Cik viegli ir aizmirst veco mīļāko un atrast jaunu?

Mans mīļakais brauc uz ilgu laiku prom uz ASV.Kaut arī bija ļoti labs seksā tomer veselu gadu gaidīt kad atbrauks nevaru un gan jau ka viņs arī negaidīs.Kaut grauž nedaudz tā sirdsapziņa nolēmu meklēt jaunu mīļāko.Tad kā nedomāt par veco un noskaņoties jauna mīļākā meklēšanai?

Aukstums  VNK fascinē, kā sveši onkuļi cepās par svešas sievietes bērniem, nevis komentē par tēmu..kas, jums tie bērni ēst prasa, kaut kā traucē jūsu eksistencei??? Un kur teikts, ka tie onkuļi, resni un spalvaini nāk pie sievietes uz mājām? Varētu padomāt, ka sieviete nedrīkst pie vīrieša MĪLĒTIES???????????
Par tēmu.... ja sirsniņā kaut kas bija, tad tikai laiks dziedēs..... un labs plāksteris...

rokons  Nav ko uzbraukt autorei. No texta izriet - ir jau mīļākais, bet nekur jau nav teikts, ka viņī tiekas pie sievietes mājās, bērnu klātbūtnē. No anketas izriet , ka precējusies, bet dzīvo atsevišķi.
Kas tad mainīsies, ja vienu mīļāko aizstās ar citu?
Drusku mulsina steiga, ar kādu autore grib aizvietotāju atrast. Manuprāt, aizbraucošais nemaz ideāls nav.

Sienazutrenkataja  ja Tavs mīļākais Tevi gan samīļoja, gan domās dalījās, gan palīdzēja grūtā brīdī-tad Tev viņa trūks vienmēr...bet , ja tikai gultu sildīja..tad pēc šī "uznāciena", ko Tu izspēlēji..Tev pastkaste būs pilna ar vīriešu kailfoto..un ar kailfoto bez vīrieša:))))

Laimnese  Nav nemaz tik viegli dabūt atļauju gadu uzturēties ASV! Trīs mēnešus, jā....tā kā gaidi atpakaļ...

Paula6  Kopš ienācu šai saitā, mani vienmēr izbrīnīja vīriešu, ap 50 un vairāk gadiem, gaušanās, ka lielākā daļa sieviešu šeit ir pēc 40 un vairāk. Tas taču ir loģiski, jo šajā vecumā sievietes, tāpat kā vīrieši, vairs neskraida pa ballītēm vai kafejnīcām lai iepazītos ar pretējo dzimumu..nu gan jau ir izņēmumi. Man 30 un 40 > gados bija pavisam citas intereses, iepazīšanās, piedalīšanās, karjera u.tt. un nemaz neskatījos uz vīriešiem 40 un vairāk. Var jau teikt, tie bija citi laiki un var arī "uzbraukt", bet būtība jau nemainās. No sirds pasmaidīju par -18:56 komentāru..sapratu, ka tas ir par sevi pašu: DD

janisb  laulātais(ā) var būt tikai viens(a), bet mīļako sakitu irobežo tik paša(s) gribēšana un varēšana...

av2  uz asv var arii reizeem baigi leeti lidinaties , ja kas . Ja bija baigi labs miillaakais, nedomaaju, ka atradiisi labaaku. Iepeerc sex toys, ja veel neeesi, un gadi miilloto maajas.

baluba  Nezinu gan vai ko gada laikā sameklēsi labu. Visiem labi zināms cik neviegli satikt labu mīļāko.

riebekle  Piekrītu, baluba, tā ir teju neiespējamā misija. :)))

Geisha  33 gadu vecumā loģiski, ka ir nepieciešamas regulāras seksuālās attiecības. Domāju, ka šī vecuma vīrieši ir pietiekoši izglītoti, ar erekciju arī nevajadzētu būt problēmām. Tāpēc skaties, lai vīrietim arī ar galvu nav problēmu. Atradīsi labāku - ok. Neatradīsi labāku gan jau vecais atgriezīsies. Ja jums bija labs sekss tad vīrieši parasti to neaizmirst. Skat atgriezīsies un varbūt Tev statusu nomainīs. Lai Tev veicas!

baluba  :)...nomainīs statusu :)....labs

Floriana  Labu mantu ātri neaizmirsīsi, bet pamazām negraužot sevi, atradīsi.

VAZ07  Dzive piedava jaunas iespejas , liktenis tapat labak zina ko Tev vajag , sagadas notikumus un ievirzis domas , tikkai laujies un atsaucies katram piedavajuma ,! Nepaspesi pat isti sabedaties kad jaunie notikumi parnems sava vara!
Butu interesanti ja padalitos seit ar saviem piedzivojumiem!

Manitu  Cik noprotams no teksta, tad galvenais zaudējums ir lieliska seksa saderība. Esiet taču atklāti, to ir ellīgi grūti atrast. Daudzi noteikti pat nav izjutuši šo dīvaini patīkamo sajūtu, kad otrs cilvēks tevi gultā jūt, saprot, un tu viņu jūti un saproti bez vārdiem. Arpus gultas var nebūt gandrīz nekā kopīga tikai tās dzirksteles, zibeņi, strāvas, taureņi un tt. kad tu skaties uz viņu, domā par viņu, pieskaries viņai. Man paveicās, es to piedzīvoju. Nu jau sen. Neceru ka to var atkārtot ar citu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu