Visas sakarīgās ir pie vietas....

Visas sakarīgās ir pie vietas un nākas strādāt ar palikušo kontingentu !

Tā par oho sievietēm izsakas viens no šī portāla kurš sev meklē sievieti !

Sievietes ,meitenes vai Jūs vēlaties sev blakus vīrieti kurš šadi izsakās par jums(brīvajām).

Zhenija  kurt69.....te nu varētu veikt petījumu,par to smukumu un nesmukumu.Ir daudz skaisti cilvēki gan preceti gan nepreceti.Par ko iet vispār te runa?Un ko raksta autore ar to gribēja pateikt?Manā izpratnē cilvēks ir pie vietas,tad ja ir piesaistīts pie vienas ģeografiski atrašanās vietas,pie dzīvesvietas ,un pat ja tā nebūtu,tad pie vietas cilvēks var būt,ja dzīvo saskaņā ar savu sirdsapziņu un viņš ir pie savas vietas,dzīvo kopā ar kādu vai nedzīvo,tā ir katra privāta lieta,liktens,katra izvēle un ne kāds smukāks vai nesmukāks,sliktāks vai labāks.Izklausas,ka te kāds ieraksta tēmu-pamet ēsmu un nu tad visi pucē vaļā ,kā tādi suņi rejas,kuram ir kuram nav taisnība,kas pareizi,kas nepareizi.Laikam tak cilvēki nav pie vietas.

riebekle  Kurts69, "... tās, kas ir atbilst kaut kādiem plaši izplatītiem skaistuma standartiem, tiešām parasti nav vienas." Vot, bet man ir dažas draudzenes, smukas, foršas, vienkārši kā sievietes lieliskas, bet nu vienas.

Labrador  Pieļauju, ka lielākā daļa precēto sieviešu labprāt nomainītu esošo partneri pret kādu augstākas kvalitātes vīrieša izstrādājumu. Vai arī dēļ emocionālām pārmaiņām. Tā kā īsti nav visas pie vietas.

EsparTevi  Tikai sieviete pie vietas zin ka japiedzimst neviss smukai bet laimiigai ;)

Kurts69  C_hloe -
Bet protams, protams - katrs gadījums ir savādāks.

Kurts69  riebekle, man grūti komentēt tavas draudzenes:) Jums sievietēm vispār ir drusku savādāka izpratne par foršumu un smukumu.

Felde  13.44 jaa,un tikai laimigs cilveks spej citus darit laimigus...

av2  nu, kaadas piecas PA ir tiessaam forssas. Paareeaajaas..... jums kaa, jo vairaak "visus" viiriessus aprejat, labak miegs naak vakaros, vai kaa? Piedevaam veel svessus, jo saveejoi ta nav. Buutiibaa ...skumiigi.

Edgars37  15:01

...ja rej, tatad prasa uzmanibu😃, ja prasa uzmanibu, mums ir ceribas😃, neredzu skumienam iemeslu😃.

dzintars45v  Ja hohmai,tad autore,kurai pat bildes nav,ar niku,kurš vairāk kādai kas tirgo noteiktus pakalpojums piederētos,pārsvarā aizņemta ar to,ka izliek vispārējai apskatei privātas sarakstes detaļas,pie tam tādas,kas izņemtas no kopēja konteksta,līdz ar to iegūstot pavisam citu jēgu,ko tur piebilst,lielisks tā paša kontingenta,zemākā gala psiholoģisko un citu īpašību paraugdemonstrējums...D.,D.,D,intresanti ko par to teiktu personas,datu aizsardzības regulas noteikumi un no attiecību psiholoģijas kursa,viens šitāds izgājiens ar perspektīvo bučukandidātu un vari droši meklēt tālāk,Rīgā pofig,mazpilsētā pēc tamlīdzīgiem izgājieniem aizmirsti,lai jebkurš puslīdz sakarīgs vecis kaut vai paskatītos tavā virzienā.

dzintars45v  P.S. Normāla sieviete par šādiem tekstiem tikai pasmietos,trauksmi ceļ un rej uz visiem pēc kārtas tikai tā paša kontingenta izcilākās pārstāves...D;D;D!!!

C_hloe  dzintar, vai tās ir tavas vēstules?

regula šeit neteiktu neko :D

Pienenpuka  Kas ir sakarīgās?
Vaboles, mušmires, grāmatas.....? :))
Pie vietas - virtuvē, grāmatu plauktā, kurpju kastē....? :))

dzintars45v  Nu ja,kas tikai pierāda,ka vienu otru kontingenta daļu labāk ar līkumu apiet,mazāk aiztiksi,mazāk...D,D,D,jeb ja savādāk tad lai labais dieviņš tevi pasargā no sliktām sievietēm un visādām minkalovēm,bet ar labajām pats tiec galā...D,D,D,tie teksti bija humoram domāti,bet var protams to arī šādi pagriezt,kas diez vai tam griezējam atnesīs tos cerētos bonusus un sašutuma vilni pret konkrētu personu,tāpēc man ir liels prieks,ka šeit ir daudz loģiski domājošu cilvēku,kā arī daiļā dzimuma pārstāvju,gan stipro dzimumu ar labu humora izjūtu...!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu