Censties pārlekt savai pakaļai - ko domājat? Vai vērts?

Saskatās fesibukus un tad gribas būt smalkai, pazīmēties ar dārgiem brendiem un smalkiem cilvēkiem. Ar savu unikālo un pareizo gaumi. Cilvēki pilnīgi izmisumā cenšas būt kaut kas vairāk. Un tad ir tādi, kam pofig. Kas staigā noļurkātos legingos, grāmatas nelasa, vispār neko, un nodarbojas ar primitīvam un bezjēdzīgām nodarbēm, piemēram, kaut ko ravē. Bez lielāka mērķa, piemēram, uztaisīt smukāko dobi dārzā un ielikt instagramā.

Kaut gan es neteiktu, ka ļoti cenšos, tomēr es sakopjos, uzkrāsojos, piedomāju pie ēdiena, gribu smukāko dobi ciemā, lasu arī šadas tādas grāmatas...un man ir daži brendu maisiņi!!! vismaz kaut kā. Un tad es jūtos savā ciemā kā Burkā kundze, ka es viena tāda stilīga, bet apkārt vienas vienīgas onslova margaretas.

No otras puses - es pat nezinu, vai tie cilvēki mani apskauž? Vai viņiem tas intelekts ir tādā līmenī? Un neko citu kā strīdus par to kā būtu pareizi tas nerada.

Skaidrs, ka vajadzētu meklēt līdzīgos-smalkos, nevis censties pārliecināt, ka noļurušās biksēs dāmas nestaigā. Bet atkal līdz instagram zvaigznēm ir ļoti tālu.... Varbūt arī man nospļauties un sākt staigāt nevīžīgi? Vīriešiem jau ir vienalga. Arī tām dāmām atrodas pa kādam uzticīgam uzšāvējam.

Nu kā jūs darat - cenšaties vai paši bojājat citu smalko cilvēku kopskatus?

Labrador  Maksaatnespeejas administrators Bunkus paarlece ne tikai savai pakaljai un ieguva slavu un popularitaati.Meerkjis attaisnoja liidzekljus.

fargo  es nestados priekšā šādu pasaules uztveri. nav ne jausmas kas un kā un ko salicis feisbūkos vai kaut kur citur, ko uztvert kā ārišķīgu sekošanas piemēru. tas kaut kā stāv tik ārpus manu interešu loka, ka ir grūti ar prātu noticēs, ka kādam ir savādāk. bet es zinu, ka ir.
par nevīžību. es laikam esmu nevīžīgs. es tagad domāju, kad pēdējo reizi skatījos spogulī. kādu nedēļu atpakaļ tas varētu būt. un es zinu, ka tas ir svarīgi daudzām sievietēm, šī "koptība"(vārds, kuru es vēlos nogalināt. nu, kā tādu uzmācīgu odu, mušu), kura itkā padarītu kaut vienu sievieti iekarojamu, ja viņa tāda nav jau tāpat, bez visas "koptības".
jo lai arī nevaru teikt visu vīriesu vārdā, priekš manis, ja sieviete nav iekārojama ar lāpstu darot dārza darbus, nekādi viheri un šmiheri, ūberās modīgās pričenes vai manikīrs, nemainīs neko. ja viņa patīk, tad patīk arī nosvīdusi dārza darbus darot un nekādas ārišķīgās blēņas nemainīs neko, ja tā nav.
un no šāda viedokļa raugoties, mēģinajumi parlēkt savu dibenu kļūst abzolūt bezjēdzīgi. bet tas jau nav par to, vai ne? vairāk par pašapziņu un skaudību, man liekas. "kādam ir TAS vai TĀ un man to VAJAG!" citādi cilvēks jūtas kā čmorilla. bet to dara skaudība, nevis "tā, kaut kā" neesamība īpašumā. kāds dzīvo smalki un iznesīgi, bet man... man... es nekad nemainītu savus mežus un pļavas pret šīm pilīm. kā šreks gribu vienkārši būt savā "purvā".

jadore  Pārlēk /nepārlēkt nezinu, bet tas , ka vajag darīt lietas no sirds, tas noteikti tā ir, tā lai tās sagādā prieku vismaz tev un varbūt rada labu impulsu vēl kādam. Nevajag sevi nolaist, savu dzīvi. Censties darīt labāko, ko spēj vajag vienmēr. Un tā nav nekāda ārišķība vai izrādīšanās- ar savu dzīvi darīt lietas labākas.

saulite34  Augstāk par savu pakaļu lēkt nevajag,kad krīt,tad mazāk sāp!

av2  bija labs teiciens: " mees peerkam lietas , kuras mums nemaz nevajag , par naudu, kuras mums nemaz nav ( credits ) , lai palieliitos kaiminnu/pazinnu priekssaa, kurus patiesiiba neieredzam.

Karliine  Necenšos un nebojāju.Maniem patiesi tuvajiem cilvēkiem neko nevajag pierādīt-tāpat viņiem par mani viss zināms.Pārējo viedokļi ir dziļi vienaldzīgi.

VecmeitaARrunci  Savai pakalai nepaarleksi un laiu mieriigaaka dziive un ietaupiitos laiks un nervi,nevajag seedeet netaa.

valmierietis333  Citu kopēšana ir garā vājo cilvēku pazīme - tieši tāpat tā sekošana (deguna bāšana otra dzīvē , aizmirstot par savējo)...
Tad vēl uzmanības deficīts , kura dēļ cilvēks gatavs sev kaut degunu nogriezt ,lai tikai kaut uz mirklīti visi uz viņu paskatītos un par viņu vien runātu !
Tas viss liecina par nopietnu slimību buķeti ...

-Man izcelties uz apkārtējo fona ir pārāk vienkārši , nevajag pat neko darīt - tik vien kā būt sev pašam , jo pārējie skrienot pakaļ modēm un uzspiestām ideoloģijām automātiski izceļ mani uz sava fona !

---Fūrij , mazāk dauzi taustiņus ,bet nadzīgi skrien posties , lai paspētu izcelties , citādi rīt tavs Bumba ceps tēmu , ka viņa sieviete nav ļāvusi šim iemērkt galu medus burkā !
Paliks nabags bez papardes zieda ! ;)

Sarkangalvite23  Vispār tas ir amizanti. Man ir kolēģe, kas ieņem gana augstu amatu, un reiz viņa garāmejot man noteica, ka uz teātri rūtainā blūzē gan viņa neeejot (es biju teātrī, pēc manām domām, stilīgā rūtainā blūzītē).
Reiz ieraudzīju humpalās ļoti interesantu žaketīti, kas man reāli labi izskatās. Tagad skatos, šai kundzītei parādījusies līdzīga žaketīte, humpalās noteikti nav pirkusi, kā es par piecīti :D Bet viņa jau nezina, ka man ir humpalu žaketīte.
Es domāju, ka tiešām nevajag lekt pāri savai pakaļai, bet dzīvot sava komforta izjūtās.
Izskats mainīs kaut neīstās attiecībās, kurās pats jūtīsies nekomfortabli. Vajag patikt sev un tad jau viss būs ok.
Man gan nav visa tā, ko gribētos, bet šajā ziņā es tomēr sekoju savām izjūtām.
Vēl piebilstot, feisbukā minjons rakstīja, ka pasaulē ir cik tur miljardi cilvēku, bet viņam patīkot tikai kādi 6 :)

lapukoks  Pārlēkt savu pakaļu... Var jau mēģināt, bet tas neesot iespējams.

Geisha  Žēl, ka Tev nav bērnības draugu. Žēl.
Man gan ir gan senas draudzenes, gan veci brūgāni. Varbūt pašai vajag būt draudzīgai. Sevi un savu māju sakopt tas ir tikai dabīgi.
Ko Tev ieteikt? Neskaud, nonodod draugus, turi savu doto vārdu, esi laipna, mīlīga un atvērta. Un viss Tev būs labi.

Edgars37  Ir verts👍, pec cietas nosesanas var panemt slimibas lapu😃😃😃

Tessa  lielāko daļu no pašsajūtas ietekmē - ko par mums domā citi (c)
neruna par visiem, ja ietekme tevi. konkreti man tas ir mazsvariigi, citreiz pat patiikami iznest cauri aprunataju. bet lai doma, ko grib.

Geisha  Šitā pagājušā gadsimta puritāniskā audzināšana kura balstijās uz kompleksu iedzīšanu plaukst un zeļ vēl šodien. Kāda starpība ko kurš par Tevi domā? Nu, lai tak runā aiz muguras. Acīs nebaidies medu lej. Nokrati tos zirnekļa tīklus un dzīvo laimīga.

minkalove  ja cilvēks tā dzīvo , tad viņš dzīvo citiem. pilnīgi atkarīgs no to vērtējuma. Tas arī nosaka ko viņš pats par sevi domā. Tā ir traģika !!! Arī verdzība . Jo Tavu rīcību ,dzīvi vada citu viedokļi.
Par brendiem tā ir slimība.

EsparTevi  Var jau protams pazīmēties un teikt, ka vienalga, ko domā citi, bet lielākās atklātības cīnītājas ir ar anonīmiem profiliem, mol savējais zin! Lūk tā ir tīrākā liekuļošana. Jo reālajā dzīvē ļoti atkarīgs kā tu izskaties sabiedrības acīs, no tā ir atkarīga netikai tava izdošanās, bet nereti arī Tavu tuvinieku. Negribas te gari pļāpāt, kā tas izpaužas, bet viens ir skaidrs ja vēlies lai Tev labi iet vēlams lai par Tevi neko nezin. :D

Sarkangalvite23  Varbūt runa vairāk ir par to, vai tevi pieņems, vai nepieņems. Mēles trīšana ir ierasta lieta gandrīz ikvienai (vīriešiem laikam mazāk raksturīga). Cilvēks ir sabiedriska būtne un lielākoties ir vajadzība kaut kur piederēt. Ja ne citur, tad aprunātāju bariņam.

lapukoks  ...22:17... Jā ja tā precīzāk - mēs esam tie, ko mēs domājam (zinām) ko citi domā kas mēs esam. Pie nosacījuma ja tie "citi" priekš mums ir pietiekoši liela autoritāte...

drufulis  Tas ir vāveres ritenis vai cīņa ar vējdzirnavām, vienmēr atradīsies kāds kas ģērbsies labāk kā tu kam būs krutāka tačka un izravētāka dobe nekā tev. Nav jēgas skriet pakaļ citiem. Pērku to ko gribu un varu atļauties, pucējos tik cik iegribas, dobes neravēju slinkums.. Un jūtos labāks par citiem ka neskrienu pakaļ iedomātiem ideāliem!

multi  Šitādi pakaļu lecēji jau 2009 izbraukuši uz neatgriešanos, jo šeit nekā, kā parādi negaida. Tagad gaidam 2020. gadu, kad ES naudas aptrūksies nākošā partija pakaļu lecēji brauks prom...

C_hloe  Nav jālec pāri savai pakaļai, bet jāmaina vide. Pašai. Vai arī, esot savādākai, agri vai vēlu sāks pievilkties līdzīgie

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu