Attiecības starp P A pasažieriem ;)

Nav jau tā, ka komentētāji tikai bezkaislīgi komentē tēmu, bet komentēšanas formu un saturu ietekmē kaut kādā mērā arī pozitīvas vai negatīvas virtuālās attiecības, kas veidojas starp daudziem komentētājiem kā PA pasažieriem.
Jeb varbūt es kļūdos?😊😎

Felde  ...nuuu-arii taisniba... :)

DanaL  Neliels kašķis var padarīt dzīvi interesantāku. Nu vismaz tajos gadījumos, kad tas neskar mani pašu :D

neratni_stasti  Nez, man gribētos domāt, ka man nav pat virtuālu attiecību ar tiem, kas izsakās PA, lai gan ir viedokļi, kurus labprāt palasu, jo apbrīnoju viņu prasmi noformulēt atbildi trāpīgi un kodolīgi, savukārt ir tādi, kurus lasu pa diagonāli vai vispār izlaižu. Ja vienreiz savu viedokli esmu izteikusi,r eti kad nāku skatīties, vai man kāds ir atbildējis. Un, ja nav sapratis, nav jau arī jēga ielaisties un mēģināt paskaidrot - cik nācies lasīt citu mēģinājumus skaidrot savus viedokļus, oponenti parasti tos nesaprot.

fargo  priekš tam man ir vūdū lelle. un adatu konplekc. brīnišķīga relaksācija vakarā. pa dienu izliekos, pieklājīgs, mīļš. bet vakarā, ar lelli rokā... vaaij.

Geisha  Kāpēc tikai virtuālas attiecības? Esmu atradusi šeit arī sakarīgus kungus ar kuriem pat ir izveidojušās draudzīgas attiecības.

janka42  Esmu te nesen, tāpēc nevaru neko pateikt, draugu vēl nav, bet strādāju pie tā lai būtu, ienaidnieku arī vēl nav un ceru ka nebūs.
At mani viss ir viegli un vienkārši, bet ne prasti.

av2  es attri vissu aizmirstu, taapec jaapieraksa kretiini.

elsa  Tā kā te ienāku tikai izklaides pēc, tad mani ļoti neuztrauc šejieniešu domas par manu personāžu. Vispār netu neuztveru nopietni. Kā jau IRLā, ir tādi,kuru viedoklis simpatizē, ir tādi,kas manās acīs ir bezcerīgi. Ir tādi, ko gribas pavilkt uz zoba.:D

marmorakaraliene  Neesmu pamaníjusi, ka man būtu kādas virtuālās attiecības PA un pēc tādām arī nealkstu. Ir tikai sarakstes pastkastē ar dažiem personāžiem, un arī tās neuzskatu par attiecībām, tā, vienkārša pļāpāšana.

ieva03  Tā viss nevarētu teikt,ka no sarakstes ar kādu nevar izveidoties arī simpātijas un pat attiecības,bet nu cik ilgi? Virtuāla vide ir tikai tāda papļāpāšana,it sevišķi jau PA.

ketija64  PA ir laika kavēšana,kādas te attiecības :)
Ir interesantas tēmas un ne tik interesantas,bet kopumā ir OK.

bagi  Spēju visu mūžu otram klusībā rakt kapu, kamēr izrakšu un aprakšu (arī dzīvē, un no PA arī dzīvē). :D

Gunitaa  Neviens nav teicis, ka virtuālā vidē nevar pastāvēt attiecības. Protams, tām ir savi ierobežojumi, bet anyway. Un neaizmirstiet, ka mūsdienās virtuālajā vidē daudziem pastāv sava, autonoma dzīve. Par laimi, ne visiem.

Skarlete  Mani labāk nekaitināt...kožu pretī!:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu