Baigie tie vīrieši

Sakarā ar skandālu aizdomājos cik daudz gan Latvijā ir smukas un vientuļas sievietes. Redz Agnesei Zeltiņa jau cik visādi jākļi nav bijuši, bet normāla neviena. To pašu Lieni Skulmi arī vīrs pameta ar 3 meitiņām un pēc tam vēl Andris Bulis uzmeta, tad Lieni Šomase vispār pa ne smuko uzmeta, jo tas viņas it kā čalis pārdeva viņai nezinot viņas auto un notinās. Un Olgai Rajeckai tak ar nekādi negāja, tik tagad vecuma galā beidzot laimīga izskatās. Un lai neliktos, ka tikai blondīnēm tā neiet, tak Evija Skulte arī tika pamesta ar diviem dēliņiem un tas viņas tagadējais igaunis ar tik tāds štata jāklis vien ir.

Edgars37  15:35

A davai mes vinam turpmak sutisim mersedesu ikoninas😃😃😃!!! Vispar vajadzetu izstradat tadus ikoninu komplektus, ko uzreiz varetu sutit tadam, kas ciere uz lidz 650, kaut ko pie bazes komplekta pielikt klat, kuram vajag lidz 1200 utt😁😃!!!

MEITENITE  "sabiedribas damas" :DDD

jotuns  Slikti deva? ;)

Felde  Tad kapec attiecibas izjuuk? Uzmet....? Ja reiz cilveki saiet kopaa,tad notiek kas tads,pie kura abi vainigi,nevis uzmet! Kapec virietim gribas citu? -par to sieviete nemaz nedomaa? Runa ir par variantu,kad tiesam jau ir kopa,nevis gatavijas kopdzivei,un nevar izlemt.... Pagale viena nedeg...... Un viena otra,no tevis nosauktajam-iespejams,nemaz nav ar sparninniem.....

Torpedo  Nu, es nevienu no tur nosauktajām neiekāroju - visas kkādas baigi vecās. Bet lai nu viņām vēl daudz gribētāju nebeidzamajā viņu dzīves seriālā! :)

adamsone  https://skaties.lv/izklaide/slavenibas/aktieri/foto-aktrise-agnese-zeltina-publisko-skaistus-gimenes
-foto/?utm_source=fb_skaties&utm_medium=link&utm_campaign=social
Mazā pelēkā būtne ar feiko blondīnes bildi profīlā kož sev papēžos un klusi raud. :D :D
Nepievilcīgas sievietes nesapratīs tos, kuri nepārdzīvo vienu attiecību iziršanu, jo zin, ka būs citas. Jā, un viņām, tām nepareizajām, mēdz būt skaisti bērni, jo viņas pašas ir skaistas un varēja izvēlēties skaistu partneri.

borzomi  Nu veči jau mīl ar acīm...!
Līdzko jāuzņemas kas vairāk par horizontālo pozīciju...tā notin makšķeri...vai ar donžuāna sindromu domā,ka nu tik iekaros blondā gala virsotnes,apliecinot tā savu potenci!
Ko lai saka,ar stiprām sievietēm(gan jau ka katra no viņām mazdrusciņ tāda ir),kuras nosaka savu dzīvi pašas,tiem nepavilkt!

Labrador  Kādā intervijā Zeltiņai tika jautāts, ko visaugstāk vērtē vīriešos. Viņas atbilde bija lakoniska - flirts. Ja tāda vērtību skala, tad ir kā ir. Otrkārt, pieminētās sievietes sevi uzskata par pasaules līmeņa superstariem. Nu nespīd tādām Di Kaprio.

av2  Iespeejams, uzsveru tikai iespeejams, tuudiigs sex daudz ko izsaka.Lai ko teiktu, tas ir sen paarbaudiits fakts. Pat holivudaa, taas, kas nevar nekaadi normaali dziivot ar kaadu kopaa, izraadaas....nu sex nekaads, tas viss.

Droshs_Plecs  >Redz Agnesei Zeltiņa jau cik visādi jākļi nav bijuši, bet normāla neviena.

Tāpēc, ka Agnesei Zelteiņai "normāls" skaitās multi miljonārs vai miljardieris, kas ir 2 metri augumā ar nevainumu figūru, 20 cm daiktu un seju kā modelim.

Tas pats ar parējām "vientulītēm". Vīriešu pietiek, bet sievietes grib tikai pašus, pašus labākos, ko ir limitēts skaits.

fargo  tie vīrieši kādā mistiskā naktī pēkšņi mainījās? vai arī sievietes ar viņiem sagājās, zinot viņu vēsturi, raksturus un uzvedību un vienalga gribēja ielaisties attiecībās, jo... jo kas? kapēc?

atbildība par savu personisko rīcību un vāriem ir viena no galvenajām īpašībām, kurai cilvēkam vajadzētu piemist.

un sieviešu bezatbildība vīriešu izvēlē nekāi neattaisno vīriešu bezatbildību. sliktākais ir tas, ka šie cilvēki daudziem ir kā piemērs, kam līdzināties. lai arī parasti, pats pedējais kam līdzīnāties un kādam piemēram, ir šīs zvaigznes, latvijā vai citur, viena alga.

Droshs_Plecs  Tāpēc, ka vīrietis, kas var dabūt daudz sievietes, ir pievilcīgs citām sievietēm, bet tāds, kas neko nevar dabūt, nevienai nafig nav vajadzīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu