Vai musdien viriški un sievišķi vispar zin a kas i ritīga mīlestība?

Tada ka Romeo un Dzuljetai vai filma titaniks.Ka tas otrs gatavs iet caur uguni udeni un mirīt nost milas dēļ.Vai tome visa mila ir kajstarpes un naudas makos un neviens vai milas del nav ne uz ko gatavs?

hiacintee  jo tuvāk 21.gs, jo nav. atliek tikai literāras un kinemotogrāfiskas versijas. un tirgus ekonomikas ietekme no svara.

minkalove  Šeit lasot vīriešu viedokli redzams , ka nav tās mīlestības spējas tikai sekss..sekss...sekss.
Ir sievietes un vīrieši kuri spēj mīlēt . tie vīrieši nav oho. Varbūt daži , bet vairums tālāk par savu krāniņu neredz un nav atīstījušies.

gertrude  kā teica viens no Vollesa daudzajiem detektīviem ,,mīlestība, esot kaut kas skaists, esmu par to lasījis grāmatās.´´:)
dīvaini, ka lai apliecinātu savu mīlestību ir jānomirst, kas tad mīlēs?

Virgo  Vai kādreiz esat padomājuši kāpēc tik daudz jaunu cilvēku izdara pašnāvību?....nu ne jau biržas indeksu dēļ...

riks  vai zinA!

Gojko  Ja par īstu mīlestību sauc lekšanu otram pakaļ akacī, tad naU bijuse tāda mīla.

Tas ir Tu ielēci, bet viņš nē, jeb otrādi, žēl puiša, bet ja būtu abi noslīkuši, būtu ok.

Vaukskis  Manuprāt, to, kuri nezina un mīlestības vārdā nav nekam gatavi, par spīti visam joprojām ir mazākumā. Tie, kuri zina, tā neafišējas kā vienīgi naudasmaku un kājstarpju meklētāji/-as, bet viņus var atpazīt pēc rīcības tad, kad ir kaut kas, kas skar "otru pusi", piemēram, cits/-a izrāda seksuālu ieinteresētību

virietis1973  Savā dzīvē esmu saticis tikai tādas kurām interesē vienīgi sex.Gribu mīlēt bet visām tikai sex,nuja sex tad sex.D

JurisK  Cilveeks, kursh noniecina gan savu, gan preteejo dzimumu, kaa Gvena, nav speejiigi miileet, tik varbuut chiiksteet par to, ko nekad neizjutiis.

Geisha  Mīlestība ilgst gadiem. Gadiem. Gveniņ, Tavos piemēros tā bija tikai kaisle. Čiki briķi un ķirdik.

Kurts69  cilvēku dziļākā būtība nemainās. Tie kam ir lemts mīlēt, tie mīl ar visām izrietošajām sekām.

C_hloe  man jau labāk patīk tā:

ES MĪLU TEVI TĀ, KĀ PRIEDE AUG-
TIK NEATTURAMI, TIK MIERĪGI UN KLUSI,
PĀR MEŽA SMALGSMI GALVU PACĒLUSI,
UZ PAŠU SAULI JAUNA PRIEDE AUG.....

Kurts69  dzīvot bez mīlestības ir kā blenzt melnbalto teļuku - redzēt jau var, bet salīdzinot ar krāsaino izskatās bēdīgi.

Astronaute  No Laskovij Merzvec.
:) Nu vēl piemini, ka īstās milestības skūpsts no vardes pārvērš par princesi...

Var, var pārvērst. Uz sevis esmu izbaudījusi. Satiekot īsto vīrieti var uzplaukt gan garīgi, gan fiziski. Tas nav vārdos izstāstāms.
Kā vecajā anekdotē - Tu labi izskaties. Esi mainījusi frizūru? Nē, vīrieti.
Es par brieduma gadu jūtām.
Kad vairs nav jādomā mīlestība, ne mīlestība, leks tajā ūdenī vai no klints vai neleks. Vienkārši dzīvo tajās sajūtās, esi laimīgs, dari labu apkārtējiem, neierobežo sevi, jo otrs Tev atļauj izpausties (te nav domāta nekāda krāpšana), Tevi saprot. Visi jautājumi tiek izrunāti. Liecies gulēt ar smaidu sejā, mosties tāpat. Dzīvo, strādā, darbojies ar tādu iekšēju laimes sajūtu sevī. Tas ir brīnums, kas var notikt tad, kad no dzīves vairs neko negaidi.

janka42  Domàju ir dzirdèjuši par to, kas ir mīlestība, bet nezin kā to praktizēt, jo nav redzējuši piemērus iz dzīves.
Filmas jau pārsvarā popularizē egocentrisku, uz sevi vērstu mīlestību ar nosacījumiem, Es tevi mīlēšu Ja....!
Šī tēma ir kā akmens katra dārzā...neviens nav pilnīgs un visi kļūdās, gan apzināti, gan nē.
Pat tad ja kāds šīs tēmas ietvaros kko sapratīs un gūs jaunas atziņas, tad tomēr rīkosies kā ir ierasts un tā vietā lai Dotu mīlestību, sāks Pieprasīt to no partnera...un no šī loka visdrīzākais tā arī nekad neizrausies.
Nekā personīga, cilvēki rīkojas atbilstoši saviem uzskatiem, jo ieradumiem ir liels spēks.
Tāpēc jau arī paceļas šādas tēmas, jo cilvēki ir noilgojušies, pēc kkā īsta un laba...apnicis dzīvot bailēs, nedrošībā, vientulībā, jo patiesībā mums katram gribas dot kko otram un justies labāk, justies kā pilnvērtīgam un mīlošam...

Nenotveramais  Skatos... te spriež tie, kuriem pašiem nav ne jausmas, ko nozīmē Mīlestība...

Snowagain  Mūsu vecumā mīla ir tikai kājstarpēs un naudas makos. Un lielākoties šo abu divu konstanšu mijiedarbībā :).

pavadonis1971  Atveriet googli..ierakstiet skirtas lauliibas..un jums paraadiis statistiku..vel ir jautaajumi?21 gadsimtaa?miilestiba piecdesmit gados?attipietirs tauta..taadiem naivuljiem un romantikjiem uz veeoeesanaam pases jaatnem..

Geisha  pavadonis1971 mīlestībai nav vecuma ierobežojuma. Var iemīlēties gan bērnu dārznieks un var iemīlēties arī pensionārs. Tie kuri ir izjutuši to jauko mīlas lidojumu ir bagāti, turpretī kas iedomājas ka kaut kāda ritmiska raustīšanās un apmaiņa ar šķidrumiem ir mīlestība nabags vien ir.

Floriana  Publiski apspriest, kas ir mīlestība, perversi ļoti. Domāju, ka katrs šejienietis vismaz aptuveni nojauš. :) Ja nebūtu salauztu siržu, oho ar nebūtu. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu