Vīrišķība

Līdzsvaram tēmai par sievišķību.😊
Tātad, kas, Jūsuprāt, ir vīrišķība un kas to raksturo?
Sievietes, vai Jūsu vīrietim jābūt vīrišķīgam un vai tādi vīrieši Jums pašām ļauj justies sievišķīgākām ?

solvitas  Es par Tevi tas, ka mums tagad nav tā vīrieša, nenozīmē, ka nekad nav bijis un neesam redzējušas tādus. Man, piemēram, ir bijis vīrs. Un arī apkārt taču ir vīrieši, un mēs spējam vīriešus novērtēt arī bez seksa ar viņiem. Kaut vai uz Raimondu Vējoni paskatoties ir taču skaidrs, ka viņš nav nekāds izsitēji un baigā autoritāte, parasts onkulis.

Gunitaa  >12:20 Kartējais virspusējais kadrs, kurš domā, ka šajā portālā automātiski visi ir brivi. :DD

ketija64  http://old.puaro.lv/lv/esejas-raksti/kas-ir-viriskigums
"Senajiem romiešiem būt vīrišķīgam nozīmēja dzīvot tikumisku dzīvi. Angļu vārds “virtue” (tikums) ir cēlies no latīņu vārda “virtus”, kas nozīmē vīrišķīgumu jeb vīrišķīgu spēku. Romieši ticēja, ka, lai “vīrietis būtu vīrišķīgs, tam ir jākultivē tādi tikumi kā drosme, atturība, čaklums un pienākuma sajūta. Tādejādi senajiem romiešiem būt vīrišķīgam nozīmēja dzīvot tikumisku dzīvi."
:)

ketija64  No seno romiešu viedokļa LV nebūtu vīrišķigu vīriešu.
Ja godīgi ,tad mūsdienās ir grūti saprast vai vīrietis ir vīriškigs, jo liela daļa ir kā ono (salīdzināšanai ērzelis un zirgs ..ērzelis -vīrišķīgs, zirgs-kastrēts )" kastrēti garīgi".

solvitas  Ketija64, paldies! Man jau sen likās, ka virtuve ir īstā vieta vīrietim. Žēl, ka man tā virtuves vīrieša nav un jāiet pašai pusdienas gatavot.

EsparTevi  Uraa Gunitaa i ir attiecibas tagad visi metas vinju sveikt :))

Solvitas par vejoni piekritu vins ir viriskjigs vinja sievas izpratne jo ir ar vinju kopa neskatoties neuzko ;)

Vassermans  Solvita Tu kaut kā neveselīgi fantazē par mūsu prezidenta kunku. Katrai latvju bābiņai, precētai vai pat emigrācijā esošajām ir mūsu saulīti jāgrib! Pat netradicionālās orientācijas puišiem jāgrib! :D

Droshs_Plecs  Garš augums, zema, nostādīta balss, šaurs viduklis, plati pleci, zems tauku procents, spēcīgi apakšdelmi, spēcīgs žoklis, plata seja, augsti vaigu kauli, zema pierem, šauras, slīpas, horizontālas acis, pilnā bārda, spēcīgs zods, bezbailība, plats kakls, robusts rumpis, konfrontējoša uzvedība, spēks.

Gunitaa  >12:35 Es te neesmu nekāds izņēmums, jo no tiem, kas komentē PA, vismaz trešdaļa ir attiecībās. Bet tas nebūt nenozīmē, ka viņi vēl kaut ko meklē.

Vassermans  Drošais pecs, a kur 11 cm?

Droshs_Plecs  12:40 11cm? Kādi 11cm? Ja par locekli, tad labs izmērs ir no 17 cm un no 15 cm apkārtmērā

Vassermans  Drošais, bet kā tad tu ar saviem 11 cm iztiec? :(

coldlands  15cm apkārtmēra?

ketija64  bites sadzēlušas un ir 15 cm :) apkārtmērā

C_hloe  12:20 tāpēc, ka dzīve ....

C_hloe  Rodzerinas ieliktais patika
vīrišķīgs vīrietis ir tas, kuram ir megamainds un kuram es ar prieku gludināt kurpju šņores, ja to vajadzētu :)
ketija 64, piekrītu - vīrišķīgs dzīvo tikumīgu dzīvi
un nepiekrītu, ka Latvijā tādu nav.
Ir tādi Latvijā un gana daudz :)

Letija  Varam zīmēt te nez kādas pasaku bildes, bet visas mēs novērtējam (nu, es tā domāju, ka lielākā daļa sieviešu) to, ka vīrietis ir spējīgs rūpēties par ģimeni un to arī dara un tas viņam patīk.

Vasserman 12.23, galīgi neinteresē tādi, kas grib, var, prot nokaut kaut ko!

Droshs_Plecs  12:45, ad hominem, nevis loģisks arguments, bet mērķis aizvainot vai uzbraukt. Diezgan nožēlojami.

Man ir ±16 cm arkarībā no erekcijas kvalitātes, kas nav ideālais 17 cm, bet ir ok. Var, protams, izstiept garāku ar dažādām metodēm, ja ir laiks un vēlme.

13:08 tikumībai un vīrišķīgai dzīvei nav nekāda sakara. Čingishans nebija tikumīgs, bet bija ultra vīrišķīgs.

Felde  ...kvalitatei un kvantitaatei nav neka kopiga,tapat kaa-izmeram,tai mantiibai ar viriskkibu! Viriskigu viriesu ir maz.Vairums,no bikssainajiem,ir garaa vaaji,fiziski neruuditi,pat vizuali-neliecina par viriskigu specigu butni. Un nebut nevelos nolikt viriesus,tie pasi sevi noliek!

Charmanta  Vīrišķīgs? Atbildīgs un gādīgs, tāds no kura balss vien jau skudriņas skrien pār muguru - gribas kopt, gludināt, cept un vārīt, nerunāt pretī un aizmirst par 21 gadsimta feministiskajām fīčām. Tāds ,kuram gribas ielīst azotē un klīst Slīteres silos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu