Vai satikšanās vietai ir nozīme?

Vai apmeklējat sāls istabas, kādi iespaidi, man patika, iesaku, pat radās ideja par labu satikšanās vietu randiņiem, relaksējoša, nomierinoša atmosfēra, var parunāties un atklāt daudz kopīga, aizmirstot par atšķirīgo, romantiski, attīra no sliktās enerģijas un iedvesmo, vienkārši baudi, ko jūs par to domājiet?

Edgars37  20:46

Maku atskirt tajieti no filipinietes;), pat melnos atskiru, kurs afrikanis, kurs salenieks, babajus izskiru;). Labi, negribi atbildet, neatbildi;), gan jau akal bus kada izdeviba tev so jautajumu uzdot;D. Galgala, Vecaki komentos pavid gana biezi;D.

LaskovijMerzavec  20:54... nu MalAcis:) Man prieks par Tevi un ka Tu tāds te zinošs, jūtos mazs un melns Tavā priekšā, kā āfrikas pigmejs :)

Droši vari uzdot savu retoriski sakramentālo jautājumi - kādēļ vieni dzer moet, citi rok tempaxus:)

cerinzieds18  Vai satikšanās vietai nozīme?Manā skatījumā nē.Satikties var jebkur ,tas pat interesantāk un iekrāso dienas ritmu.Kaut vai baznīcā:)

Ievinjata  Man reiz piedāvāja satikties benzīntankā, turpat nopirkt kafiju un parunāties. Tā kā novērtēt vienam otru un tad jau skatīsies pēc situācijas. Graujošākais piedāvājums, kāds man bijis. Man labāk patiktu kapi. Jo sevišķi Lielie.

Paula6  Satikšanās vietai ir nozīme, bet ne sāls istabā...tā vairāk rosina uz atslābināšanos, relaksēšanos un nomierināšanos. Pēc tās apmeklēšanas satikšanās var būt daudz patīkamāka, rosinošāka un vairāk izdevusies sarunai, jokiem, humoram un vienkārši iedvesmojošakai.

Geisha  17:18
Iespējams, ka Laskovija dāma pazaudēja tos Tampaksus.
2 soļu attālumā ir miskastes. A mans mazdēliņš (2 gadiņi) smiltiņās rakās un atrada to mīnu. Fui....Lūgums. Veči paskataties ko jūsu apdzirdītās kaķenes smiltiņās ierok.

dzintars45v  Sāls istaba,kā arī pirtiņas ir domātas relaksācijai,respektīvi pēc viņām iestājās atslābums,kas nav īsti gud pirmajā randiņā,bet kā iespēja redzēt gandrīz izpakotu nākošo bučukandidāti ideja nav slikta,pie tam sēžot džakuzi pārgudras sarunas izvest,vai ar degunu stumdīt mākoņus,kā arī staigāt turpu šurpu augstpapēdenēs ir diezgan problemātiski,vēl to varētu formulēt,kā redzēt sievieti viņas dabiskajā izskatā,nevis kosmētikas,eleganta apģērba un citu sievietes standartbruņu komplektācijā.

Labrador  Feministiska sabiedrībā, randiņa vietu un laiku nosaka sieviete. Vīrieša pienākums ir piekrist un ierasties laikā, neskatoties uz vītu, vai tās būtu grants bedres vai kapsēta.

Pilskungs  Nozīme ir tikai izmēram - es domāju, sāls istabas izmēram !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu