Kāpēc lielākā daļa vīriešu pēc kāda laika kļūst garlaicīgi?

Iesākumā kamēr tā sieviete vēl nav dabūta, tad vīrieši neskopojas ar dāvanām, komplimentiem, aizraujošām izklaidēm.Ir romantiski, jutekliski, gultā centīgi cik var.Bet līdzko liec tam vīrietim saprast ka ir Tevi iekarojis, tā nezin kāpēc viss sāk iet uz leju.Ne vairs tāda romantika, dāvanas arī izsīkst, izklaide futbols pa TV un sekss arī paliek tāds ikdienišķāks un tad sāc saprast ka patika tas karstais, romantiskais džeks kas bija iesākumā, bet šitais onkulis sāk garlaikot.Mēģini kaut ko pateikt, bet izliekas nesaprotam un tad kad sadomā ka tas garlaicīgais nav vajadzīgs-tas ir ļoti izbrīnīts par ko tad viņu pameta.Un tā nākošais tas pats no jauna kamēr nesāk garlaikot.Tad KĀPĒC nevar visu laiku būt tādi kā sākumā?

virietis1973  Futbola laikā vajadzēja tik trausties jāklim virsū un teikt, trāpi manos vārtos mans varenais Ronaldo.D

Tessa  pilniigi neinterese lielaka dalja.

Snowagain  Varbūt apnika Tevī investēt, jo saprata, ka bezjēdzīga investīcija?

Kurts69  par ko ir jautājums? Visi mēs uzsākot attiecības cenšamies atstāt labu iespaidu. Atbilstoši savai izpratnei un spējām. Gan vīrieši, gan sievietes. Un jo trakāk iespringstam, jo lielāka vilšanās pēc tam seko.
Tāpēc nevajag tēlot to, kas neesi.

marmorakaraliene  Fatāli dramatiski sakāpināts jautājuma uzstādījums un prasta atbilde pašas autores sacerējumā. Ne ar ko neargumentēts vispārinājums par mistisko lielāko vīriešu daļu, kaut nojaušu, ka tie varētu būt tikai daži personāži, kuri izgājuši cauri autores gultai. Par cik tas atkārtojas ar noteiktu regularitāti, nojaušu, ka pati jautājuma uzdevēja ir garlaicīga kā žāvēta plekste, ne velti vīrietim zūd interese.

riebekle  Ja man kāds apnīk, tad es to otru nevainoju. Nu nav otram no biksēm jālec ārā tikai lai kādu izklaidētu. Ja man kļūst garlaicīgi, meklēju kādu, ar kuru nav garlaicīgi. Bez veča mājās man ir arī draudzenes un draugi, bet kad piegriežas visi, tad lasu grāmatas, skatos filmas vai eju mežā relaksēties. Pašā viss ir jāmeklē nevis jāgaida no citiem. :))

Mr_es  Viss ir vnk... vīrieši ir mednieki un ja medījums ir iegūts, tad lēnām sāk zust interese, bet tā noteikti nav visiem. Bet var būt pašā Sievietē ir vaina, ja tā notiek!? Vajag saglabāt kaut kādu intrigu attiecībās... 😉

rokons  Tēma norāda uz savdabīgu patiesību: kopdzīve notrulina............Ja kopdzīves pamats ir sex, tad viss saprotams. Ja kopdzīve ir viss pārējais un pa starpam sex, tad tēma ir nederīga apspriešanai. Tikai sexam nav kopā jādzīvo

Geisha  Vīrietis ir mednieks, iekarotājs. Nu iekaroja viņš to Bastīliju. Ko tagad? Viss .... miers. Var ieraut kādu šļuku un iet pagulēt. Tonusā veci vajag turēt. Tonusā. Kamēr šamējais vaktēs dumas domas nebūs brīvi pieejamas.

jotuns  Hormoni un bioloģija. Darīt par spīti tiem var un vajag, bet tur ir jāpapūlas. Abiem.

baluba  Vienkārši dabā tā iekārtots - vīrieši paliek garlaicīgi, bet sievietes maitas :D .... atvainojos - ne visas protams :)

borzomi  Nu bet futbols-Svēta lieta!!!
Vēl jo vairāk-kad franči masēs angļus!
Man arī tad sexu negribas,ja pat uz Kubu sola vest!

Flints  Tāpēc, ”Bestija”, ka svētki nevar turpināties bezgalīgi. Pat visgaršīgākās kūkas, ēdot katru dienu, kādā brīdī sāk šķebināt…

valmierietis333  Nevajag par daudz sacerēties(sapņot) , tas vīrietis noteikti domā tieši tāpat , ko tā sieviete tik garlaicīga , sākumā pucējās , cepa kotletes un deva katru dienu , tagad izspūrusi un visu laiku ko sūdzas un dod tikai uz Z-svētkiem! ;D

Labrador  Latvijā 90% šķiršanās gadījumu iniciatores ir sievietes. Un vīrietis tur var kaut no biksēm izlekt.

ezitis_miglaa  garlaicīgs ir pretstats būt INTERESANTAM ... un tagad jautājums, Tu gribi drošas nopietnas attiecības vai tikai justies"man patīk jo viņš ir interesants" ..

dzintars45v  Ir rozā periods un ir darbs visa mūža garumā,ko sauc par mīlestību,ja tev patīk tik uz rozā narkotikām sēdēt un tā arī nekam vairāk neesi nobriedusi,tad tā arī skraidīsi visu mūžu draivu meklējot,varu vien piebilst,ka kad kad tev sitīs 70,tas būs diezgan jautrs skats no malas...D,D,D!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu