Kā jūs domājat-pēc cik ilga laika ja ir būts attiecībās 8 gadus,var mesties jaunās?

Kā jūs domājat-pēc cik ilga laika ja ir būts attiecībās 8 gadus,var mesties jaunās?Un vai tas ir nopietni ja cilvēki izšķirās,un jau pēc nedēļas dzīvo ar citu?Un kā varbūt risināt problēmas ar naudas lietām kuras cilvēks ir sataisījis un tevi pametis ar visām klapatām?

Felde  Cilveki meedz buut tik apbrinojami dumji,leeti un tizli.... Ka var tik talu nonakt...un tad vel-publiski risinat sada veida problemas! -pec principa,dalita beeda ir pusbeeda..?. Nu nav ta! Secinajums ir tikai viens,slaucamas govis slauc...cerpjamas aitas cerpj....

riebekle  Sancuks14, atver acis! Viņš bija spēlmanis, un kāds vēl, tā ir atkarība, ja var otra ārstam paredzēto naudu nospēlēt spēļu zālē. Un nevajag sev iestāstīt muļķības, ka nav spēlmanis. Skarbi tev ticis, bet šo mācību ņem vērā.

Tessa  kapec tev butu jametas jaunas attieciibas un kapec tev butu jarisina vinja naudas lietas un jaatdod paradi?

tu taču tagad par sevi runa, ne joprojam par vinju?
man vispar nav saprotams, kapec japardziivo par meslu - dzeraju, varmaku, krapnieku vai spelmani. ir jabut pašai sev, jadziivo sava dziive, nevis japunjkjojas un javaimana. japriecajas, ka esi tikusi valja.

bet nu te, izskatas, maciibas nebus nekadas, ja šadi krenjkji un pardziivojumi. Purdulji vien.

Aukstums  naudas lietas risina likumā noteiktā kārtībā... kas ir līgumslēdzējs , tas uzņemās atbildību.... jaunās attiecības uzsāk tad, kad gribās, dzīvei nav laika limiti.... ja uzsāk kopdzīvi pēc nedēļas no šķiršanās brīža, tātad tur attiecības jau ir kādu laiciņu... priecājies, ka tiki no parazīta vaļā...

Snowagain  Pilnīgi piekrītu viedoklim: "reāli svinams fakts - atbrīvošnās no periodiskā bezdarbnieka ar tendenci uzspēlēt."
Esi laimīga, ka tiki galā tikai ar finansiāliem izdevumiem.

virietis1973  Vispār palasot šeit komentārus var secināt tikai vienu,te ir vai nu galīgi stulbas vai nu otra galējība,pārāk slīpētas un viltīgas sievietes,tādu normālu kuras būtu pa vidu nav,bet nujā,tās jau sen pie vietas.D

Virgo  Kā tajā teicienā - .....Sieva uzzinājusi par vīra neuzticību, momentā sakravā koferus un pārvācas pie mīļākā......

Kurts69  ja pēc nedēļas ir nākamā vai nākamais, tad nu laikam iestrādes bijušas jau iepriekš. A citādi, kāda nozīme kad uzsāk jaunas attiecības? Kad gribās, tad uzsāk.
Naudas lietas katrs risina pats un padomus dot neredzu jēgu.

av2  var vispaar nesaak nekaadas jaunas attieciibas, un laiziit bruuces atlikusso dziivi. Var arii otraa dienaa...teoreetiski.
Bet man ir jautaajums, ja reiz lepni izsskkiiraaties, tad kaada kaadam dalla par bijusso vairs?

Floriana  Priecājies, ka esi sveika un vesela. Nauda ir tikai nauda, kas protams nav mazsvarīgi, bet atrisināms. Un ko lai saka, kas cits sievieti padara par vīrieti, ja ne paši vīrieši. Tāpēc galvu augšā, tuteni padusē un gan ka vēl kāds nenoslīpēts dimants mētājās nepieskatīts.

fargo  man ļoti patika kāda frāze no remarka triumfa arkas: "viss ko var nokārtot ar naudas palīdzību, ir lēti dabūts."
un tēmas sakarā es to ierosinātu redzēt, ka tu varbūt esi īstenībā tikusi vaļā no daudz, daudz, daudz lielākām problēmām nākotnē. kuras vairs nevarētu ar naudām izmaksāt. tagad ir parādi? toties nav lielāku problēmu nākotnē. varbūt redzēt to kā iespēju un izdevību, lai arī ir smagi.

tu gribētu bērnu tēvu, kurš notriec jūs bankrotā vai tev zem deguna salaiž ar citām sievietēm? tā ir mācība arī. paļaujies, bet pārbaudi. pārbaudīt cilvēka vārdus un darbus nav neuzticība, bet ir gudrība un uzmanība.

coldlands  Pažēlosanas tēma, vai salvetītes ienest?

Torpedo  nē, nu, es, principā, varu izvest rehablitācijas kursu pie sevis

Aukstums  15:26 sasmējos... :D ...iedomājos to skatu..

Zhenija  Jautājums pārāk vispārīgs.
Var mesties-kā tikko,tā uzreiz,jebkurā brīdī,ir vai nav attiecībās.Katra brīva griba un sirdsapziņa.
Vai nopietni?Kā nu kurš to uztver.Ja cilvēkiem ir labi un tā vēlas,lai tak dzīvo.
Kas par naudas lietām,kas par klapatām?Ja laulība reģistrēta,tad tiesu darbi,ja nav,tad pašai jatiek galā un problēma jārisina.Mūžu dzīvo,mūžu mācies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu