Visas sakarīgās ir pie vietas....

Visas sakarīgās ir pie vietas un nākas strādāt ar palikušo kontingentu !

Tā par oho sievietēm izsakas viens no šī portāla kurš sev meklē sievieti !

Sievietes ,meitenes vai Jūs vēlaties sev blakus vīrieti kurš šadi izsakās par jums(brīvajām).

LaskovijMerzavec  Vēl jau var atnjemt kādam, ja esošās, brīvās neapmierina!

C_hloe  Mana ticība vīriešiem ir gana stipra, jo .... jo īpaši neņemu galvā, ko raksta pļāpu lapās mītošie vīrieši :) Un es satieku foršs (jau reiz rakstīju)
Minkalove, jāskatās uz foršam lietām, cilvēkiem, uz to, kas rada prieku un pozitīvas emocijas, a viss cits ir ātri garāmejošs un absolūti nenozīmgs ;)

Aukstums  Cilvēks ir uznēmies (neiespējamo) misiju strādāt ar kontingentu (kaut kādu viņam vien zināmu..).Tikai kurā virzienā strādās, sociālā, materiālā jomā u.c. ??? Jānovēl veiksme, ko ta citu....

Torpedo  Nu, autore kārtējo reizi parāda liekulības paraugstundu - gadu gadiem te sievietes skandina, ka īstie vīrieši jau ir pie vietas un te kkādi nelikvīdi tik meklējas, bet, kad kāds to pašu pasaka pretēja virzienā, tā atskan spiedziens: "Kā tā drīkst!" :D
Tā kā gaidiet tik to kuģi ar foršajiem vīriešiem no Brazīlijas - visām tantēm tiks pa Lieliskajam ! :D

Felde  Torped,Tu kluudies,es,piemeram,vienmer esmu uzsveerusi,ka sievietes vaina-attiecibu izjukssanaa,ir milziiga,un,netikai virietis ir pie vainas! Principaa,pagale viena nedeg! Runa ir par ko citu-viirietim ir lielakas iespejas veidot jaunas attiecibas,iet klat sievietei iepaziities,uzrunaat,liidz zinamai robezzai-uzmakties,but neatlaidigam... Sievietei,pec attiecibu izjuksanas ir berni.... un nepiedien arii uzmakties :) viriesiem.. Savukart,kas nepiedien virietim-cciiksteet,nolikt sievieti kaa taadu,nicinat bernus,gut labumu-izmantojot sievieti!

nedolce_negabana  Es tieši tāpat izsakos par atlikušajiem brīvajiem vīriešiem pēc 40...sorry:))

C_hloe  21:58 pēc 40 ir tie foršākie vīrieši :) arī brīvie

Torpedo  Felde, tas ko tu raksti galīgi nav tas, ko autore jautā savā tēmā, bet nu lāb. Tas, ka sievietes kkādu savu kompleksu vai iedomu dēļ nespēj izkāpt no savas komforta zonas, iet klāt un iepazīties, tās ir tikai viņu problēmas. Un kamēr viņas to nedarīs, tikmēr arī sēdēs un gaidīs kuģi ar lieliskajiem vīriešiem no Brazīlijas - tas nu toč! :D

Felde  Man nav problemas iepazities,un nekad nav bijusas problemas ar viriesiem,nekad nav trucis uzmanibas,Runa ir par sieviskigu,gudru sievieti un viriskkigu-divesgudru virieti,specigu virieti!-ne par sassnnoreejamu,savaacamu,turamu,apcubinamu virietiiti,lai tikai bikses kaajas!

Edgars37  20:59

Felde, tu tomer ari laikam te meklejies un, lidz sim, ari laikam neveiksmigi;)? Vai tas varetu nozimet, ka, neskatoties uz starojoso kopdzivi ar viru, ari tu esi ar defektiem, vai ne ta;)? Protams, ka daudzas te iiiiiizcili laimigas attiecibas esosas, ari tu man tagad vari atbildet, ka tev tadas ir, es to pienemu un nemu savus divus ieprieksejos jautajumus atpakal;).
Par naudu, Felde, naud tie viriesi, kuriem ta ir vajadziga no sievietes, parejie par so jautajumu nemaz neaizdomajas, tici man;). Un, ja virietis vnk var nopirkt jaunavu, Felde, neka slikta tur nav, tikai, par tevi virietis tocno maksas mazak;). Ja vel neesi attiecibas, ko tev skiet, loti karojas, tas varetu nozimet ari to, ka prasi vairak, neka spej dot;) Tas tadas pardomas pa diagonali parskrienot tavu tekstu;).

C_hloe  22:13 man jau šķiet, ka Felde tīri ok uzrakstīja un šķiet, ka pašpieteikama sieviete ar pozitīvu pieredzi...
bet nu ok, ja grib skaldīt matus :D - uz priekšu! :D

Labrador  Felde, mūsdienu feministiskaja Latvijas sabiedrībā kopdzīvē vīrietim vispār nav nekādas teikšanas un tiesību, tāpēc nevar būt arī vaina, jo kopdzīvē vīrietis ir tāds, kā beztiesigs darbinieks, kuru boss var atlaist, kad grib. Kopdzīvē vīrietim jāspēlē pēc sievietes noteikumiem, pretējā gadījumā kopdzīves nebūs. Šķiršanās iniciatores gand

Labrador  Un atrast savai gaumei un prasībām atbilstošu partneri daudz vairāk iespēju ir sievietēm. Minēju - Maxima kasierei ar lieko svaru un riebīgu raksturu būs pietiekoši piedāvājumi realitātē, nemaz oho nevajag. No vīrieša tiek prasīts daudz vairāk.

Edgars37  20:59

Nu tape nav ko te brivos viriesus nolikt;), kur uzkaps, tur ari nokaps;D. Vsjo, man komenti cauri;).

0_0  man personīgi dziļi nospļauties ko par mani saka kaut kāds random cilvēks... kapēc man par to būtu jāuztraucās? :D
Lai taču domā, ko grib, tam nav nozīmes... nozīme ir tam kā ir patiesībā :)
a patiesībā, labāk būt vienai, nevis ar kādu, kas ir reāls duraks :D

cerinzieds18  Kas attiecas uz sakarīgumu gan sieviešu ,gan vīriešu personībā ir savi skeleti skapī noslēpti.Agri vai vēlu tie uzpeld.Tas viss atkarīgs no harmonijas starp vīrieti un sievieti.Mēs paši veidojam savu pasauli un reizēm ja notiek kaut kas greizi tad vainojam,pārmetam viens otru.Tad notiek neliela degradācija-kāds(a) sāk dzert,staigāt pa "kreisi",neuzņemas atbildību,vienkārši nolaižas.
Un tas kurš tā sacīja ir vienkārši zaudējis ticību pār sievietēm,visas vērtē pēc vienas šņites

Torpedo  Man ir tikai viens kritērijs, kā es nosaku cilvēka inteliģenci - tā ir - vai viņš apsaukājas vai neapsaukājas. Vienalga, vai tas būtu politiķis, kas sauc citus par čekistiem, vai 00, kas sauc par durakiem. Katrā ziņā es neko kopīgu nevālētos ar neinteliģentu sievieti. Bet tā kā, te visas saukā vīriešus kkādos vārdus un stāda diaganozes, tad pilnīgi noteikti es nebūtu gatavs ar viņām veidot kkādas nebūt attiecības

fargo  cilvēki rakstīja un rakstīs neglaimojošas lietas un tās vispārinās. vai izlasīto attiecināt uz sevi? priekš kam? lai taranētu savu pašapziņu, kura kādai/-am jau tā nav normāla?

iespējas ar laiku tikai sarūk. dramatiski. viena lieta ir tā, ka cilvēks, gadiem ejot, sevi joprojām uztver ar aizgājušo gadu "likviditāti"(ja jau vārds ir sākts izmantot), lai arī ir mainījies. bet citi viņu uztver nevis kā kaut ko no pagātnes, bet kā no tagadnes.

un otrādi, ne tikai notiek sevis pārvērtēšana, bet tas darbojas pretējā virzienā, jo potenciālie varianti arī ir bieži ar pašpārvērtējumu. un sanāk tā, ka pats cilvēks sevi nereti novērtē pārāk augstu, bet arī tie "tur", sevi novērtē augstāk par to, kādiem variantiem reāli atbilst.

bet it kā ar to nepietiek, pats variantu daudzums ir ļoti sarucis. izvēle jau tā ir maza un to vēl vairāk samazina neadekvātās cenas.

cilvēki prātīgi saka - nelec pāri savai pakaļai. bet kas tev deva...

C_hloe  Labrador, davai ieslēdz sav palēko viel, pieslēdz mēlei, vai, šajā gadījumā, klaviatūrai caur pirkstiem
Protams, ka šādi aprakstītai sievietei ir liels piedāvājums - jā tā ir realitāte - tikai ir viena maza nianse - tās ir to vīriešu prasības, kā pret sievieti, tā pret sevi. Viņi vnk atrod viens otru.
vispār, ir jēga padomāt
nez kādēļ tiek nomīusots omentārs, ka vīrieši pēc 40 ir forši? :) kuram tad nepatika? janekļiem līdz 35? :D :D :D

junijs  sanāk vairāksolīšana ar lejupejošu soli

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu