Jaunā sirdsāķa atvase/s.

Jautrākam rītam šāda tēma...Kādus smieklīgus atgadījumus atceraties no sava vai jauniepazītā sirdsāķa atvašu puses?Manai paziņai meita mammas jaunajam kavalierim paslēpa bikses,šis no rīta sāka trakot,jo kavēja darbu,meitēnam,tas likās varen jautri! :) Pārsvarā,protams,šādus jokus izstrādā tīņi,kuriem tas jaunpienācējs īsti neiet pie sirds vai arī pārbauda robežas cik tālu var iet...Tad nu priecāšsos,ja padalīsieties ar saviem stāstiem! :) Pirms mēneša meiteņu ballītē mums šāda tēma bija, aizgāja līdz asarām :) :) :)

Torpedo  ak, dies, caldlabds, man ar neviens mans znotiņš nepatīk, bet man tajā jautājumā nav teikšana!

coldlands  Man jau ar nav teikšana, lai arī brīdināju par testamentu un taa, bet vai tad tie sievišķi klausās.
Kad runa par mīlas lietām, tad tēvs tiek nobīdīts otrajā plāna, mol neko nesaprotu, vins ir foršs, un visi pārejie bla-bla.

Laimnese  Es laikam biju vecākiem rūpju bērns...strādāju nepārtraukti...Atceros, kā tante mani pieskatīja, lai mazāk būtu ar mani jäņemas, tad viņai patika dakterus spēlēt...viņa guļ un es ārstēju...man apnika, ka nepaliek vesela...atradu lāpāmo adatu un dupsī iekšā...bļāviens un lēciens....pēc tam vairs dakterus nespēlējām, lai kā es lūdzos...

inito4ka  ...tas bija pasen,kad iepazinos ar vīrieti,kuram bija divas meitas. Šķiries bija,bet meitas bieži bija ar mums. Tad nu lūk,kad bijusī laulene,sataisījās aizceļot uz kanādu-precēties,abas meitenes man klēpī nedēļu raudāja :( un lūdza ,lai paņemu pie sevis. Meitenes jau lielas,dzīvo protams kanādā,bet esam aizvien ,,draudzenes,, :) tā kā ir arī savādāki stāsti. vot :)

VecmeitaARrunci  Mana pazinas meita,15 gadus veca,jaunajam maates aakim piecuraaja alus pudeli un nolika.kaa tas beidzaas,es nezinu,bet vinai nepatika muuziigaa alus dzersana un tad stulbaa runaasana.

Tifany  Mīļotā vīrieša meita maniakāli zvanījās mūsu tikšanās laikā, nu jau precību gados, bet visādas kataklizmas viņai tieši tad notikās.Telefona sarunas laikā piekodināja, ka mājās viss būs jāpastāsta par randiņu . Ceļot divatā bez viņas scēnas un vēlmes visur būt klāt, bija nereāli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu