Kā domājat?PA var traucēt vai palīdzēt iepazīties?

Par cik pats jau esmu savu sirdsdāmu atradis, tad man ir pilnīgi pie pakaļas ko te kāda par mani domā.Bet kā ir ar pārējiem iepazīties gribētājiem?Kā domājat vai PA var palīdzēt vai traucēt veiksmīgi iepazīties?Jo kā nekā te tiek pausti dažādi viedokļi.Kungus nezondēju, bet palasot šādu tādu dāmu viedokļus var pazust visa vēlme iepazīties pat ja pēc bildes varētu patikt.Un ir jau daudzi kas diskusijās nepiedalās, bet tomēr tās lasa un veic savus secinājumus par to dalībniekiem.

riebekle  Man nekas netraucē, pat Ķīnas mūris ne. :)))

runcitis15  Ja cilvēks vēlēsies būt laimīgs,tad kādu soli panāks pretī savai laimei.Kas sēdēs virtuālā pasaulē un žulti laidīs ne kāda profīla informācija nepalīdzēs!

C_hloe  18:45 kā ta man bija zināt, ka jūs visi ar savu maku uz mežu ekat? 😜
Gunita, mēs par Laskovijmerzavec runājam :D

fargo  pa nevar, bet uzvedība pa var.

Labrador  Gan PA gan Latvijas sabiedrība nepakļaušanās feministiskam tendencēm izslēdz iepazīšanos, kā tādu. Iepazīšanos rosinošie faktori - peldēšana pa straumi, gatavība pieņemt sievietes uzstādītos noteikumus, samierināšanās ar savu trešās šķiras lomu attiecības, pieslēgšanās vairākumam.

Letija  PA ir interesanta vieta, vienmēr ar smaidu lasu Labradora komentārus!

valmierietis333  Traucē , jo kamēr lasi tēmas par Bumbas piedzīvojumiem iedomu pasaulē , pa to laiku aiziet gar degunu daži desmiti iespēju pavirināt meiteņu profilus ,
kā tad lai vēl iepazīstas ?!

av2  paliidz noteikti. Vismaz zini, ko cilveeks domaa...da par vissuko, te.

elsa  Nez,man nekas nav traucējis iepazīties. Jebkur . Te ļoti labi var redzēt,kādi putni katram smadzenes mīda. Esmu iepazinusies ar ļoti sakarīgiem cilvēkiem. Un tieši pateicoties PA.

janka42  Patiesībā palīdz, vajag tik pareizi izmantot "piedāvātās iespējas" ... vienmēr ir jāriskē un jāiet uz priekši.
Neskatoties ne uz ko, jāiet tik uz priekšu...rezultāts vienmēr būs, jāmācās un jākļūst labākam.
Jāierauga vadošie principi, jāatmet pieņēmumi....nu labi...karoče platforma šeit laba

Pillerina  Netraucē, jo ātrie krūmos kniebēji PA nelasa :-)
Te ir cilvēki, kam ir intelekts, lai arī kādam mazs procents, bet ir.

edding  Bumpastik, tikai mieru. Tām kuras te komentē, ir vēl vismaz 1 anketa, kurā rāma kā aitiņa. Raksturs viņai no zelta, tev atļaus apkārt skraidīt, galva viņai nesāp, kotletes visdažādākās, nu minetiņš ar.

MEITENITE  Viennozimigi traucee. ;)

Labrador  Pa lielam, Latvijā, lai veidotu attiecības ilgtermiņā, traucē meli. Meli Latvijas sabiedrība dominē visur - politikā, ekonomikā, sabiedrībā, sadzīvē. Jau pirmais kontakts pirmajā randiņā sākas ar meliem. Vīrietim jāmelo, lai atstātu vajadzīgo iespaidu un gūtu cerību nākamajam randiņam.

Droshs_Plecs  Nav jāmelo, vienkārši vajag meiteni sasmīdināt un čamdīt. Tad nākamais randiņš ir gultā. Punkts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu