Kas jūsuprāt ir noteicošais, lai jūs uzsāktu nopietnas attiecības?

Palasot jūsu viedokļus, man radās jautājums, uz kāda pamata/bāzes/, tad jūs vēlaties tās attiecības veidot, ja iepazīstoties izvērtējiet, kādu pienesumu jūsu dzīvei dos attiecīgā kandidatūra, ne, ko es varu no sevis dot, lai man būtu šīs attiecības? Nopietnas vai nenopietnas, tomēr no sevis ir/būs tajās jāiegulda un vai nebūtu pareizāk izvēlēties cilvēku ar ko kopā būtu iespēja sasniegt sev vēlamo dzīves kvalitāti, vienam otru atbalstot, iedvesmojot, ne meklēt, kas atrisinās samilzušās jūsu dzīves problēmas? Es pat šoreiz nebūšu tik naiva un nepieminēšu to, kas bija tik raksturīgi pagājušajā gadsimtā, ka attiecības aizsākās no abpusējām simpātijām vienam pret otru un kuras pārauga kaut kamā vairāk, to šķiet pieminēt ir lieki, jo vērtību skala ir mainījusies, tad, lūdzu, mūsdienās, kas jūsuprāt ir noteicošais, lai aizsāktos attiecības starp vīrieti un sievieti?

EsparTevi  Mūsdienu sakaru tehnoloģijas cilvēkiem dāvā milzum daudz iespējās aizsākt attiecības! Izbrīna fakts, ka ir kāds kuram joprojām nav attiecību! Manuprāt tādam cilvēkam nekā netrūkst viņš vnk pats nezin, ko grib, vai to ko grib vnk ir mistika!

C_hloe  Es nezināju, ka Ceriņš un Lietaviete ir pāris, bet tā bilde ir tik smuka, ka es apskatījos kāzu video. Estētisks baudījums ... vizuāli. Profesionāls veikums.
Bet.... vnk paklausieties, KO viņi saka viens otram. Tā ir tā lietu kārtība, kuru saprotu es. Un es esmu priecīga, ka es neesmu viena savā pasaules uztverē :)
Lai ikvienam no jums nākas piedzīvot to, ko viens otran saka Ceriņu pāris. Tad ir skaidrs, kas ir noteicošais :)

Felde  07.04 divains spriedelejums... uzsakt jau nav problemas,tikai jaapzinas,ka sso tehnologiju un steigas iespaida-attieciibas saakas,un peec kadas sexosanas-beidzas.... Ja pec sis logikas,tad paaroties jau nav probleemu! Tur jau ta problemas butiba,ka vairums-talak par uzsaksanu nedoma! Un tas nav normali! Ja,valstiska meroga,butu sakartota likumdosana,butu ari cita domasana.... Ir valstis,kur tas nenotiek tik vieglpratigi,kur ir atbildiba gan par berniem,gan bijuso laulato! kur nenotiek,kaa te-sievietei tris berni-katrs no cita....kur virietis neskraida seklodams-pa labi,pa kreisi... Vai taaaaas ir attiecibas?! Par ko mes runaajam? Man aizvakar atnak zina-esi gatava seeklosanai? :) Kur rodas taadi idioti?!!! - un taads tepat...musu viduu. Un,piemeram,torpedveidigie....? nu tur nav pilns rublis.. Nossaujiet mani!-tas nav normali!!! Ja jaizvelas no sadiem teevinniem,labak baudu dziivi viena.... Man tiesam neka netrukst! -lai pienemtu kadu aprupejamo,kam udens glazi pienest,vai idinu,kurs izskraidijies....kad mantiiba sasslluk-meklee kur galvinu nolikt! Pirmais koments teemaa-pilnigi atbalstu! un idioti nekad nav patikusi! :)

nazis  Cilvēku attiecības nav nekāds sociālais projekts, kur visu pēc punktiem skaidri aprakstīt, tajā skaitā sasniedzamos mērķus. Tas vienkārši notiek, vai nenotiek. Es arī dzīvoju pagājušajā gadsimtā, ja ne senāk.

Laimnese  Vecodīgajam nāk klāt vēl visādas ekstras 😀 ...Nekad nevarētu dzīvot kopā ar pesimistu, kurš katru dienu raud, cik viss ir slikti...

Geisha  Kādreiz tās labākās un nopietnākās attiecības sākas tieši tur kur negaidi. Man ļoti svarīgi ir komunicēt ar cilvēku.

EsparTevi  Felde es domaju daudz sieviesu butu priecigas ja pec pirmas burvestibas virietim liktu to aprecet :)))

Astronaute  Manā gadījumā svarīgi ir tas, ka tieši nav jājūtas nopietni. Nav jādomā, kā uzvesties, lai derētu kādam, ko darīt, lai kaut ko veidotu utt. Jābūt tā, ka viss notiek pats no sevis, bez iespringuma, neko baigi negaidot ( tipa pirmajā randiņā jau izstāsti, ko mēs darīsim tad un tad, kur jābrauc, kas jāsatiek + vēl sabaidi ar bērniem, kredītiem + kā man stāstījuši prasa nopirkt kleitu vai auskarus). Vienkārši dzīvo, priecājies par to kas ir, par katru zvanu, katru uzaicinājumu un baudi dzīvi, jo vajag jau tikai to cilvēku, kopābūšanas sajūtu. Un lēnām pāriet stadijā, ka viņš jau brīnās par to, ka vēl neesi pārvākusies pie viņa. Un arī tad nav jājūtas kā iekarotājam - mans vīrietis, mana māja, mans auto un sāk regulēt. Vienkārši dzīvo, priecājies par to, kas ir un centies nesamaitāt. Visi mēs esam viegli ievainojami un attiecības sačakarēt var ar vienu nepareizu vārdu, neizrunājot lietas, nemēģinot saprast otru cilvēku, apvainojoties un atmetot visam izveidotajam ar roku. Ja jūti, ka atrasts pareizais, tad tomēr nedaudz jāpiestrādā pie attiecībām, jo atgriezties OHO vēstuļu un randiņu apritē nav jau nekas foršs.

riebekle  Vai mēdz būt arī nenopietnas attiecības? Manuprāt, visas attiecības ir vairāk vai mazāk nopietnas. Nu, vismaz ar tādu potenciālu. Kas tur beigās sanāk un vai abiem tas ir tik nopietni, to laiks parāda.
Par to "uz kāda pamata/bāzes/, tad jūs vēlaties tās attiecības veidot, ja iepazīstoties izvērtējiet, kādu pienesumu jūsu dzīvei dos attiecīgā kandidatūra, ne, ko es varu no sevis dot, lai man būtu šīs attiecības?" gribas pakomentēt - nu vienpusēja došana jau arī ne pie kā laba neved. Var dot cik tik lien, bet ja otrā pusē būs patērētājs, kas tikai gaidīs, ka skriesi viņam pakaļ, ka izdabāsi un to savu piebnesumu viņam vairosi, tad tur arī nekā nebūs. Līdzsvaram jābūt.

Edgars37  Ta😃, rits ir forss un saulains un varetu labam garigajam biki izmest puku👍😃!!!

08:02

...Felde, nu kas tev tads ir pret seklotajiem😒😃? Manuprat, loti vajadziga un cienijama profesija😃, savadak tak izglitibas sferas darbinieki bez darba paliktu un kas mums pensijas pelnis😃😃😃???

Liepa53  07.01. Pēc pieredzes zinu, ka daudzi baidās uzsākt attiecības. Tad meklē visādus iemeslus,lai to nedarītu. Un tad visa pasaule ir slikta, ka paši neapmierināti.

EsparTevi  Astronaute! Istjinu glagoljish! Viedi vardi! Sadu postulatu butu ar likumu jaliek ieverot visiem kas registrejas iepazisanas portalos vai vnk megina iepazities! Ehh nu kur lai dabu tik pratiigu sievieti? Varetu pat aprecet galu gala ! :)

Edgars37  08:50

...man gan neviena nav prasijusi ne kleitu, ne auskarus nopirkt😢, a, ja paprasitu👍, ufff, ka es varetu izversties radot, ka es to maku darit😃...a ta, nu nikaaaa😢😃!!!

JurisK  Tais senajos laikos, kad man sagribeejaas nopietnas attieciibas, tad pirmais bija triviaalie 90,60,90, peec tam seksiigas kaajas un smuki mati. Peec tam, peec pirmaa seksinja nakts, lai negribeetos no riita njemt peedu. Un taalaak, kaa jau te viedaa Astronaute staasta. Paleenaam un pamazaam veidojaas kopiiga dziive, optimistiskajaa variantaa.

Labrador  Es Par Tevi - ar taam muusdienu tehnologjijaam ir taa , ka taas izmanto taas sievietes , kuraam deelj prasiibaam ,rakstura , vai izskata nav iespeeju atrast viirieti reaalajaa dziivee.Ja sievietes vizuaalais ir pat zem videejaa , tai buus pietiekoshi daudz piedaavaajumu no koleegju vai pazinju vidus , taadai nekaadas tehnologjijas , lai iepaziitos , nemaz nav jaalieto.Esmu jau mineejis - paziistu divas vientuljaas mammas ap 40 , ar lielisku vizuaalo , bet bez izgliitiibas un nopietna darba , iipashuma. Abas visai kapriizas un iedomiigas.Pieluudzeeju , kuri gatavi taam apmaksaat dziivoshanu un pat celjojumus , netruukst un tie savaa starpaa pat izpluucas. Abas no viirieshiem ir radushas tikai njemt un satiekas ar tiem , kas shobriid pa praatam. Attieciibaas taas ne uz kaadu savstarpeeju sapratni nav speejiigas. Lai iepaziitos , taam iepaziishanaas portaali nav vajadziigi.

ketija64  Nopietnas attiecības vēlas ļaudis jaunībā 20-35 g.,no 45-60 g. grib dzīvot brīvi un priekš sevis,savukārt no 65 g....baidās palikt vieni vecumdienās un atkal vēlas nopietnas attiecības...

preilene  Man noteicošais, lai domātu par iespēju veidot attiecības, ir abpusēja patika un vēlme veidot attiecības ;)

jadore  Tas nosaukums nopietnas attiecības ir garlaicīgs. Es labāk gribu it kā pa jokam ar smiekliem. Noteicošais ir abpusējas simpātijas, spēja sarunāties un interese vienam par otru, vēlme rūpēties. Līdzīgas vērtības, intereses, hobiji, lai prieku sagādā līdzīgas lietas. Neapvainoties par sīkumiem, spēt pieņemt otru. Ir cilvēki ar kuriem laiks paskrien zibensātri un arvien kopā būšanas ir par maz. Var sarunāties stundām un nav garlaicīgi. Garlaicība un rutīna ir tās, kas nogalina.

jadore  Lau uzsāktu viennozīmīgi abpusējas simpātijas.

Snowagain  Būšu stipri pragmātisks, un teikšu, ka cilvēkam manā vecumā ir vissvarīgākais lai otrs ir būtu ļoti līdzīgā materiālā, intelektuālajā un pasaules redzējuma līmenī. Pēc tam nāk vizuālais, bet nav mazsvarīgs. Pa lielam visam jābūt līdzsvarā.
Citādāk viss būs ļoti īslaicīgi, gudrākais un naudīgākais otru palietos un izmetīs, jo viņam būs garlaicīgi - viss paredzams.
Vai nu absolūtas aprēķina attiecības, bet te jārēķinās, ka pakalpojuma pircējs jebkurā brīdī var nomainīt pakalpojuma sniedzēju, un arī tas, ka pakalpojuma sniedzēji var būt vairāki.
Kaut kā tā...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu