediņi,- odziņas vēl būs...

gertrude  ja pareizi atceros, jānis bija tas, kurš kaut kādus svētkus (Ziemas vai Lieldienas) taisījās pavadīt ar ekskorta meitenēm, par ko vairāk kārtīgi informējās iekš PA. ak, tad infekcija klāt gan?

Stika  Noskatās pa pretējās mājas logu, kā viens onkuliņš afekta stāvoklī atgaiņājas no neredzamiem ienaidniekiem ar pannu un izmētā pa istabu sardeles, izsauc ātrās palīdzības psihiatrisko brigādi. 😀😃

Gojko  Nu re, raža briest.

furnitura  Vai jūs čaklie paparžotāji nevarētu salasīt buntīti ar tiem ziediem priekš manis?
Taisu herbāriju "Latvijai 100" un kā reiz papardes zieda man trūkst. plz? ;)
Apsolu par to - kotletes. :)

Geisha  Nu nafig te tādas klopes....... Paceļ bruņčus augstāk un aizbrien uz citu pļavu meklēt labāku kompāniju.

Tessa  nav ne smiekliigi, ne interesanti. es ar saviem brunčiem ar pie cita ugunskura.

riebekle  Fū..(atvieglāti nopūšas), visi liekie ekzemplāri ir prom, nu var cept šašļikus, malkot kvasu un vēlreiz atspārdīt jq.

fargo  un ja nav prom, kāds var man to pannu ielikt rokā(nu, tā... katram gadījumam, ja uzrodas paparžu jautājumi un tā). bet nav dauz kvasa, kas ir labs. kā, laikam, vispār nav daudz labu lietu. viņi nejedz nosaukt lietas derīgā vārdā. kvass. ja kvass ir labs, tam ir grādi, kaut vai minimāli, bet tik daudziem nav. necik un nekā. un tā ir ar ganrīz visu - neīsts, bez satura, tā pat, nejauši, garām ejot. viedokļi bez satura, strīdi bez pamata. nogurums. tad... labs kvass. vai alus. ja visas troses trūkst.

bika  varbūt autoram noderēs*****


Kādi tad ir līdzekļi papardes zieda iegūšanai?
1. Jāņu naktī jāiet uz mežu un ar dzelzs nūjiņu ap papardi jāapvelk trīs riņķi. Pašam jānostājas tuvu pie papardes uzvilkto riņķu vidū. Pēc tam papardi pārklāj ar melnu zīda drēbi. Tieši pusnaktī jānoņem zīda drēbe – un tajā pašā brīdī parādās brīnišķīgais papardes zieds.
2. Lai redzētu papardes ziedu, Jāņu naktī, tieši pusnaktī, jāiet uz mežu, kur aug papardes. Zem papardes krūma paklāj mutautiņu, jo no papardes lapām uz mutautiņa birst sudraba ziediņi. Pēc pusnakts jāizrauj ziedoša paparde no zemes – uz saknes var redzēt līgavas vai līgavaiņa vārdu.
3. Jāņu naktī uz slotas kāta astoņas reizes ir jālec ap astotnieku, kas uzvilkts uz zemes. To darot, nedrīkst sarunāties un smieties. Kad tas izdarīts, uz slotas kāta jāšus ir jāaizlec līdz tuvākajam papardes pudurim, bet tikai vienam – tad var redzēt papardes ziedu ziedam.

kuks10  Vai tādi brīnumi vēl notiek,kad jaunie iet meklēt papardes ziedus,manuprāt tie sēž twirtenī,fecbukos un vēl zin k´dās interneta huiņās..)))Mans jaunībā izstaigāja visādas vietas papardes ziedus meklējot + pat nevienu ērci nedabūju..

bika  :) Kuks 10, brīnumi nemitīgi notiek!
Un tiem ir jānotic!
Tas ir galvenais!
:)

lapukoks  ...nu ko Jūs variet cepties! Tās papardes kuras zied _ ir KLONĒTĀS papardes. Vai dēļ tādām ir vērts iespringt?!.….

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu