Jocīgākās iepazīšanās vēstules kādas esat saņēmuši/-as?

Mana pieredze.
Šodien no rīta man bija īsa sarakste ar kādu vīrieša personu, kas uzsākās ar "Labrīt dzivojat viena". Kad atbildēju - "Nē", saņēmu pretī - "Es arī ar tevi nevelos tu esi apaļa man nepatik". Sasmējos ne pa jokam, jo vīrieša cilvēks, kurš ir stipri vecāks par mani vēl grib dikti izvelēties. Mani interesē, kura skaistule šādam tipam atsauksies.
Man vismaz uzlabojās garastāvoklis :)

arikot  Skarlete, tevis pieminētais sējējs laikam ir ar specifiskām novirzēm, jo man pāris reizes uzbāzās ar saviem siešanas jautājumiem.

Tessa  nedomaju, ka ir saskabuši, Stika. humora izjuta nesapas, tas arii viss. kapec tev škjiet, ka ja nesmejas par taviem (piemeram) jokiem, tad ir saskabis?
es vispar jokoju pamelni un neapsaukajos, ja citi mani nesaprot. tas ar par piemeru. bet priecajos, ja ir kads liidziigs un mani saprot. /nemaz nesmaida tagad, ir saskabusi, žultaina un nedabujusi. nu, tipiska oho diagnoze/

LaskovijMerzavec  Reiz te pat oho dzīlēs bija tāds stāsts, ka divi vīrieši aizbrauca pie vienas sievietes, sabildēja viņu ne tajā labākajā gaismā un pēc tam izlika bildes publiskā apskatē ar ļoti neglaimojošiem komentāriem. Laskovo sakot - kretīnisks izgājiens.

Ar ko atšķiras privātu vēstuļu publicēšana no iepriekšminētā? Manuprāt, ne ar ko ...privātas sarakstes iznešana publiskā telpā ir diezgan smacīga padarīšana.

Stika  Tessa, nu nav tak runa par humora izjûtas atśķirību, jo tas ir normāli.
Es tikai nesaprotu, kāpēc par katru cenu kaut kas ir jāieķēzī tēmā, kura nepatīk vai neinteresē???😧👎 Šî kaite laikam ir neàrstèjama dažiem...

nazis  Es negribētu, lai kāds PA aprunātu manis rakstītās vēstules, un nekad nerunāšu par tām vēstulēm, ko es saņemu, lai arī cik stulbas tās būtu.

riebekle  Vispār jau es par īpašu uzsaktu katru vēstuli. Jo arī to smaidiņu vai vienu vārdu cilvēks ir drukājis un sūtījis. Es nekad pirmā nerakstu un neuzrunāju, tāpēc novērtēju katru uzdrīkstēšanos kādam rakstīt. Kas no tās sarakstes tālāk seko, tas jau ir cits jautājums, ir dažāda pieredze. Reizēm no viena vārda vai vienas tizlas vēstules sanāk ilgāka sarakste gluži vai romāna apjomā. :) Reizēm gan nogurstu no uzmanības, tad gadās, ka skarbāk atšuju, bet tā ir reti.

edding  Visuzjautrinošākās ir precēto jāklīšu vēstules ar viņuprāt vērtīgu piedāvājumu reti tikties. Kāpēc reti, nesaprotu, varbūt domā, ka frigīda?
Pie klasikas var pieskaitīt: "esi draiska? " Kas ar to domāts, nav izdevies noskaidrot. Bet to jautā vīrietis/ši sestajā vai septītajā gadu desmitā iesoļojušie.
Piekrītu stikai. Tēma riebjas, bet tāpat komentē. Tāda pirkstu nesaturēšana.

fargo  atkal par humora izjūtu. mja...
nekā smieklīga nav. pat ne amizanta. izņemot to čangalisko delonteikumu. tas ir ok.
es nespēju atcerēties nevienu smieklīgu temu, ja atmiņa neviļ, vairāku mēnešu garumā.
un ja tēmas, kā tas grupensesks zemāk, ir humora izjūtas izpausmes, tad... tas liecina par līmeni un neko vairāk. zemu līmeni. linoleja līmenī. caurumaina, nodiluša linoleja līmenī.

nu da lab.

par tēmu.
gadās, ka kaut ko kāds atraksta un ir pilnīgs bezsakars - kas, par ko, kāpēc? ne mārrutka nevar saprast. ja cilvēks ir tobrīd apdolbījies, tad nu tā, visādi gadās. bet ja šitos perlus sūta skaidrā, tad diez kas tav ar to spēju uz ... "pašizteiksmi", teiksim tā.

C_hloe  visi pieraujās, strostotēji nostrostēja, un visi ar atšķirīgu (jeb vnk esošu) humora izjūtu, sajuzdamies linoleja līmenī, ierullējās linolejā :D
nu šādā stilā man Jozolsens raksta, tam laikam bans, nāk pie manis privāti pirkstu pakratīt :D
Tad ir tie, kas izlasa anketu u prasa - a tu esi mīlējusi? Pēc tam nu ja viņam (citāta autoram) viena taisnības ir. Rakstu - tā ir sieviete. Uz ko man atbild - nu ja tādus murgus tik sieviete var samurgot :D
Nu man gana daudz tādu - atnāk un klucīti pastkastē ieliek - ķip baigā jau nu anketa, nolaid latiņu un vispār pēēēēē

Stika  Faktiski, visvairàk mani uzjautrina tie onkuliņi un tantas, kuri ienāk, lai citus sarātu par nesmieklīgām vai dumjām tēmām, kaut paši vispār tās praktiski nekad neliek un tādejādi nekādu parsugu kā to "pareizi" vajadzētu darīt😃, nerāda. Tādi kritiskie supervizori. 😃
Komiski odnako, kaut citiem var likties arî traģikomiski...

Droshs_Plecs  Smiekli ir aizsargreakcija.

Gunitaa  Ievinjata, neņem galvā! Daži cilvēki, kā redzi, uzrakstīja par tēmu, citi vismaz ieķēzīja, kā Stika pareizi teica un tādā veidā kādu stresu novadīja tā ka veltīga jau nebija Tava tēma jebkurā gadījumā. ;))

janka42  Laikam dīvainākais ko esmu saņēmis ir smaidiņš...un neviena vārda...
Tad vēl dīvaini liekas, ja sieviete pieprasa komunicēt izvērstos teikumos, bet pati rakata vidēji 3-10 vārdus...
Laikam dikti izvērsti vārdi...😃
Pārsvarā viss normāli...

Agate24  Smieklīgi...:)

Aukstums  -Labdien.
-Labdien......
-Tu man dēlu dzemdēsi?
-...................................

C_hloe  23:25 Tu taču nerakstīji man :D :D :D man ir "izvērsti" vārdi :D :D :D

Postremo  vissi sasmejaas par otru , un turpina buut vieni.
Tiessaam..smiekliigi.

av2  Bija , ka uzreiz , pat nepasakot chau , atsuuta telafona nummuru. Paarliecinaata par sevi laikam.Lloti. Nepazvaniiju.
Jo, kaa likums, taam bezbilzzu , bez info profilaa....profailiem, ir iemesls buut taadiem. Pluss , veel WRC etaps gaaja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu