Dzives uztvere

Ja otrai pusei ir savadaka dzives uztvere, ka juseja, un jus to otrai pusei skaidrojat, bet otra puse tomer paliek pie sava, jus-a) Apvainojaties, b) Turpinat skaidrot ar putam uz lupam, lidz otrai pusei tomer, jusuprat, jusu zina aizies, c) Nenemat galva, jo otra puse jums neliedz dzivot pec jusu dzives uztveres, d) ....cits variants. Nusssssss😃😃😃???

Tessa  Karmensita, ne.
Dziives uztverei ir jabut vienadai par gjimenes iekartu ka tadu. Piemeram, abi nekrapj. Tas piemers.
Talak, par naudas terešanu
par bernu audzinašanu (ja tie bus nakotne)
par ticiibu. tb, abi tic/netic vai viens otram netrauce un neparliecina.
Tie ir tie galvenie pieturpunkti.

Vaukskis  b)

marmorakaraliene  dzīves uztvere- tavā saprātā notiekošais, spēja redzēt visu "savā gaismā"

Karmensita  Paldies par apskaidrību, fargo!

riebekle  Ja pēc Tessas, tad man šķērsām pa lielam. 50/50, bet ir labi. Manuprāt, saskaņa atkarīga no tā, cik elestīga ir abu domāšana, cik iecietīgi viens pret otra atšķirīgo. Es pieņemu otru tādu, kāds viņš ir un to pašu sagaidu no otra. Tikai tā esam kopā ar vīru nu jau 26+2 gadus. Un šķirties netaisamies.

C_hloe  re! mums ar janka42 saskan :D
arvienvārdsakot - mums var but dažādi uzskati, drikst un reizem vajag
reizēm vajag - lai paplašinatu redzesloku
drīkst - jo tās ir ikviena tiesības
var - jo tā ir iespējamība
:)
man patīk, ja ir cits viedoklis, jo, ja tas ir argumentēts, tas liek domat man :) n izvertēt - nu gluži kā mūss sarunā. ir lietas, kras man vairāk jāpapeta, jāsaprot, arvienvardsakot - iedarbina pelēkās vielas zobratiņus :)
bet -daudz ko nosaka pasniegšanas māksla :)
ar partneriem nestrīdas, ir diskusija un abpuseja izaugsme ar tiesībām palikt katram pie sava viedokļa :)

Tessa  riebekle, bet tad jus abi dziivi uztveriet vienadi, vai ne ta? un nav nekas škjersam. tas bija vienkaršs piemers par to uzticiibu. tikpat labi abi var izveleties nebut uzticiigi (atkal ka piemers) un arii skatiijums bus vienads un abi apmierinati.

dziives uztvere butiski atshkjiras no situacijas uztveres. viedoklji var nesakrist, ja dziivi uztver vienadi un tas ir tikai normali.

C_hloe  20:07 par ticību Tu nošāvi greizi. VNK dzīves piemēri, protams, ja vīrs nav mācītājs, tad gan, bet, pa lielam īsts ticīgais sadzīvos arī ar nedaudz atšķirīgi domājoso, pasīvo tīcīgo, kas principa no tā neko nejēdz

Tinte  C variants.

rupers  Ja nav kopīgas sapratnes tad nav ko kopā darīt ,,,

peonoija85  kas ir domāts ar -dzīves uztvere.

Labrador  Te ir Latvija un viirietim jaabuut viirietim , taapeec pilniigi jaapiekriit visam , ko un kaa uztver sieviete.

Droshs_Plecs  Ja atšķiras vērtības, tad škiraties, ja otra puse nepiekāpjas. Vnk aizej no attiecībām.

av2  Ja man sieviete lloti miilla, varu piekaapties.Tas nav buutiski reizem.Jo arii vinnai, no vinnas skatu punkta, var buut taisniiba.

furnitura  Un tā arī rodas tās salauztās sirdis... kad pēc rozā briļļu perioda atklājas, ka otram ir pavisam citas vērtības un vispār intereses.

Varētu jau dzīvot kopā - katras pa savam. Man tomer ir gadījies, ka tieši otrs par katru cenu cenšas pārtaisīt mani, apsaukājot par stulbu un kļūstot agresīvs. Kad jau saproti, ka nevari savas domas vispār izteikt, tad arī jātinās prom.

av2  Par ko tad konkreeti Tevi tiessi nosauca..par stulbu?

EsparTevi  Ja otrai pusei dzives uztvere ir savadaka Tas nozime ka attiecibas empatiski bus ka svesiem cilvekiem lai cik fiziski tuvi neatrastos ..:)

minkalove  NAV vērts mocīties !!! Meklēt to kas atbilst dzīves uztverei u.c. Attiecībās nav jāmocās un nepārtraukti jālauž sevi un jāliec. Ja tā ir - tas jau vien parāda ka esi kopā ar sev nepiemērotu cilvēku.

minkalove  ... atklājas, ka otram ir pavisam citas vērtības un vispār intereses.....
Bet varbūt to Tev vajadzēja noskaidrot PIRMS veidot attiecības !

JurisK  Nevar sadziivot ar fanaatikjiem, ekstreemistiem. Var sadziivot, teiksim, ateists ar ticiigo, komunists ar liberaali, ja ir vairaaki kopiigi meerkji un dazhas kopiigas intereses. Ko vispaar var saukt par dziives uzskatu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu