Briesmas ar tām sievietēm :D

Vot,vakaros nav ko darīt,tad nu izlēmu pasērfot pa šejienes PA un pačolēt par ko te katrs cepjas. Un sanāca aizdomāties - vīrieši uztraucas,ka te ir tik daudz sievietes ar bērniem (vientuļas vai nē,tam nav nozīmes). Tas,ka viņiem nabadziņiem jālasa te viņu profili,jāpacieš uzmācīgā daba un tā tālāk. Vienvārdu sakot - tās maitas viņiem nabadziņiem dzīvot neļauj (nokaunina :D (joks)). Tad nu sāku aizdomāties - vai tad bērni ir tikai sievietēm? Te nevienam vīrietim nav bērnu? Visi nevainīgi joprojām un sievietes,kā svētās Marijas,ir dzemdējušas no zila gaisa. Tātad,vīrietim,kas pa pasauli sataisījis bērnus var meklēt te kaut ko un iepazīties,bet sievietes nevar,jo tad viņas uzreiz ir mantkārīgas kuces un nogribējušās ielasmeitas,kas savus bērnus grib uzgrūst kaklā visiem vārgajiem puisīšiem. Tikai tāpēc,ka viņām ir bērni. Tikai tāpēc,ka,atšķirībā no "VĪRIEŠIEM" viņas šos bērnus audzina,nevis pamet novārtā,lai kādam oho tirliņam viņi netraucētu. Vai sieviete nav pelnījusi laimi,ja viņai ir bērni???

janka42  Sieviete ar bērnu foto ir ok...paskatos uz bērnu un daudz kas jau skaidrs...
Domāju šādas foto uzreiz atsijās nevēlamus kandidātus...

riebekle  Droshs_plecs, novēlu Tev līdz matu galiem iemīlēties kādā sievietē ar bērnu. :)) tu to būtu pelnījis. No sirds. :))))

VILFORS  Izlasot šo visu sanāca aizdomāties -sievietes uztraucas,ka te ir tik daudz vīrieši ar bērniem (vientuļi vai nē,tam nav nozīmes). Tas,ka viņiām nabadzītēm jālasa te viņu profili,jāpacieš uzmācīgā daba un tā tālāk. Vienvārdu sakot - tie maitas viņām nabadzītēm dzīvot neļauj (nokaunina :D (joks)). Tad nu sāku aizdomāties - vai tad bērni ir tikai vīriešiem? Te nevienai sievietei nav bērnu? Visas nevainīgas joprojām. Tātad,sievietei,kas pa pasauli sataisījusi bērnus var meklēt te kaut ko un iepazīties,bet vīrieši nevar,jo tad viņi uzreiz ir nogribējušies maitas,kas savus bērnus grib uzgrūst kaklā visām vārgajām būtnēm. Tikai tāpēc,ka viņiem ir bērni. Tikai tāpēc,ka,atšķirībā no dažām "SIEVIETĒM" arī viņi šos bērnus audzina,nevis pamet novārtā. Vai vīrietis nav pelnījis laimi,ja viņam ir bērni???

Piebilde tam visam. Izlasot to visu izmainot dažus vārdus var secināt, ka tas viss ir tukša runa. Nevajag šķirot dzimumus. Cilvēki un situācijas ir dažādas

Droshs_Plecs  riebekle, iemīlēšanās ir izmisuma pazīme. Iemīlas tie, kam nav izvēles.

Floriana  Palasot diskusiju, radās jautājums, varbūt mēs esam humonoīdi. :D Kā izrādās, ir daudz sieviešu ar bērniem, un vīriešu ar daudziem bērniem, ja nav savu, tad ir citu, un tad vēl tādi, kuriem nav bērnu un nebūs. Bet tā kopumā, ja vīrietim vai sievietei ir bērni, viņš ir vientuļš, nesaprasts, nabadziņš, maitu lija u.c. nejaukumi, kas realitātē gluži pretēji.

Kurts69  ja pareizi sapratu no diez gan apjomīgā autores apcerējuma, tad viņai ir bērns vai bērni un šķiet, ka tas ir traucēklis attiecībām.
varu nomierināt - būs gana daudz vīriešu, kam tas nebūs šķērslis vismaz satikties. Protams ja uzreiz vajag jaunu tēvu bērnam, tad būs tomēr pie jautājuma jāpiestrādā. Galu galā kāpēc lai kāds rūpētos par bērnu, kuru nav radījis? Viena lieta ir līdzcietība, bet ikdienas rūpes pavisam kas cits.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu