Kādēļ zūd ticība mīlestībai?

Pēdējā laikā no vairākiem, arī diezgan jauniem (30-40 gv) cilvēkiem esmu dzirdējusi vienu konstatāciju (dažādās izpausmēs): "Man vienalga ne ar vienu tā īsti nesaskan, apnicis vilties, labāk būšu viens/a un nemaz nemēģināšu iepazīties." Kāpēc bieži cilvēki, kas "aplaužas" tik agri un noraksta sevi?

Felde  Vai nevaretu but taa,ka dala cilveku nemaz nav milejusi,nemaz,taa isti,nezina,ko nozimee milet...
14.03 Tavs komentars liek domat,ka ari neesi milejis.... apdedzinajies? tatad sacerejies,atslabi,zaudeji... un tagad atriebsies? :) -kam? visai pasaulei? :) Ja cilveks miil,ir gatavs pat zaudet,lai tikai tam otram butu labi.... Varbut maldos,iespejams! tomer domaju-iemesls,del kura liekas gultaa,tad sarunaa,ertak dzivot kopa-nav milestiba! tad sieviete paliek stavoklii,jaaprecas,vai kopdziive-arii nav milestiba! pieradums! aizrausanaas! -tikai ne milestiiba!

C_hloe  ak tas pirmais komentārs bija mana personīgā pierede :)
viedoklis?
cilvēkiem ir pazdušas vērtības
kāpēc oelju bija populārs ? Tāpēc, ka pirma gramata ir Alķīmiķis. Tur pateikts viss, ko mēs visi zinam, lasam, mājam ar galv bet daram savādāk. Sekojam pseidomācībām like the secret un zīmējam kolāžas, rakstam ar zelta pildspalvām z sarkaniem papīriem un dedzinam čekus..... tāpēc, ka doma par sapni ir deformēta n sapnis ir greizs
tāpēc, ka silikona ppi, pīles lūpas n vienveidīgs cilvēku formats ir ok un visi tiecas pēc atzinības.... visi iet uz to, no ka mana paadze mka - mēs gribējām but atšķirīgi, mēs lasījam paudam viedokli, "izlecām"
tagad nelasa, bet tup instagramos, fb, twiteros, viedokli pazdami daparjebko n vākdami sekotājs
tāpēc, ka viss ir kļuvis sekls.... laikam valmierietis ko līdzīg domā, tik izteiksmes veids cits

dodekaedrs  Ir gana daudz pasaulē cilvēku, ar kuriem saskan funktieris un valoda pati raisās sarunās (katram savs, saprotams!). Es domāju, pats galvenais ir nenūģot un nenostādīt sevi pasaules nabas lomā, tad viss notiks pats no sevis! :)

burleska  Bet man šķiet, ka tieši otrādāk- cilvēki sāk dziļi sirdī saprast, ka nevar balstīt attiecības uz savstarpējo izdevīgumu un materiālajām lietām, tāpēc prāta spēles vairs nerullē un nevar sev iestāstīt, ka kārtējais ar prātu izvēlētais ir tas īstais. Bet atrast savu cilvēku- ne jau pēc plauktiņiem, bet pēc būtības- tur jābūt ļoti atvērtam un atklātam cilvēkam, lai vispār tas otrs saprastu, kas Tu esi...

valmierietis333  Tieši tā ...

Galvenā problēma ,ka cilvēkam mūsdienās pārāk daudz kas ir (izņemot prātu), un tad viņš apmaldās tajā lielajā piedāvājumā ,
un ar laiku visu uztver kā pašsaprotamu un nespēj saprast un atšķirt ,kas tiešām viņam svarīgs un vajadzīgs , un bez kā var mierīgi dzīvot - elpot ,baudīt dzīvi , būt harmonijā ar sevi un dabu , kas ir mūsu dabīgā vide , jo neesam izmēģinājuma žurkas iekš būra ,kurām nav izvēles iespēju izvēlēties sev brīvību! Šobrīd dzīvojam tādā kā slēgtā kupolā , kas būvēts uz ilūzijām un maldiem!

av2  es veel teiktu, tie cilveeki, kas taa saka, veel nav izaugussi. Meiteniites, puisselli ,...beernudaarzs.
Cilveeks klluust pieaudzis, kad tomeer saprot , ka veiksmiigaas attiecibaas ir abiem jaadod pamatiigs ieguuldiijums . Un jaadod, bez nosaciijumiem.

minkalove  Tā ir vilšanās un ticības trūkums , ka var būt savādāk. Jūtu dzīve neveiksmes gadījumā ir sāpīga. Un ja tā neizdodas vairākas reizes ...tad asociējas ar sāpēm, ciešanām,vilšanos,atstumšanu. Un kurš gan to vēlas !
Vai arī noticēšana mītam par vienu " īsto " kurš kaut kur klīst un tev tikai viņš ir jāatrod un būs ideālas attiecības.

Trusis1983  Visa pamatā ir uzticība,kuru viens no diviem neievēro.Tur arī visa tā problēma.Attiecības veido lielā laika posmā.Vienreiz,otreiz nepaveicas un pēc tam negribas ieguldīt to lielo darbu,jo liekas,ka tas atkal atkārtosies.Viena liela maucība valda,tur arī tā problēma.Cilvēki vairs negrib normālu ģimenes dzīvi.Ir tak kautkas jāziedo tomēr,lai kautko iegūtu.Vai tas būtu laiks,vai pats darbs,vai ari attālums.Mēs katrs paši to zinām,taču negribām atzīt.

Discreta  Pēc 40 ir vēl smagāk, jo zini, ka sev piemēroto nedabūsi. Ja vien Liktens nepiespēlē. Ir jābūt dzirkstelei, mākslīgi saskaņu meklēt nav vētrs. Ir vērts turpināt dzīvot vienam (vai ar bērniem) un priecāties par visu labo, ko tā sniedz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu