Maksatspeja😃

Attistot talak domu par temu Rekins, man radas jautajums😃. OK, lielaka dala komentu limeni ir gatavi maksat, bet, vai tas tiesi koreles ar realo dzivi😃? No sejienes, ka, lai neviltos, pirms pirma randina var parbaudit ohoveca realo maksatspeju😃? Welcome😃!!!!!

Torpedo  DanaL, vari mani droši aicināt - es nebūtu neapvinošos, ja par visu maksāsi tu! :D
Lenita, viss dzīvē kādreiz beidzas un viss ir kādreiz pirmoreizi - kad izskats vairs nav pirmā svaiguma, tad arī izmaksātāji un džentelmeņi klusi un nemanāmi kkur izgaist :D
Bet vispār jau - jo vairāk es lasu PA sieviešu viedokļus - jo mazāk man gribas kādu no viņām kkur aicināt

peonoija85  ja oho būtu paradīze, tu būtu čūska kūdītājs

minkalove  To var redzēt tikai realitātē, dzīvē . Jo šeit var stāstīt jebko un radīt jebkādu tēlu. Reālas situācijas jebkurā jomā , ne tikai restorāna parāda kas ir kas.


Peonijai85 labs novērojums ! :)

minkalove  Fargo tā domā jebkurš normāls vīrietis !!! Jo tajā jau arī ir vīrišķība vēlme rūpēties,vadīt un gādāt. Par ģimeni,sievieti. Tie kas čīkst par to kurš maksā manā uzskatā vispār nav normāli vīrieši.
Arī tie kas skatās uz sievietes maku cik viņa pelna-nožēlojami .

Hbbs  Šis viss izklausās pēc cilvēku stila, kuri visu dara pēc instrukcijām.
Dzīvē viss ir pavisam citādi. Satiecies un neko neplāno. Ja nav naudas, ej pastaigā...
Visi šie sarunu temati pavelk uz tēmu - Kad runcim nav ko darīt, tas laiza pa***s.

Tas arī par tēmas autoru.

DanaL  Tomēr neaicināšu vis, Torpedo. Tu man par vecu, un dibens tev par lielu. Iesprūdīs tualetes logā, un nepatikšanas garantētas :D

Torpedo  Nu, tik nevaig, DanaL, es lepojos ar mazāko dibentiņu savā vecuma grupa! :D

m600  Mērķis attaisno līdzekļus. Tiekoties ir mērķis, izmaksāšana ir līdzeklis kā nokļūt pie mērķa.

piladzoga  neko nav jāpārbauda,atnāk uz randiņu ,viss tāpat ir redzams

Sarkangalvite23  Vistrakākā vilšanās- izmaksā, bet pie mērķa netiek :D

m600  Sarkangalvite23, nekas šai pasaulē nav ar 100% garantiju

Virgo  18:54... nekas šai pasaulē nav ar 100% garantiju

Taisnības labad piebildīšu: Nāve mums visiem ir ar 100% garantiju....

av2  tiessaaam ....ir taadi viiriessi, kuri uzaicina sievieti uz randinnu, un kaut zemapzinnaa neplaano tomeer pannnmet liidzi pietiekossi naudinnu, lai vissu to pasaakumu apmaksaatu? Ko tad vinni plaano, ka nokritiis no gaisa kas? Aaksti...Tas taapat , kaa doties mediibaas, un nepannnemt liidzi ieroccus.

m600  Virgo, bet kā tad ar mūžīgo dzīvošanu un miesas augšāmcelšanos?

Vaukskis  av2, piekrītu, kurš aicina,tam jārēķinās vien ar savu maksātspēju. Vienalga, vai sievietei, vai vīrietim; tas tikai ir iespējams, ka otrs piedāvāsies apmaksāt savu daļu, bet ar to nekādā gadījumā nav jārēķinās kā kaut ko simtprocentīgi reālu !

preilene  Noteikti jau ir kaut kādas nepatīkamas sajūtas vīrietim, ka viņam vienmēr jāmaksā, aicinot dāmu uz pirmo randiņu kādā kafejnīcā vai restorānā. Jo lielākoties jau pēc pirmā randiņa otrs neseko, jo kādam no abiem nav vēlmes turpināt.
Bet es domāju – vai tiešām dāmas parasti atnāk uz pirmo randiņu, lai kārtīgi pierītos? Tā kā es ar sievietēm uz randiņiem neeju, es to nezinu. Bet vismaz es pirmajā tikšanās reizē baigi neēdu – varu izdzert kādu glāzi vīna un uz abiem paņemt kādu uzkodu plati. Man vairāk interesē sarunas, nevis pieēšanās klusējot.
Un par rēķinu – patiesībā jau nebūtu problēma pašai samaksāt par savu vīna glāzi un pusi no uzkodām, bet, ja man vīrietis pirmajā randiņā prasītu rēķinu dalīt uz pusēm, es savu daļu samaksātu, bet uz nākamo randiņu pilnīgi noteikti neietu. Un runa nebūtu par naudu, bet attieksmi. Kaut kā gribas, lai vīrietis, kurš uzaicina uz glāzi vīna, par to arī samaksā – tas ir tikai mīļi. Un atkal citu reizi, kad es gribēšu, piemēram, aiziet uz kino, es viņu uzaicināšu, nopirkšu mums kino biļetes un katram pa glāzei vīna. Manuprāt, tas ir tikai dabiski.

Labrador  Pazinja , tuvu 50 , videeji turiigs , iepazinaas un izveidoja attieciibas ar sievieti ap 30.Videeji mazturiigu vientuljo maati. Dziivoja , sadomaaja iegaadaaties auto. Auto pirkumu apmaksaaja viirietis ,bet izveeli veica sieviete. Turklaat vinjas nosaciijumi bija strikti - vai nu taads auto , kaadu vinja grib , vai shkjiramies. Iegaadaajaas Renault Scenic , diizeli ,sudrabkraasaa.Manaa skatiijumaa izcili negliitu auto. Peec iisa laicinja tam auto atklaajaas taadas tehniskaas probleemas , kuras , risinot , viirietim iestaajaas maksaatnespeeja. Tagad vinjsh ir viens ar neejoshu auto...

Tessa  divi jautajumu Labradoram.
ka dzelžu delj tirlinjam var iestaties maksatnespeja? vinjsh bija simtslatnieks?
otrs. kam 50-gadiigam 30-gadiiga?
secinajums, ko gribeja, to dabuja. plus vel dunduks, kas mašiinai nespej nopelniit.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu