Vai Jums ir kāds vaļasprieks (hobijs)?

Mūsdienās ļaudis arvien vairāk laika velta darbam un datoram, tā ka bieži vien nav ne intereses, ne laika vaļaspriekiem.
Kā ar Jums? Vai Jums ir kāds hobijs? Un ja jā, kāds?
Pie viena, tā mēs labāk iepazītu cits citu...

Edgars37  18:30

...mani sads celosanas veids gan nesaista, es neesu automehanikis, lai, ja kas noplist, to salabotu vai ar uzreiz pateiktu, kas noplisis un stundam pie stures sedet a man negribas😃. Ta varetu pa Kurzemi pacelot, Torpedi apciemot😃, bet nu aiz LV robezam gan ne😃.

Marija_Anna  Ļoti piezemēti un prozaiski - dārzs, adīšana, no nekā kaut kā izgatavošana, šāda tāda bildēšana, labā kompānijā kaut kur aizbraukt, aizstaigāt , aizriteņot, kaut ko apskatīt.
Par rezultātiem spriež domubiedri un savējie. Atzinīgi. Pašai arī patīk :)

Tessa  man sanaca ta, ka mans hobijs parauga par ienesiigu darbu. darbs nes liidzi kustiibas, daudzi kilometri diena un daru to, kas patiik, apvienojot ar visu parejo.
kadreiz daudz celjošu, tagad nav laika.

borzomi  Zāles pļaušana-vislabāk ar izkapti(nu ka Dumpis Limuzīnā) vai malkas skaldīšana-kā Čelentano,pēcāk burvīgs vakara atpūtiens ar vīna strēbienu pēc fiziski labi padarīta darba!

Marija_Anna  jā , pļaut patīk.
Tikai pēdējā tāda atrakcija plaukstā atstāja 3 tulznas. :)
Malku gan neskaldu. Krāsns nav. Un laukos ar to nodarbojas brālis. Pat neaicina ķēmoties līdzi.
Vispār jau interešu ir diezgan. Dažreiz kāds sāk brīnīties, kā to var iespēt, nepadomājot par to , ka ne jau viss ir jādara vienlaicīgi un visu laiku.

raina1970  Moto- viss, kas saistits ar mociem, braukšana, krosi,restaurācija..

janisb  Ziemā kalnu slēpošana, vasarā laivas, SUPi, velo, folks, pa vidam arī jāpaceļo :D
Kopumā par izklaidēm nevaru sūdzētiess...

Labrador  Grāmatas, auto, vēlo, airsofts.

elsa  Ja ar hobiju sāc pelnīt naudu, tas vairs nav hobijs. Bet joprojām- pirmkārt :fotogrāfēšana.
Pēc tam ir daudz un dažādi. Ceļošana - der arī Latvija,ja rocība neko citu neļauj. Tad nu jau pāris gadus vīna gatavošana.Tas ir ļoti smalks, darbietilpīgs un laikietilpīgs process Mālēšana(citi to sauc par gleznošanu,bet manam līmenim labāk atbilst mālēt):D
Agrāk bija citi hobiji, daudz ko dzīvē esmu pamēģinājusi. Ar mani ir tā- ja ko daru, tad uz 200% un kad esmu līdz galam, tad meklēju ko jaunu, nebijušu.

Tessa  ja ar hobiju sac pelniit naudu, hobijs joprojam par tadu paliek, jo nemitiigi jaizgliitojas , lai pec tam sanjemtu aplausus no savam gotinjam)) viins man nav ietilpiigs process, man patiik viss, kas nak viegli, tapec man ir dzirkstošais, pilniigi man atbilstošs))
hobijs bija arii gjitara, kurai tagad, atkartojos, neatliek laika. visadi citadi man pirkstdarbi nepatiik.

coldlands  Prikoljna, ne ceļoju jo spiežas, neceļoju jo bail ka kas salūzt, neceļoju jo no lietus bail, neceļoju jo ....., laikam ar klasiķis.

janisb  Hobijs par darbu kļūst tad, kad tas kļūst par vienīgo vai pamata iztikas avotu, t.i. nevar izvēlēties darīt vai ne. Savulaik bija hobijs - taisiju mūzikas instrumentus, loģiski, ka gatavos tirgoju nost, bet man nebija svarīgi vai pārdošu kādu šomēnes vai ne...

Edgars37  21:56

neceloju, jo...Hlojai gar kajam jarivejas;(...klasika;D!!!

Rodzerina  Man ar patik celot un piekritu Edgars37,ka tas butu daudz patikamak,ja nebutu ta traka transportesanas.Tikko atbraucu no Krievijas,autobusa atkal ka kugis ligojas,berns vema,man ar bija slikti,knapi noturejos,pat zales nelidzeja.
Tapec man loti patik pastaigaties,to varu pieskaitit pie hobija,varu stundam staigat.
Vel man hobijs ir iet uz kafejnicam,ne tik daudz est,ka vienkarsi baudit atmosferu.
Bet pats lielakais hobijs man ir cikstesana :D,dievinu.....

av2  oHo...var pieskaitiit pie hobijiem? :)
A taa , autinni, labi.Tuunings autinniem, motoriem utt. Muuzika, laba. Audio/video tehnika, laba.Kalnu sleepossana labaa kompaanijaa. Viss ap datoriem..saakot no idejaas, un beidzot ar gatavu produktu. Pat remonteet patiik, jo kad kaads (PC, Apple ) pasaka, ka nav saremonteejams, un es to tomeer varu...ir savs gandariijums. Un patiik vienkaarssi weekendaa...paguleet, nedariit neko. Ahaa.Zem palmas....
Veel varu pie antihobijiem piebilst....nepatiik buut tur, kur ir cilveeku puulli, kas "taisa selfijus".

Samila  Vēl kādus dažus gadus mana dēla hobiji - futbols un šahs būs arī manējie... tad lasīšu grāmatas par mīlestību un vēsturi, adīšu un vislabprātāk, nedarīšu NEKO. Man šķiet, tas ir vislabākais hobijs ;)

Pilskungs  Samilai taisnība !

... vaļasprieks (hobijs) ... agrāk to visu sauca par jājamzirdziņu.

indigaprimula  Ir .Labprāt gatavoju maltītes ,eksperimentēju virtuvē .Šuju tērpus .Darinu auduma ziedus ,un pieskatu sīkdzīvniekus ,kamēr saimnieki dauzās apkārt .

Snowagain  Sports (gadus 8 atpakaļ vēl to darīju profesionāli), auto inženierija un restaurācija. Izceļojies esmu pa iepriekšējiem gadiem tik daudz, ka vairs īpaši nevelk.

C_hloe  Man patīk pētīt cilvēkus. Analizēt :) domāt.
Pēc tam patīk risināt ....
A ceļošana ir kustības un slinkuma apvienojums :) man abi piemīt :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu