iepazīties ar meiteni dzīvodams UK.

Labvakar! Griežoš šeit, jo vēlējos padalīties ar savām domām. Dzīvoju Lielbritānijā jau trešo gadu, dzīvoju netālu no Cembridge. Dzīvoju viens, ir vientuļi, it vēlme un grbētu iepazīties ar latviešu meiteni nopietnām attiecībām. Diemžēl nav tik viss vienkārši, jo reti kad eju piemēram, uz klubiem vai bāriem, latviešu draugu ir maz. Iepazīšanās portālā tik nesen piereģestrējos. Gribētu vaicāt pēc palīdzības, ko man darīt, kā pareizi rīkoties, lai veiksmīgi tiktos kaut ar vienu latviešu meiteni... Lasot, te visu , liekas, ka esmu nekomunikabls, tā pavisam nav taisnība, vnk negribās uzbāsties... Man ir 31 gads, bērnu nav, esmu pozitīvs , jautrs , varbūt nopietns uz dzīvi esmu, vēlētos iepazīties....

solvitas  Es jūtu, ka uz UK nav vērts braukt. Viņi tur lielās, ka labas algas saņemot, bet kā palūdz nopirkt peldkostīmu tā sākas laušanās un skopošanās. Tāpēc arī tur ir tik daudz to vientuļo viesstrādnieku, jo jēgas no viņiem tāpat nekādas - cik nopelna, tik arī aprij un pāri nepaliek pat tik cik peldkostīmam. Tad jau labāk izvēlēties vietējo nabadziņu, pat Vaukšķis- redz, gatavs dalīties ar savu kolekciju, tik izmēri viņam neīstie - vai nu par mazu vai lielu, bet nu dalīties gatavs un tā ir pozitīva zīme, bet tie nožēlojamie UK kapitālisti skopi.

Edgars37  12:13

...ir jau sitie latvju tautas wunderkindi UK redzeti, tur nekas vairs nespid un ta nu mekle LV kadu naivo, ko varetu apjat un uz UK atvilkt sev par stuti😃😃😃.

11:59

Solvitas😮, smukas LV meitenes kontaktus par UK peldkostimu😮😮😮??? Tas ir bezkaunigs dempings😁😁😁!!!

draboss  Solvita, ņem to kas par lielu, gan jau vēl izplūdīsi.

Edgars37  12:44

...Solvitas, nemuldi😃, tev pasai badainajiem UK viesstradniekiem, tobis man😃, bija seksa zel😢😃, tad kape mums butu jametajas ar peldkostimiem😮? Mums a tie no gaisa nekrit😃!!! Bus sekss, bus ari kleitas, peldkostimi un viss parejais😃, vot ta😃😃😃!!!

m600  Solvitas, ieliec savu (vai arī atsūti privāti) savu foto bez špakteļa un liekiem aksesuāriem ar apliktu mērlenti lai var redzēt parametrus un es tev noorganizēšu lai tev atsūta pareizā izmēra peldkostīmu

LaskovijMerzavec  /...skatās, kā te tirgojas.../
Sākuma, kleitu,kaklarotu un vēl visu ko..
.
Tagad jau par peldkostīmu

/... beigās vienosies par bumbierenēm uz pēcapmaksu.../

solvitas  Edgars37, kāda tev atšķirībā pirkt puķes un iet uz restorānu vai nopirkt peldkostīmu? Tas ir tieši tāds pats laipnības žests kā puķu pušķis. Puķu pušķis un restorāns arī tev seksu negarantē. Tev kā kapitālistiskā valstī dzīvojošām būtu laiks sākt saprast, ka lai ko iegūtu ir jāinvestē un jāriskē, A tā uz drošiem procentiem kā bankā tu tikai pie ielenēm vari 20 eur iemainīt pret 1h laipnības no viņas puses.

Gunitaa  Solvitas, bet vai tad Tu pati nedzīvo kapitālistiskā valstī? :)) Vai tad mums te socoālisms joprojām skaitās? :))) Padomju laikos neko labu nevarēja dabūt, bet tagad tak prakstiski visu var nopirkt un arī labs peldkostīms nav problēma, vnk atbruc no Jelgavas uz Rīgu un nopērc. :))

solvitas  Gunita, tak nelien pa vidu kur tev neprasa. Tu taču zīmējies, ka tev brūtgāns esot, tad ej mazgā viņam zeķes un netraucē brīvajiem strīdēties par principiem un aplidošanas taktiku.

Gunitaa  Mjā, Solvitas, es cerēju, ka Tu pēdējā laikā esi normālāka kļuvusi, bet izrādās -ne sūda - merkantila un tupa būtne! :DD

Torpedo  nu ja, interesanti, kāda varētu būt atšķirība starp solvitas un viņas piesauktajām ielenenēm par 20 EUR stundā? Tāda, ka naudu (nu, lāb, tās ekvivalentu - dāvanu) pajems, bet pakalpojumu nesniegs - vnk uzmetīs?

riebekle  Skatos, atkal cenas sit lejā....Beidziet tirgoties! Jau tā grūti te godīgajām!! Drīz pat piemaksāt nāksies, lai kāds gribētu. :D

C_hloe  nu jums te razborkas :D :D :D

Torpedo  vajag kā tirgū ar zemenēm vai tomātiem - visām vienoties par vienādu cenu un stingri pie tās turēties!

LaskovijMerzavec  Piemaksā, jau piemaksā tagad...visu ko liek lietā...ja neķeras uz dekoltē un citiem atribūtiem, tad jau sāk piedāvāt te gruntīgākas lietas ... kotletes, minetus utt...

:)

Tessa  es, laikam, kko palaidu garam /jau kura tema jezga par peldkostiimu solvitasai/
tiešam pati nevari nopirkt? nu tak atsutiet vinjai kads. Laskovijam ar atljauju patereties, droši.

riebekle  A priekš kam nūģistu plumalē peļdkostīms?

fargo  interesanti. par peldkostīmiem. nevis par tēmu. nevaru izdomāt, ko paprasīt atsūtīt un ko tad attiecīgi pasolīt pretim. bumbierenes jau bija. un tāpat ir. pietiekami. ko vēl?

klau, autor, a kur tu strādā un cik pelni? varbūt atbildes dotu kādas spalvainas idejas...

LaskovijMerzavec  Nē Tessa es tā nevaru apieties ar sievietēm...

Iedomājies, uzdāvinu viņai peldkostīmu. Viņa protams, stāvā sajūsmā, ka nu beidzot atradies pincis baltā zirgā un no savas laipnās un devīgās sirds gribēs atlīdzināt pēc pilnas programmas (kotletes,miņjets, love, laulības, bērni...)

Sapucēsies uz randiņu, atnāks ... bāc un nepatīk man...

Meitene, taču centusies, bet seksu ar viņu negribas... ko darīt?

Pateikšu, ka nepatīk - būšu ienaidnieks Nr1. atriebīgs, melīgs plerzaks! Samelošu arī tāds pats.

/...labak es uz balkona, krātiņā.../

rikititikitai  Ieinstalē Badoo, Tinder, vai tamlīdzīgu aplikāciju...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu