Pavirshums

Ir viena lieta kas kaitina sados iepaziisanaas portaalos..taa saraustiitiiba..tu uzraksti sievietei..notiek divu triis veestulju apmainja..un tad peeksnji pazuud..peec nedeeljas redzu te atkal niku to..un protams aizmirsusi visu..kautkaa nav veeleexanaas atkal rakstiit..un taadu ir loti daudz..var jau lieliities ka xeit neseezh ka darbs utt..un peec tam briinaas kaapeec viirieshi tik negatiivi pret sievieteem..kaitinat par daudz.rsat neveeriigas oret sarunu biedru..

Tessa  es ta labi padomaju un izdomaju, kada satura vesulei nevaretu neatbildet. tas varetu but apmeram: «Привет, расскажи, как разводишь утят и лепишь из полимерной глины.»
neesiet nūģi. ja gribat iepaziities, aizraujiet sievieti ar sevi. un tad vinjai bus vienaldziigi jusu trukumi un pat politiskie uzskati.
bet es ne par nugjiem. nugji ar nūģēm ar labi sapases. ar visiem daudzpunktiem.

cerinzieds18  Pēc Tava profila,kaut gan tur tukšums nevajadzētu būt problēmai,jo Dvīņi ir vieni no tiem ,kuriem komunicēšanā nav problēmu.
KAUT KAS TE NAV KĀRTĪBĀ!!!!!
Sievietes nekad neko neaizmirst,viņām vienkārši nav intereses,jo šeit ir gana liela izvēle ar ko.

elsa  Jā, piekrītu tev. Gadu gadiem vieni un tie paši purni vienus un tos pašus trkstus iekopē. Tiešām ir tik grūti saprast , ka ja 20x iekopēja manā pk, tad 21x jau ir garām. Vienas šausmas!

Ievinjata  Tieši šovakar tā nodomāju par Oho vīriešiem.

Paula6  Ir gadījies dažas reizes, kad vēstulē atsūta smaidiņus, tad palūdzu uzrakstīt saprotamā valodā, ja grib ko pateikt. Bet nav vēl gadījies saņemt tādas vēstules kā tēmas pieteikumā un tā nav paviršība, bet drīzāk: 1 - necieņa pret sevi un vēstules vai tēmas adresātu/tiem; 2 - tā ir nevērība un neprasme pateikt savu domu; 3 - neieinteresētība ne pret vienu kā šajā tēmas gadījumā. Lai nu vīriešiem, ne visiem, ir grūtāk savu domu rakstiski izteikt, tad raksti īsākiem teikumiem, bet saprotami; 4 - neatbildēt vai pēkšņi pārtraukt saraksti it kā neinteresantuma dēļ, ir vienkārši nepieklājīga cilvēka pazīme. Ja mani tas cilvēks neinteresē, tad atbildu arī kādēļ..tā man labāk pašai patīk un, ceru, ka neapvainoju arī to otru. Paviršība un nepieklājība ir ļoti daudziem...

Postremo  Ja nav abpuseejas intreses, nekas vairaak par 3-10 veestuliiteem nebuus. Un labi ir, vismaz zini.Un vari citaam rakstiit, satikties utt.
Vispar ideaali, ja atssuj uzreiz .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu