Pastāvēs, kas pārmainīsies

Pieradusi pie kaut kādas lietu kārtības. Vados no iepriekšējās pieredzes, lai arī ne vienmēr apzināti. Iespējams, ka šī "šaurā domāšana" ir traucēklis partnera izvēlē. Iespējams, ka ta tiek sašaurinatas robežas.... Kā lai tiek lauka no savu aizspriedumu tīkla, pieredzes nospraustām robežām? Esat par to domajuši?
varianti? versijas.....

draboss  ā, lauzt nevajag, jāprojicē ka sieviete kura nesimpatizē ir tā saule aiz mākoņa! Protams, tas visu maina. Protams mums barbariem šādu dziļumu nesasniegt, bet jūtu ka ar šo atklājumu sievietes tūlīt parpojicēsies un pazudīs no šejienes pie savām jauniegūtajām saulēm aiz mākoņa :)

solvitas  Torpedo, nemaz nesmejies par p impi, jo tas falliskais simbols tiek pielūgts visās pasaules malās. Pa granītā kaltam obeliskam ir katrā lielākajā pilsētā un šķiet, ka īstā vara pieder p impim, bet sirds ir tikai tāds plīša valentīndienas aksesuārs.

solvitas  Draboss, ko tu ieciklējies uz to nepatīkamo sievieti? Stāsts bija par to, ka Hloja sākotnējos uzstādījumos meklē, piemēram, tikai mīļākā vai schogetten vai fāzē šokolādīti, bet šie uzstādījumi viņai neļauj pamēģināt Laimas, pergale vai kādu citu mazāk zināmu brendu, kurš iespējams nemaz nav sliktāks vai ir pat labāks, bet viņa ieciklējies tikai uz sākotnējiem 3 brendiem un palaiž garām daudz citu izdevību un pieredžu.

draboss  Es ieciklējos? man liekas tu te pati stāsti, ka tev ir ieslegts režīms, kurā kājstarpe atveras tikai ja uzdāvina jaunu peldkostīmu. kurš ir ieciklējies? :D
Un es jau atbildēju - visās sfērās ir jāpaplašina apvāršņi, arī ar laimas pergalēm, es atbalstu. Bet attiecībā uz iepazīšanos man tas nestrādā ir tikai "ir/ nav interese" kam seko "patīk/nepatīk". Ja kādam ir savādāk, lai paplašinās. Pieleca?

pavadonis1971  Nu nav cepiena pat..ja mees nemaakam negribam pienemt pasauli taadu kaada taa ir..tad nekaa.pasauli neizmainiisi..un ja viirieshi ir taadi cuukas tad taadi arii paliks.?un juusu izvēle vai tikties ar taadiem vai iegaadaatties atlaizhu karti sex shopaa..starp citu.to veci kursh izdomaaja vibratoru vajag cietumaa likt..

Eneile  Manuprāt, ir svarīgi izprast savas emocijas. Ja tu izproti, kāpēc jūties tā, kā jūties, tad tālāk saprotams, kā ar tām rīkoties. Piemēram, tās pašas bailes, kas reizēm ir pieredzes sekas. Izprotot vai tās ir pamatotas vai nē, atbilstoši var koriģēt savu rīcību.

etc  Gribēt+varēt+dabūt=pilna laime vienmēr. Nereti kāds no šiem saskaitāmajiem iztrūkst. Tad ir bēdas un sirdsēsti.
A par peldkostīmiem var īpaši necepties - Kalngalē ir pludmale, kur tādus nenēsā. Tad ir vairāki plusi: a) ietaupās nauda, b) iesauļojas viss ķermenis, c) var gadīties iepazīties ar tādu pašu traku pliko. Pirmās piecpadsmit minūtes kauna - un tālāk jau visu dzīvi "nūģistos" (kā to Mirtas tante teica tajā filmā).

gobis  kā reiz te bija rakstīts :
pastāvēs tas,
kam nav kur apsēsties ....

Eneile  15:16
Tādā gadījumā es nesaprotu kur problēma. Ja cilvēks ir apmierināts ar savām izvēlēm, par ko pēršanās. Ja man nepatīk leoparda triko, es nemēģināšu tomēr tādu uzvilkt - a ja nu iepatīkas.

Eneile  15:56
Piedod, Saulīt, varbūt man ir lēna uztvere. Bet. Cilvēkam, kurš ir mierā ar savām izvēlēm, neradīsies tāds jautājums.

Geisha  Nevis šaurā domāšana ir par traucēkli, bet negatīvā pieredze. Bērns vārdiņu karsts sāk apzināties tikai pēc 1. apdeguma. Satiki, patiki vīrietim, rozā brilles un tauriņi vēderā. Bums!!!! Brilles nokrita, tauriņi aizlaidās un palika tikai rūgtā pieredze. Tagad Tu jau peldi pa dzīves okeānu nedroši taustoties, ausoties, apkārt lūkojoties. Tikai laiks rādīs kad sadūšosies un atkal ļausies viļņu rotaļai.

Vakar izlasīju :"Cilvēki viens otram vēlē veselību. Nevis veselību vajag vēlēt, bet MĪLESTĪBU. Būs mīlestība - būs veselība, būs labklājība, būs salda dzīves garša." Gribi iebilst? Kurš ir bagātāks mīlošs un mīlēts cilvēks ratiņu krēslā vai vientuļš cilvēks bez veselības problēmām?

neko  Katram jau patīk tas kas patīk. Un īpaši, ja pieredze ir laba, tad alternatīvie varianti, pat ja viņus izmēģina, pilnīgi neko nemaina.

valmierietis333  Iesaku atbrīvoties no visa ,kas tev cilvēkam pieder - pavārtīties dubļos ,lūdzot maizes kumosu , tad ieraudzīsi pasauli citās krāsās ,
cilvēks atkal kļūs par cilvēku , tad nevajadzēs galvu piebāzt ar nevajadzīgām lietām un pārdomām - būs daudz vieglāk dzīvot ...

Es redzu tikai divas iespējas ,lai cilvēks atkal kļūtu par cilvēku - tas ir karš , bet pēdējais salmiņš - kārtējie lielie plūdi , kas aizskalos šo mežoņu civilizāciju aizmirstībā , ļaujot tās vietā attīstīties citai - bet pašlaik mūsu civilizācija atkārto iepriekšējo civilizāciju kļūdas , tā kā evolūcijā neesam tālu tikuši - tāda pati alu cilvēka domāšana un uzvedība , lai gan pat tie bija attīstītāki par mums!

Tessa  kas Torpedim notika? /blisina acis par 10:51/
C_hloe, kapec tev tik ljoti patiik sarezhgjiit? tiesham tu doma, ka parvarot daudz škjersljus, providence tevi aplaimos ar princi?
kapec dziivi netvert vieglak, nesaprotu. viss labakais tak nak negaidiiti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu